icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-11 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
U kunt ons bellen op 0543 729 330

Wij zijn 24/7 open

Glaszetter Winterswijk


Maak snel en vrijblijvend een afspraak

Boek direct uw glaszetter op locatie

Woont u in Winterswijk en heeft u glasschade? Bel Glaspunt!

Wanneer u glasschade heeft wilt u natuurlijk dat dit zo snel mogelijk wordt opgelost. Glaspunt begrijpt dat. We hebben glaspunten door heel Nederland en meer dan 200 montagewagens om snel bij u te kunnen zijn. Vanuit onze vestiging in Winterswijk kunnen we u helpen. Spoedgeval? Geen probleem, dan is er binnen 30 minuten een glaszetter ter plekke om de schade op te nemen. In veel gevallen kan hij direct uw ruit vervangen. Zo niet, dan wordt er een noodruit geplaatst en het nieuwe glas gelijk besteld. Glasschade na inbraak? De glaszetter regelt dan ook direct alles met uw verzekering. Wel zo prettig.

Meer dan 25 jaar ervaring
Gegarandeerd de hoogste kwaliteit
15 jaar garantie op dubbel glas inclusief montage
24 uurs glasservice
Alle verzekeraars
Snelle levertijden
Scherpe prijzen

Brandveilig met Glaspunt

Wilt u iets doen aan brandveiligheid in uw woning of bedrijfspand? Dan bent u bij Glaspunt aan het goede adres. We hebben speciaal brandwerend isolatieglas die bij een temperatuur van 120 graden uitzet en verandert in een brandmuur. Dit soort glas is erg geschikt voor winkelcentra, kantoorgebouwen, opslagplaatsen, hotels, winkels et cetera. Ook verkrijgbaar samengesteld met andere producten zoals bijvoorbeeld figuurglas of getint glas. Deze soort glas heeft een korte levertijd en kan dus snel geplaatst worden! Neem contact op met Glaspunt voor meer informatie.

Gelaagd veiligheidsglas

Met het gelaagd veiligheidsglas van Glaspunt beschermt u uw woning tegen inbraak en uzelf en uw naasten tegen verwonding. Gelaagd veiligheidsglas bestaat uit twee of meer glasbladen met plastic tussenlagen die als een ‘sandwich’ tussen de glasbladen worden geplaatst. Dit biedt een bijzonder goede weerstand en elasticiteit. Het glas en de tussenlagen vormen een resistent geheel en dit maakt het lastig te breken. Inbrekers maken geen schijn van kans. Mocht het glas wel breken dan worden de scherven vastgehouden door de plastic tussenlagen. Dus geen scherpe stukken glas door de kamer.

Geen dubbel, maar triple glas?

Glaspunt heeft naast dubbel glas ook driedubbel glas. Dit soort glas bestaat uit drie glasbladen met twee spouwen. De ruimte tussen de glasbladen kunnen met gasvulling worden gevuld om de warmte/kou vast te houden. Warmteverlies en koudebrug worden hierdoor verminderd. De gassen die worden gebruikt zijn onschadelijk voor mens en milieu. Bij driedubbel glas kan er ook een coating worden aangebracht op binnen- en/of buitenruit. Deze kan bijvoorbeeld de straling van uw verwarming reflecteren en ervoor zorgen dat de warmte in uw woning blijft. U profiteert in de winter van de warmtestralen van de zon, terwijl u in de zomer aanzienlijk minder last zult hebben van de warmte.


Beoordelingen:

over Glaspunt Winterswijk

Soort werkzaamheden: Vervangen van de ramen van de beneden- en bovenverdieping aan de achterzijde van ons huis

Sterke punten website en service: "Samenwerking van de glaszetters is erg goed. Het is een geoliede machine zoals ze te werk gaan."

over Glaspunt Aalten

Soort werkzaamheden: Van enkel naar dubbelglas op de eerste verdieping voor en achter

Sterke punten website en service: "Snel contact via internet duidelijke prijsopgave en vriendelijk aan de telefoon en snel en vakkundige montage"

over Glaspunt Winterswijk

Soort werkzaamheden: lekke ruit laten vervangen

Sterke punten website en service: "Hele traject van het opmeten tot de montage prima gedaan. Goede service"Gelukkige klanten

Etalageruit Winterswijk vervangen

Oonk Rijwielspeciaalzaak uit Winterswijk

In Winterswijk hadden onze glaszetters een grote klus voor de boeg. Er moest een gelaagde ruit worden geplaatst. Dit was geen kleintje en had nog wat voeten in de aarde om geplaatst te worden. Voor het plaatsen werd grof geschut in gezet. Er was een kraan nodig om de ruit op te tillen. Daarnaast moest het straatwerk los en werd er een meter afgegraven. Zelfs de gemeente kwam met een Kangoo om beton weg te breken. Dit was allemaal nodig om de ruit te plaatsen. Op de foto’s is te zien dat dit hele spektakel veel bekijks trok.

Meer tevreden klanten zien?

-->