icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-11 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
U kunt ons bellen op 026 20 30 367

Wij zijn 24/7 open

Glaszetter Westervoort


Maak snel en vrijblijvend een afspraak

Boek direct uw glaszetter op locatie

Glaspunt Westervoort

Voor de beste glashandel in de buurt belt u Glaspunt. Onze glaszetters helpen u graag bij glasschade of het bij het uitkiezen van glas voor uw woning of pand. Wij zijn dag en nacht bereikbaar en inzetbaar via ons landelijke telefoonnummer. Ook op feestdagen kunt u ons gewoon bereiken, Glaspunt laat u nooit met glasschade zitten.

Meer dan 25 jaar ervaring
Gegarandeerd de hoogste kwaliteit
15 jaar garantie op dubbel glas inclusief montage
24 uurs glasservice
Alle verzekeraars
Snelle levertijden
Scherpe prijzen

De glaszetters van Glaspunt - Bel 026 20 30 367

Ruit schade komt altijd ongelegen en kent allerlei onverwachte oorzaken. Vandalisme, inbraken, storm en windschade, maar ook thermische breuken of voetbal kunnen de oorzaken zijn van glasschade. In zo'n geval schieten de erkende glaszetters van Glaspunt u te hulp. Heeft uw schade nood dan staan zij met een half uur bij u op de stoep en herstellen ze in veel gevallen direct de schade. Kom niet aan de scherven, want deze zullen ze voor u meenemen. En uiteraard lappen wij altijd de ruit nadien.

Gelaagd glas, beschermt uw interieur tegen verkleuring door de zon.

Het kan voorkomen dat uw gordijnen, bank, schilderij of zelfs vloerkleed is verkleurd. Verkleuring van stoffen komt vaak voor door de straling van de zon. De Uv-straling is hierbij de boosdoener. Als u verkleuring tegen wilt gaan kunt u het beste kiezen voor gelaagd glas met PVB folie van Glaspunt. Deze folie is helder en wordt tussen twee glasplaten geperst. Het is samen te stellen in dubbel glas en direct leverbaar. Neem dan contact op met één van onze medewerkers om de mogelijkheden te bespreken.


Beoordelingen:

over Glaspunt Westervoort

Soort werkzaamheden: Glas slaapkamer vervangen

Sterke punten website en service: "Vriendelijke medewerkers met kennis van zaken en professionele afwerking."

over Glaspunt Westervoort

Soort werkzaamheden: glazen schuifdeur

Sterke punten website en service: "Tijdens het verbouwen van mijn winkel sneuvelde de glazen schuifdeur. Gelukkig was de glaszetter van Glaspunt super snel ter plekke om het glas te vervangen. Hij regelde zelfs alles met de verzekering. Scheelde mij een hele hoop gedoe."

over Glaspunt Westervooort

Soort werkzaamheden: slotenservice

Sterke punten website en service: "Ik ben al twee keer mijn sleutels vergeten en heb beide keren beroep gedaan op de slotenservice van Glaspunt. Ze waren er heel snel en hadden mijn deur zo open. Heel fijn!"


Gelukkige klanten

Beschadigde toegangsdeur hersteld

Bakker Bart uit Westervoort

Bij Bakker Bart in Westervoort is er glasschade ontstaan aan de toegangsdeur van het pand. De glaszetter was snel ter plaatse om een noodvoorziening te treffen. Er is een dubbel gelaagde ruit geplaatst. Deze ruit zorgt voor extra veiligheid. De kapotte ruit werd door de glaszetter weer mee genomen en de rommel netjes opgeruimd. Uiteraard kreeg deze klant ook een Glaspunt Glascleaner!

Achterdeur Floatglas

De heer Janssen uit Westervoort

Bij Meneer Janssen hebben wij de achterdeur voorzien van een nieuwe ruit enkelglas, deze was kapot gegaan door onbekende oorzaak. Gelukkig weet meneer wel wie zijn ruit netjes hersteld heeft!

Ruit vervangen achterdeur

Familie Felius uit Westervoort

Na schade hebben wij de achterdeur weer herstelt, er is een nieuwe ruit van HR++ isolatieglas ingekomen.

Meer tevreden klanten zien?

-->