icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-11 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
U kunt ons bellen op 0598 72 50 79

Wij zijn 24/7 open

Glaszetter Veendam


Maak snel en vrijblijvend een afspraak

Boek direct uw glaszetter op locatie

Glaspunt Veendam plaatst snel en vakkundig uw glas

Of het nou om enkel glas, dubbel glas, veiligheidsglas of een andere soort glas gaat, de glaszetters van Glaspunt helpen u graag bij het plaatsen. Is er ingebroken? Dan neemt de glaszetter de schade op, belt hij de politie, ruimt de scherven op, vervangt het glas en regelt hij ook nog eens de boel met uw verzekering. Binnen no-time is uw huis weer als vanouds.

Over Glaspunt Veendam

Meer dan 25 jaar ervaring
Gegarandeerd de hoogste kwaliteit
15 jaar garantie op dubbel glas inclusief montage
24 uurs glasservice
Alle verzekeraars
Snelle levertijden
Scherpe prijzen

Ook Glaspunt Veendam heeft de speciale 24uurs service van Glaspunt, wat inhoudt dat u ons bij glasproblemen dag en nacht kunt bellen. Onze glashandels hanteren snelle levertijden voor glas van de hoogste kwaliteit. Onze glaszetters monteren met vakkundige precisie uw glas en gaan alleen voor het beste resultaat. U krijgt bij Glaspunt ook nog eens 15 jaar garantie op dubbel glas en de montage. Dus bel bij glasschade snel Glaspunt en u bent verzekerd van een glansrijk resultaat. 

Ventilatieroosters

Ventilatieroosters zijn erg belangrijk in bijvoorbeeld kantoren om de luchtkwaliteit en vochthuishouding op peil te houden. Af en toe een raam openen is hiervoor niet voldoende, luchten is namelijk iets anders dan ventileren. Ventileren met verse lucht van buiten is de beste manier om een optimaal binnenklimaat te creëren en het voert geur, vocht en schadelijke stoffen snel af. Glaspunt heeft een breed assortiment aan luchtroosters van Duco Ventilation & Sun Control. Voor vragen over ventilatie en de ventilatieroosters kunt u gerust contact met ons opnemen.

Heeft u veel problemen met geluidsoverlast?

Dan is geluidswerend isolatieglas wellicht iets voor u. Nederland wordt steeds voller gebouwd en geluidswerend glas is daarom soms geen overbodige luxe. Ook als u naast een treinstation, vliegveld, of bijvoorbeeld drukke basisschool woont kan dit glas een uitkomst bieden. Het beschermt tot wel 52 decibel. Het geluid wat overblijft is niet storend, u hoort slechts een zacht geruis. Onze glas experts kunnen u veel meer vertellen over geluidswerend glas, dus schroom niet om vrijblijvend contact op te nemen.


Beoordelingen:

over Glaspunt Veendam

Soort werkzaamheden: Hr glas monteren

Sterke punten website en service: "goede montage door ervaren monteurs die meedenken en advies geven."

over Glaspunt Gieten

Soort werkzaamheden: Tuinhuisje

Sterke punten website en service: "Ik wou graag iets anders met het glas in het tuinhuisje. Zij hebben me geïnformeerd over hun soorten decoratief glas. Ik heb toen direct glas met een mooi bloemenmotiefje besteld en een paar dagen later kwamen ze al monteren. Het is precies geworden hoe ik het in mijn hoofd had!"


Gelukkige klanten

Zijgevel isolatieglas na inbraak

Bedrijfspand uit Veendam

Na een inbraak hebben onze glaszetters de zijgevel voorzien van nieuw isolatieglas HR++. Hopelijk blijven de inbrekers voortaan weg.

Voordeur matglas

Mevrouw Rosmalen uit Veendam

Bij de voordeur hebben wij onlangs matglas geplaatst, dit zorgt voor meer privacy terwijl er toch voldoende licht naar binnen komt.

Meer tevreden klanten zien?

-->