icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
Logo feedbackcompany 9.3 / 10

U kunt ons bellen op 085 105 72 51

Wij zijn 24/7 open

Glaszetter Uden


Maak snel en vrijblijvend een afspraak

Boek direct uw glaszetter op locatie

Bel Glaspunt Uden voor ruitschade herstel

Natuurlijk kan het ook u overkomen dat u glasschade heeft opgelopen of dat u slachtoffer bent van een inbraak. Glaspunt Uden kan u zo helpen met het vervangen van deze ruit(en). Wij hebben een ruim assortiment met verschillende soorten glas. Wat wij vooropstellen is snelheid, uitstraling en natuurlijk ook service. Wij hebben al zeker 25 jaar ervaring en kunnen uw klus snel voor u oplossen. Wij bieden dan ook 15 jaar garantie op ons dubbelglas, inclusief montage!

Meer dan 25 jaar ervaring
Gegarandeerd de hoogste kwaliteit
15 jaar garantie op dubbel glas inclusief montage
24 uurs glasservice
Alle verzekeraars
Snelle levertijden
Scherpe prijzen

Ventilatierooster

In wat voor pand dan ook, een kantoorgebouw, een woninghuis of een openbare ruimte, het is natuurlijk belangrijk dat er een gezond binnenklimaat heerst. Wat erg belangrijk is voor een gezond klimaat binnenshuis is de luchtkwaliteit en de vochthuishouding. Helaas voldoet af een toe een raam open zetten hier niet aan. De binnenlucht moet namelijk worden geventileerd en niet alleen worden gelucht. Dit zou eigenlijk non-stop moeten gebeuren. Zo worden schadelijke stoffen, geuren en vocht afgevoerd naar buiten. Schimmel kan zo haast niet ontstaan en allergie-klachten worden op deze manier beperkt. Glaspunt heeft een groot assortiment aan verschillende ventilatieroosters. Zo bieden wij draaiventilatie roosters, klapventilatieroosters, zelfregelende klapventilatieroosters, schuifventilatieroosters, kleproosters, lamellen raamroosters, lamellen in- en opbouwmuurroosters, binnendeurroosters, muurdemproosters en zogeheten suskasten, toepasbaar op houten, aluminium en kunstof ramen. Allen zijn thermisch geiisoleerd. 

over Glaspunt Uden

Soort werkzaamheden: Voorzetramen verwijdert en dubbel glas gezet

Sterke punten website en service: "Ziet er heel strak uit"

over Glaspunt Uden

Soort werkzaamheden: Dubbel glas in dakkapel gezet

Sterke punten website en service: "Goed en vlot uitgevoerd"

over Glaspunt Uden

Soort werkzaamheden: dubbelglas van de schuifpui vervangen

Sterke punten website en service: "allemaal volgens afspraak gegaan"


Gelukkige klanten

Velux-dakraam vervangen

Familie Willems uit Uden

Na een herststorm is het raam beschadigt geraakt, deze moest vervangen worden. Nu zit de familie er weer comfortabel bij de komende winters.

Meer tevreden klanten zien?