icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-11 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
U kunt ons bellen op 0115 21 12 37

Wij zijn 24/7 open

Glaszetter Terneuzen


Maak snel en vrijblijvend een afspraak

Boek direct uw glaszetter op locatie

Uw glasspecialist in Terneuzen

Onze glaszetters in Terneuzen staan dag en nacht voor u klaar om uw glasschade op te lossen. Eén van onze belangrijke uitgangspunten is dat wij bij nood snel bij u zijn, want glasschade wilt u het liefst zo snel mogelijk opgelost hebben, dat snappen wij. Ook heeft onze glashandel een grote voorraad aan glas. Zo kunt u bij ons terecht voor dubbel glas, figuurglas, Hoog Rendement glas, veiligheidsglas en nog vele andere soorten. Onze glasexperts informeren u graag zodat onze glaszetters het juiste glas bij u vakkundig kunnen plaatsen.

Glaszetter nodig in Terneuzen?

Bel 0115 21 12 37
Boek direct een glaszetter
Of vul ons contactformulier in

Isolatieglas is de toekomst

Enkel glas is niet meer van deze tijd en isoleert niet. Wilt u duurzamer wonen? Dan adviseren wij altijd Hoog Rendement glas (HR++ glas). HR++ glas is dubbel glas waar de spouw, de ruimte tussen de 2 ruiten, gevuld is met milieuvriendelijk gas. Ook zit er een coating in het glas die ervoor zorgt dat uw warmte weerkaatst wordt. Hierdoor blijft de warmte in de winter goed binnen, en de hitte in de zomer buiten. Maak uw woning ook duurzaam! Plaats HR++ glas door een van onze glaszetters!

De pijlers van glaspunt

  • Snel bij u
  • Altijd bereikbaar
  • Kwaliteit voorop
  • Unieke garantie op dubbel glas

Beoordelingen:

over Glaspunt Hoek

Soort werkzaamheden: Glas dakraam vervangen.

Sterke punten website en service: "Snelle respons van de glaszetter. Ondanks minimale bezetting door vakantietijd snel iemand langsgekomen. Ondanks de toch wel moeilijke reparatie is het snel en vakkundig opgelost. Ontzettend bedankt voor de geweldige service!"

over Glaspunt Terneuzen

Sterke punten website en service: "Fijn dat meneer midden in de nacht de ruit kon herstellen. Super snel gedaan!"


 

Gelukkige klanten

Renovatie achtergevel: HR++ geplaatst

M. de Looper uit Terneuzen

Meneer de Looper uit Terneuzen vond het tijd worden voor een duurzamere woning. Hij besloot het glas in zijn achtergevel te vervangen voor HR++ glas. Daarnaast heeft meneer ervoor gekozen om ventilatieroosters te plaatsen. Dat is erg belangrijk voor de gezondheid: het zorgt namelijk voor een constante toestroom van nieuwe frisse lucht.

Meer tevreden klanten zien?

-->