icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-11 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
U kunt ons bellen op 070 21 70 573

Wij zijn 24/7 open

Glaszetter Scheveningen


Maak snel en vrijblijvend een afspraak

Boek direct uw glaszetter op locatie

Onze Scheveningse Glaszetters staan voor u klaar

Is uw ruit stuk door een inbraak, de wind of een ongeluk? Laat Glaspunt u helpen. Wij hebben alle soorten glas. Glasschade komt nooit gelegen en dat wilt u graag zo snel mogelijk opgelost hebben. Daarom staan wij 24 uur per dag 7 dagen in de week 365 dagen per jaar voor u klaar om uw glasschade te herstellen. Dit kan in veel gevallen direct en zijn wij bij nood binnen een half uur bij u. Is uw glas niet direct te vervangen dan plaatsen wij bij een niet veilige situatie een noodvoorziening. Wanneer uw beglazing bij ons binnen is zullen wij zo snel mogelijk uw glas vervangen.

Kom met ons in contact!

 

Lek glas

Is uw dubbel glas lek? Dat is heel vervelend, daarmee helpen u wij graag verder. Lek glas is te herkennen aan condens, druppels of een vage waas tussen de twee glazen van uw dubbel glas. Helaas is de enige oplossing voor een lekke ruit het vervangen van het glas. Gelukkig ontvang u voor uw zekerheid bij ons altijd 15 jaar garantie op dubbel glas en de montage ervan. Ziet u kansen om de ruiten te vervangen voor beter isolerend glas? Dan maakt u wellicht kans op het lage 9% btw-tarief op de montage. Wilt u hier alles over weten? Check de voorwaarden op dit lage tarief.

Glaszetter in Scheveningen nodig?

  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Gegarandeerd de hoogste kwaliteit
  • 15 jaar garantie op dubbel glas inclusief montage
  • 24 uurs glasservice
  • Aangesloten bij alle verzekeraars
  • Scherpe prijzen

Beoordelingen:

over Glaspunt Scheveningen

Soort werkzaamheden: Dubbelglas in staldeur vervangen

Sterke punten website en service: "Kit was in eerste instantie grof aangebracht, gelukkig kwam een tweede monteur dit snel herstellen. Netjes opgelost. "

over Glaspunt Scheveningen

Soort werkzaamheden: Ingebroken in winkelpand

Sterke punten website en service: "Fijn dat glaspunt zo snel mogelijk konden komen. Snel werk geleverd midden in de nacht! "


 

Gelukkige klanten

Kathedraal figuurglas geplaatst

P. Adriaans uit Scheveningen

In Scheveningen heeft onze glaszetter een ruit vervangen nadat er schade was aangebracht door derden. Daardoor was de ruit helemaal gebarsten. Dit gebeurde in het weekend, maar de glaszetter was met onze weekendservice snel ter plaatse. Hij heeft in de voordeur nieuw figuurglas geplaatst.

Meer tevreden klanten zien?

-->