icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-11 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
U kunt ons bellen op 073 890 7718

Wij zijn 24/7 open

Glaszetter Vught


Maak snel en vrijblijvend een afspraak

Boek direct uw glaszetter op locatie

Ruitschade? Bel onze vakkundige glaszetters uit Vught!

Is uw ruit stuk of heeft u last van lek glas? Laat dit dan herstellen door onze vakkundige glaszetters die 24 uur per dag voor u klaar staan. Want ook midden in de nacht wilt u graag uw schade het liefst zo snel mogelijk laten herstellen. Met zo snel mogelijk bedoelen wij maar liefst 30 minuten. Ja echt, wij kunnen met een half uur bij u op de stoep staan in geval van nood. In de meeste gevallen herstellen wij dan de schade direct.

Contact

Kies HR++ glas en woon duurzaam

Wilt u duurzamer wonen? Kies dan voor HR++ glas. HR++ glas is het best isolerende en gangbare glas van dit moment. Dit glas wordt altijd geadviseerd door onze glasexperts omdat het bijna altijd in uw kozijn past (wat in vergelijking met triple glas niet zo is). Een investering in HR++ glas is het altijd waard. Naast dat uw energierekening flink daalt, stijgt de waarde van uw woning. Ook is uw woning minder belastend voor het milieu. Energieverbruik betekent immers CO2-uitstoot.

Meer dan 25 jaar ervaring
Gegarandeerd de hoogste kwaliteit
15 jaar garantie op dubbel glas inclusief montage
24 uurs glasservice
Alle verzekeraars
Snelle levertijden
Scherpe prijzen


Beoordelingen:

over Glaspunt Vught

Soort werkzaamheden: Keukenraam stuk, snel vervangen

Sterke punten website en service: "Aardige jongens, glas super snel gemaakt."


Ramen lappen zonder strepen: Glaspunt Glascleaner

Hoe wast u nu uw ramen, zonder strepen achter te laten? Onze glaspunt Glascleaner is het antwoord. Met onze speciaal ontwikkelde formule wordt ramen lappen een fluitje van een cent. De spray hoeft u niet aan te lengen met water, maar kunt u puur op de ramen sprayen. Daarna even laten inwerken en vervolgens met een vocht absorberende doek of papier het oppervlak schoonwrijven. Door de antistatische laag die de cleaner achter laat, zal vuil en stof minder worden aangetrokken. Ook onze vakkundige glaszetters lappen altijd uw ruiten met de glascleaner nadat zij uw ruit(en) geplaatst hebben. Probeer ook eens onze glaszetter voor maar liefst € 4,99 en bestel hem via het contactformulier.

Gelukkige klanten

Renovatie meerdere ruiten

Familie Holzken uit Vught

Meerdere ruiten waren gebarsten bij familie Holzken uit Vught. Een steen was de oorzaak van de schade. Onze glaszetter heeft de ruiten ingemeten en twee nieuwe HR++ ruiten besteld. Deze ruiten heeft hij samen met een collega gemonteerd. Na het plaatsen van een ruit maakt de glaszetter de ruit altijd netjes schoon. De ruit wordt schoon gemaakt met een speciaal ontwikkelde glascleaner. De klant krijgt van ons altijd na het plaatsen een Glaspunt glascleaner cadeau!

Inbraakschade op eerste verdieping

Laarhoven uit Vught

Bij meneer Laarhoven in Vught wilden inbrekers hun slag slaan. Daardoor brak de ruit in stukken. De glaszetter is direct langs geweest om een noodvoorziening te plaatsen. Wanneer het nieuwe HR++ glas bij ons binnen op maat was, is dit hersteld. Graag wilde meneer een inbraakwerende folie om een volgende inbraak te voorkomen. Ook dit is speciaal bij ons besteld en is op de ruit geplaatst.

Rustiger wonen met geluid werend glas

Meneer Mathijssen uit Vught

Meneer Matthijs uit Vught woonde aan een drukke straat en zou heel graag een stillere woning willen hebben. Dit kan met behulp van isolerend en geluidwerend glas. De verschillende diktes van het glas en het edelgas in de spouw zorgt voor minder geluidsgolven die door het glas getransporteerd worden. In totaal zijn er 4 ruiten vervangen voor HR++ glas.

Meer tevreden klanten zien?

-->