Auteur:

Glasschade in Weesp? Bel dan Glaspunt

Want ook in Weesp heeft Glaspunt de beste glaszetters voor u klaar staan. Glaspunt staat voor professionele, vakkundige glaszetters, snelle service, scherpe prijzen en hoge kwaliteit glas. Want met minder dan dat nemen wij geen genoegen.

Glaspunt Weesp is 365 dagen per jaar bereikbaar

Glaspunt is 24 uur per dag bereikbaar, 365 dagen per jaar. Dus ook op kerstavond, met Pasen en Oud en Nieuw. Want ook met de feestdagen kan er glasschade ontstaan. En hoewel scherven geluk brengen laten we u hier natuurlijk niet mee zitten. Heeft u glasschade? Bel dan snel Glaspunt en laat u vooral wél de scherven liggen. Deze ruimen wij veilig voor u op.

Monumentale panden in Weesp

Weesp is een historische stad met vele monumentale en historische gebouwen. Ook voor glasschade aan dit soort panden kunt u bij Glaspunt terecht. We bieden een grote verscheidenheid aan glas en specialiseren ons tevens in glasbewerking. Dus ook voor speciaal glas kunt u ons benaderen en de eventuele mogelijkheden bespreken.

Geluidsoverlast?

Woont u naast een drukke snelweg? Of midden in een bruisende stad? Met het geluidswerend glas van Glaspunt kunt u het geluidsoverlast aanzienlijk verminderen en bent u verzekerd van uw rust. Behalve de geluidswerende werking heeft ons geluidsisolerende dubbelglas ook een goede thermische isolatie. Twee vliegen in één klap.  

 

Beoordelingen:

Fransisca Kortens over Glaspunt Weesp:
Soort werkzaamheden: Geluidsisolatie
"Ik woon midden in het centrum van Weesp en hoewel ik het heel gezellig vindt heb ik ook regelmatig last van geluidsoverlast. Het hield me soms zelfs ’s nachts wakker. Ik heb sinds 2 weken geluidsisolerend glas, laten plaatsen door Glaspunt Weesp. Wat een verschil, ik kan nu ongestoord doorslapen"

 

Contactgegevens:

 Wij zijn open: u kunt ons bellennu open

Glaspunt Weesp
Bel 0800-0003
 Gratis Glaspunt Glascleaner

Contactgegevens:

 Wij zijn open: u kunt ons bellennu open

Glaspunt Weesp
Bel 0800-0003
 Gratis Glaspunt Glascleaner

Contactformulier

Wilt u glasschade melden of glas bestellen? Bel 0800-0003 of vul het onderstaand formulier in. Bij ons regelt u het snel en gemakkelijk!