icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-11 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
U kunt ons bellen op 0599 72 50 01

Wij zijn 24/7 open

Glaszetter Stadskanaal


Maak snel en vrijblijvend een afspraak

Boek direct uw glaszetter op locatie

Verouderd, beschadigd of glas dat volledig aan diggelen ligt? Bel dan snel Glaspunt Stadskanaal!

Want de glaszetter van Glaspunt bij u in de buurt komt het graag snel voor u opknappen. U kunt de scherven laten liggen, deze ruimt de glaszetter veilig voor op zodat u ongedeerd blijft.  Het nieuwe glas wordt snel gemonteerd zonder rommel achteraf.  Indien het niet mogelijk is direct uw glas te vervangen zal de glaszetter een noodvoorziening plaatsen en daarna zo snel mogelijk uw permanente glas komen plaatsen.

Glaszetter in Stadskanaal nodig?

Meer dan 25 jaar ervaring
Gegarandeerd de hoogste kwaliteit
15 jaar garantie op dubbel glas inclusief montage
24 uurs glasservice
Alle verzekeraars
Snelle levertijden
Scherpe prijzen

Glas van Glaspunt beschermt.

Glaspunt heeft oneindig veel soorten glas die u kunnen beschermen tegen inbraak, brand, warmte of kou of glas wat scherpe scherven voorkomt wanneer het breekt. Daarnaast hebben we ook glas voor decoratieve doeleinden met een motiefje, streepje, kleurtje etcetera. Wat u wilt. Kijk voor al onze soorten glas verder op onze website of neem contact met ons op via de telefoon of het contactformulier.

Glaspunt Stadskanaal
Bel 0599 72 50 01


Beoordelingen:

over Glaspunt Stadskanaal

Soort werkzaamheden: Vervangen glas in keuken

Sterke punten website en service: "Toen het raam de keuken stuk ging kwam de monteur het dezelfde dag nog fiksen. Zo snel hadden we niet verwacht. Top hoor."

over Glaspunt Stadskanaal

Soort werkzaamheden: Dubbel glas advies + bestelling

Sterke punten website en service: "We hebben dubbel glas laten plaatsen. Het is gelijk veel warmer in huis, hadden we eerder moeten doen :)"

over Glaspunt Gieten

Soort werkzaamheden: Tuinhuisje

Sterke punten website en service: "Ik wou graag iets anders met het glas in het tuinhuisje. Zij hebben me geïnformeerd over hun soorten decoratief glas. Ik heb toen direct glas met een mooi bloemenmotiefje besteld en een paar dagen later kwamen ze al monteren. Het is precies geworden hoe ik het in mijn hoofd had!"


Glaskunst: glas in lood

Glas is een interessant product en kan naast efficiëntie ook voor kunstzinnige doeleinden worden ingezet. Neem nou gebrandschilderd glas of glas in lood. Deze soorten glas worden met name gebruikt in oude gebouwen, kerken en kathedralen. De manier waarop het licht door het gekleurde glas heen valt geeft een bijzondere sfeer en karakter aan het gebouw. Het goede nieuws is dat u ook glas in lood kunt bestellen voor uw eigen woning of pand. Glaspunt heeft glas in lood in haar assortiment opgenomen in verschillende uitvoeringen om het voor u mogelijk te maken om thuis te genieten van een prachtig stukje glaskunst.

Gelukkige klanten

Figuurglas voordeur vervangen

De heer Van Waal uit Stadskanaal

Bij meneer Van Waal hebben wij een nieuwe ruit geplaatst in de voordeur, deze was kapot gegaan door het te hard dichtslaan van de deur door tocht.

Serredeur nieuw glas na lekslag

De heer Koster uit Stadskanaal

Het glas van deze serredeur was lekgeslagen, dit kan niet hersteld worden, dus moest er een nieuwe ruit van HR++ geplaatst worden.

Meer tevreden klanten zien?

-->