icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-11 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
U kunt ons bellen op 073 205 0231

Wij zijn 24/7 open

Glaszetter Schijndel


Maak snel en vrijblijvend een afspraak

Boek direct uw glaszetter op locatie

Ruitschade? Bel de vakkundige glaszetters van Glaspunt Schijndel

Bent u op zoek naar een glaszetter (in de buurt van) Schijndel? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze glaszetters zijn specialist op het gebied van glasschadeherstel en glasisolatie. Neem vandaag nog contact op en boek direct een glaszetter of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Snelle service van Glaspunt

Wij zorgen ervoor dat wij in geval van nood met een half uur bij u op de stoep staan. Belt u ons? Dan komt onze glaszetter gelijk naar u toe om de schade te herstellen of veilig te stellen. Betreft het enkel glas (float glas), draadglas, spiegeldraadglas of figuurglas? Dan hebben wij dit op de bus. Bij dubbel glas zorgen wij voor een sterke noodvoorziening en bestellen wij zo snel mogelijk het nieuwe glas.

Duurzaam en stiller wonen in Schijndel? Het kan met HR++ dubbel glas

Woont u aan een drukke straat en zou u graag stiller willen wonen? Dat kan met HR++ glas. HR++ glas bestaat uit twee glasbladen waarvan de één dikker is dan de ander, daardoor worden geluidsgolven beter weerkaatst. HR++ glas wordt gezien als isolatieglas. Het houdt naast geluid ook kou tegen. U kunt hiermee de kachel een standje lager zetten, wat zorgt voor lagere stookkosten. Zou u ook graag HR++ glas in uw woning laten plaatsen? Neem dan contact op voor een vrijblijvende offerte!


Beoordelingen:

over Glaspunt Schijndel

Soort werkzaamheden: Bovenraam woonkamer vervangen

Sterke punten website en service: "Snel ter plaatse in de avond! Norse man, maar wel netjes herstelt. Doet z'n werk in ieder geval naar behoren."


Gelukkige klanten

Schade aan twee ruiten

Scholtmeyer uit Schijndel

Bij meneer Scholtmeyer uit Schijndel zijn twee ruiten door derden gebroken. Eén ruit was helemaal door en de andere ruit was deels gebroken. Om de situatie veilig en leefbaar te maken heeft onze glaszetter eerst twee noodvoorzieningen geplaatst. Nadat de nieuwe op maat gemaakte HR++ ruiten bij ons binnen waren, heeft de glaszetter de ruiten geplaatst. 

Meer tevreden klanten zien?

-->