icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-11 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
U kunt ons bellen op 0570 76 80 80

Wij zijn 24/7 open

Glaszetter Twello


Maak snel en vrijblijvend een afspraak

Boek direct uw glaszetter op locatie

Voor glasschade in Twello belt u Glaspunt!

Want ook in Twello is er altijd een glaszetter in buurt die u te hulp kan schieten bij glasschade. Met een vestiging in Deventer en Apeldoorn zijn we razendsnel bij u. Ingebroken? Ongelukje? Geen probleem. Glaspunt streeft ernaar om u zo snel mogelijk van uw kapotte glas te verlossen. We regelen zelfs uw verzekering. Geen punt bij Glaspunt.

Meer dan 25 jaar ervaring
Gegarandeerd de hoogste kwaliteit
15 jaar garantie op dubbel glas inclusief montage
24 uurs glasservice
Alle verzekeraars
Snelle levertijden
Scherpe prijzen

Hoe kan ik mijn woning beter beschermen tegen inbraak?

Vooral in de donkere winter maanden zijn inbrekers actief. Ze maken gebruik van de duisternis om ongezien uw huis in te glippen. Wanneer u uw huis verlaat is het altijd verstandig enkele verlichting in uw woning aan te  laten om de indruk te wekken dat er iemand thuis is. Glaspunt kan u ook helpen bij het beschermen van uw woning tegen inbraak. Dubbel glas is bijvoorbeeld al een stuk lastiger te forceren dan enkel glas. Daarnaast heeft Glaspunt ook speciaal gelaagd glas. Het zijn samengeperste glasbladen en een kunststof tussenlaag die een soort glas vormt die nagenoeg ondoordringbaar is. Geef inbrekers geen kans, bel Glaspunt.

Meer privacy met Glaspunt

Als u langs de Rijksstraatweg of in het centrum van Twello woont dan kent u het vast wel: inkijk in uw woning. Voorbijgangers kunnen het niet laten even naar binnen te gluren. Vindt u dit hinderlijk? Glaspunt heeft verschillende soorten glas die inkijk in uw woning kunnen verhelpen. Bijvoorbeeld gekleurd glas, mat glas of figuurglas. Deze soorten glas laten genoeg licht door maar voorkomen dat men recht uw woning in kijkt. Glaspunt heeft nog veel meer oplossingen in glas die u kunnen verzekeren van meer privacy. Neem voor meer informatie eens contact met ons op.


Beoordelingen:

over Glaspunt Twello

Soort werkzaamheden: Matglas

Sterke punten website en service: "Ik heb door mat glas in mijn woning te laten monteren door Glaspunt veel meer privacy in mijn benedenwoning. Mensen kunnen niet meer zomaar naar binnen kijken. Leeft een stuk prettiger."

over Glaspunt Twello

Soort werkzaamheden: anti-diefstal

Sterke punten website en service: "Nadat er ingebroken werd terwijl we op bed lagen werd mijn vrouw angstig. Ze was erg aangedaan en bang voor een tweede inbraak. Daarom heb ik naast betere sloten ook via Glaspunt gelaagd glas besteld om de kans op een tweede inbraak zo klein mogelijk te maken en mijn vrouw weer een veilig gevoel te geven. Er komt over een paar dagen een glaszetter van Glaspunt langs om het te monteren."


Gelukkige klanten

Gelaagd glas zorggroep

Zorggroep Twello uit Twello

Ruiten in gemeenschappelijke woongebouwen dienen volgens de DEN3569 norm vervangen te worden. Dit houdt in dat in de meeste gevallen  gelaagd glas geplaatst dient te worden, zo ook hier bij zorggroep Twello.

Meer tevreden klanten zien?

-->