icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-11 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
U kunt ons bellen op 041 37 26 349

Wij zijn 24/7 open

Glaszetter Veghel


Maak snel en vrijblijvend een afspraak

Boek direct uw glaszetter op locatie

24 uur glasservice, ook bij spoed in Veghel

Bent u woonachtig in Veghel en met haast op zoek naar een glaszetter? Maakt u zich dan geen zorgen, er is altijd direct een van onze glaszetters beschikbaar voor u. Hij zal dan zo snel mogelijk ter plaatse zijn om u te helpen met het vervangen van uw glas. We staan in contact met meer dan 40 glashandels en kunnen u daardoor altijd in uw wensen voorzien. Heeft u nog geen dubbel glas? Vraag dan aan onze glasservice naar de mogelijkheden. Met de winter in het vooruitzicht is dit in een investering die zich zal lonen, door lagere stookkosten.

Glaszetter in Veghel nodig?

Meer dan 25 jaar ervaring
Gegarandeerd de hoogste kwaliteit
15 jaar garantie op dubbel glas inclusief montage
24 uurs glasservice
Alle verzekeraars
Snelle levertijden
Scherpe prijzen

Zoekt u een glaszetter of glashandel in Veghel?

Bescherm uw woning tegen huisbraak, bel Glaspunt.

Zeker in de donkere maanden van het jaar is uw woning extra vatbaar voor inbraken. Insluipers maken gebruik van de lange, donkere dagen om ongezien uw huis binnen te komen en u van uw kostbaarheden te beroven. Gelukkig kunt u uw woning of pand hier goed tegen beschermen met inbraak werend glas van Glaspunt. Deze soort glas heeft meerdere kunststof lagen die tussen de glasplaten zijn geperst, wat het glas tot een doorzichtig maar bijzonder sterk geheel maakt. Het zal onder druk niet snel begeven en dit maakt het inbrekers dus knap lastig. Ze zullen negen van de tien keer een deurtje verder gaan en uw huis laten voor wat het is. Wilt u meer informatie over deze soort glas? Bel dan gerust met onze glasspecialisten.


Beoordelingen:

over Glaspunt Veghel NB

Soort werkzaamheden: Ruit in erker geplaatst door 2 man vakkundig en snel.We prijzen U met zulke vaklieden.

Sterke punten website en service: "Makkelijk en overzichtelijk"

over Glaspunt Veghel

Soort werkzaamheden: Spiegel van schuifdeur kledingkast hersteld

Sterke punten website en service: "Perfecte service."

over Glaspunt Veghel

Soort werkzaamheden: glas voordeur vervangen

Sterke punten website en service: "goede communicatie"


Wij werken volgens de SUS-factor

ServiceUitstralingSnelheid

 

 

 

Gelukkige klanten

Lek glas in slaapkamerraam

Pennings uit Veghel

Bij meneer Pennings zag in zijn slaapkamer een grote waas in zijn ruit. Er was dus sprake van lek glas. Daarom heeft meneer meteen de Glaspunt gebeld om naar Veghel te komen en zijn ruit te vervangen. Nadat de maten voor onze glaszetters bekend waren, kon er vakkundig een nieuwe HR++ 636 ruit geplaatst worden. Dat is letselveilig gelaagd isolatieglas.

Meer tevreden klanten zien? 

 

-->