icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-11 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
U kunt ons bellen op 0317 217008

Wij zijn 24/7 open

Glaszetter Wageningen


Maak snel en vrijblijvend een afspraak

Boek direct uw glaszetter op locatie

Zoekt u een glashandel of glaszetter in Wageningen? Glaspunt helpt u!

Is uw ruit stuk en wilt u uw ruiten vervangen? Laat de glaszetters van Glaspunt u helpen. Wij zijn al meer dan 25 jaar expert op het gebied van ruitschade. Wij kunnen u helpen bij alle soorten glas: denk aan enkel glas, dubbelglas, figuurglas, HR++ glas en veiligheidsglas. Bij glasschade wilt u uiteraard zo snel mogelijk geholpen worden, daarom staan wij in geval van nood met een half uur bij u op de stoep. Zowel overdag als in de nacht, doordeweeks en in het weekend. En als u verzekerd bent tegen glasschade dan regelen wij de administratieve rompslomp voor u. U hoeft alleen de acte van cessie in te vullen, de rest regelen wij.

Nu een glaszetter nodig?
Bel 0317 217008 
of vul het contactformulier in

Duurzaam wonen? Dat kan met HR++ glas!

Duurzaam wonen is erg belangrijk. Echter wordt glas vaak vergeten, terwijl ruim 12 procent van uw warmte verloren gaat door uw ramen. Daarom is Glaspunt uw partner op het gebied van glasisolatie. Door middel van HR++ glas kunt u uw woning energiezuinig maken en bespaart u op uw energierekening. Wilt u weten wat HR++ glas u oplevert? Of wilt u meer weten over de prijs van HR++ glas? Bel 0317 217008 en spreek een van onze medewerkers of vraag vrijblijvend een offerte aan.

  • Altijd scherpe prijzen
  • Vakkundige glaszetters
  • Aangesloten bij alle verzekeraars
  • Ruim 25 jaar ervaring in glasschades
  • 15 jaar garantie op dubbel glas

Onze glaszetters komen onder andere ook in: Bennekom, Renkum, Heteren, Ede en Rhenen.


Beoordelingen:

over Glaspunt Wageningen

Soort werkzaamheden: Veiligheidsglas geplaatst

Sterke punten website en service: "In mijn winkel was een poging tot inbraak gedaan, Gelukkig konden ze niet naar binnen want 't veiligheidsglas deed zijn werk, maar wel een grote barst. Glaspunt heeft netjes een nieuwe veiligheidsruit geplaatst... Snel opgelost."


 

Gelukkige klanten

Letselveilig glas geplaatst

Tsui Ken Au uit Wageningen

Bij Familie Tsui Ken Au is het enkele figuurglas in de voordeur gebarsten. De familie wilde graag veiligheidsglas er voor in de plaats hebben, maar wel glas dat een beetje privacy geeft. Gematteerd letselveilig glas bleek de oplossing. Dit glas is extra veilig omdat het gehard en gelaagd is. Dat wil zeggen dat wanneer het glas breekt, het in tal van kleine onscherpe stukjes breekt, maar het wel blijft plakken aan het folie (het gelaagde glas). Ook is het glas gematteerd, ook wel bekend als melkglas. Dit voorkomt overlast door inkijk.

Meer tevreden klanten zien?

 

-->