icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-11 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
U kunt ons bellen op 0592 79 40 91

Wij zijn 24/7 open

Glaszetter Tynaarlo


Maak snel en vrijblijvend een afspraak

Boek direct uw glaszetter op locatie

Woont u in Tynaarlo en heeft u glasschade? Bel Glaspunt!

Want ook in Tynaarlo helpen de professionele glaszetters van Glaspunt Assen of Glaspunt Groningen. Ook tijdens een verhuizing of verbouwing kan Glaspunt u helpen, onze glaszetters geven u graag advies over wat voor soort glas het beste bij uw woning past. Dit is ook onderdeel van onze service!

Meer dan 25 jaar ervaring
Gegarandeerd de hoogste kwaliteit
15 jaar garantie op dubbel glas inclusief montage
24 uurs glasservice
Alle verzekeraars
Snelle levertijden
Scherpe prijzen

Isolerende werking van dubbel glas van Glaspunt

De warmte-isolerende werking van dubbel glas is inmiddels bij iedereen bekend. Maar in de nieuwbouw wordt inmiddels al bijna twintig jaar een speciaal dubbel glas gebruikt. Dit dubbel glas wordt gemaakt door 1 of 2 glasbladen van een speciale coating te voorzien en de spouw te vullen met edelgas. De coating zorgt ervoor dat de warmte vast wordt gehouden in de winter. Maar wist u ook dat deze coating er ook voor zorgt dat het in de zomer lekker koel blijft? De warmtestralingen van de zon worden tegengehouden. De edelgasvulling zorgt ervoor dat de warmte binnen blijft en de kou buiten of juist andersom. Is uw huis vaak te koud of te warm? Het zou best eens aan uw glas kunnen liggen. Neem eens vrijblijvend contact op met Glaspunt om de mogelijkheden te bespreken.

Ik heb veel inkijk in mijn woning. Wat kan ik hier aan doen?

Inkijk in uw woning kan erg vervelend zijn en kan uw gevoel van comfort in uw eigen huis negatief beïnvloeden. Gelukkig kan Glaspunt u daar bij helpen. We hebben verschillende soorten glas in ons assortiment die de inkijk in uw woning aanzienlijk kunnen verminderen of zelfs geheel kunnen verhelpen. We hebben bijvoorbeeld figuurglas, met een bobbeltje, streepje of motiefje. Of wilt u toch liever mat glas of gekleurd glas? De keuze is geheel aan u. Voor meer informatie over de opties kunt u ons gerust bellen.


Beoordelingen:

over Glaspunt Tynaarlo

Soort werkzaamheden: dubbelglas

Sterke punten website en service: "Mijn huiskamer ligt lager dan de stoep en daardoor kunnen mensen heel makkelijk naar binnen kijken. Sommigen gingen zelfs stil staan en dat werd op een gegeven moment toch wel vervelend. Daarom heb ik zonwerend glas met een extra spiegelende coating laten plaatsen door Glaspunt. Ben er erg tevreden mee. Ik kan nog wel naar buiten kijken maar voorbijgangers niet meer naar binnen."


Gelukkige klanten

Slijterij etalageruit

Slijterij uit Tynaarlo

Er moest een ruit vervangen worden die ingegooid was, en onze glaszetter heet toevallig ook harry! Dus zijn dag was helemaal goed toen hij de stofzuiger zag van deze zaak.

Meer tevreden klanten zien?

-->