icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
Logo feedbackcompany 10 / 10
U kunt ons bellen op 040 711 24 17

Wij zijn 24/7 open

Glaszetter Veldhoven


Maak snel en vrijblijvend een afspraak

Boek direct uw glaszetter op locatie

Dag en nacht glasservice in Veldhoven

Is uw ruit stuk door harde wind, inbraak of vandalisme? Dat wilt u zo snel mogelijk opgelost hebben. Daarom staan de glaszetters in Veldhoven dag en nacht, 365 dagen in het jaar voor u klaar om uw schade op te lossen. In de meeste gevallen lossen wij uw schade direct op. Is dit niet mogelijk dan stellen wij de situatie veilig met een sterke tijdelijke noodvoorziening. Vervolgens zullen wij zo snel mogelijk het bestelde op maat gemaakte glas bij u plaatsen.

Ruit schade vakkundig herstellen? Neem vandaag nog contact op!

Duurzaam Veldhoven, kies voor HR++ glas

U wilt toch ook profiteren van een beter wooncomfort? HR++ glas biedt de oplossing! HR++ glas is twee keer beter isolerend dan gewoon dubbel glas. Dat betekent dat de kachel een standje lager kan, en u minder last heeft van koude tocht! Daarnaast bespaart u een hoop op de energierekening. Nieuwsgierig hoeveel? Bereken direct uw energiebesparing en de kosten van HR++ glas met onze rekentool.

Waarom Glaspunt?

Kiest u voor glaspunt dan kiest u voor snelheid, vakmanschap en goede service. Ook krijgt u altijd een beloofde scherpe prijs!

Daarnaast:

Zijn wij aangesloten bij alle verzekeraars
Hebben wij meer dan 25 jaar ervaringt
Geven wij 15 jaar garantie op montage en product

Met onze landelijke dekking kunnen we in heel Nederland kapotte ruiten herstellen. We komen dus onder andere ook in Eindhoven, Oerle, Steensel, Waalre en Woensel.


Beoordelingen:

over Glaspunt Veldhoven

Soort werkzaamheden: Kapotte ruit na inbraak vervangen

Sterke punten website en service: "Monteur was vlot aanwezig nadat er s' nachts was ingebroken. Gelukkig dat het op deze manier zo snel hersteld kon worden."