icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-11 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
U kunt ons bellen op 0348 70 52 87

Wij zijn 24/7 open

Glaszetter Woerden


Maak snel en vrijblijvend een afspraak

Boek direct uw glaszetter op locatie

Heeft u een glaszetter nodig? Bel direct Glaspunt Woerden

Meer dan 25 jaar ervaring
Gegarandeerd de hoogste kwaliteit
15 jaar garantie op dubbel glas inclusief montage
24 uurs glasservice
Alle verzekeraars
Snelle levertijden
Scherpe prijzen

Ruiten laten vervangen? Onze glaszetters in Woerden staan direct voor u klaar

Heeft u glasschade in Woerden? De glaszetters van Glaspunt worden staan in geval van spoed binnen een half uur voor uw deur. Ook kunt u door Glaspunt Woerden dubbel glas laten zetten, om zo op de energierekening te besparen. U krijgt hierop 15 jaar garantie, ook op de montage. De specialisten van Glaspunt Woerden zijn op elk moment van de dag bereikbaar. Ook 's nachts of op feestdagen kunt u ons gerust bellen. Neem direct contact op met Glaspunt wanneer u uw ruit wil laten vervangen. 

Glas vervangen of glasschade laten repareren in Woerden?
Bel 0348 70 52 87


Beoordelingen:

over Glaspunt Woerden

Soort werkzaamheden: Plaatsen nieuw glas in voordeur

Sterke punten website en service: "Glas is keurig geplaatst"

over Glaspunt Woerden

Soort werkzaamheden: Glas in achterdeur vervangen

Sterke punten website en service: "Service is heel goed bij Glaspunt. Wat ook het vermelden waard is, is de monteur Jeff die zijn vak verstaat!"

over Glaspunt Kamerik

Soort werkzaamheden: enkelglas vervangen met dubbelglas, met nieuwe glaslatten en kit.

Sterke punten website en service: "Prettige personeel - zowel op kantoor, als man die kwam opmeten en de glaszetters zelf. Een verkeerde maat van glas werd snel en zonder discussie opgelost en alsnog geplaatst. hartelijk dank voor de prima service. cijfer 9 !!"


Spiegels

Scherven brengen geluk, maar natuurlijk bent u niet blij als uw spiegel in diggelen valt. Naast glas voor de ramen, heeft Glaspunt Woerden ook een uitgebreid assortiment spiegels. Wij kunnen spiegels leveren in verschillende maten. U kunt bijvoorbeeld denken aan spiegels voor op uw badkamerkastje, voor decoratie, of voor op een deur. Neem contact op met de vakmannen van Glaspunt Woerden voor meer informatie. Zij kunnen u adviseren over welke spiegelsoort in uw situatie het beste is.

Politie Keurmerk Veilig Wonen

Glaspunt Woerden heeft het Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW). Dit betekent dat de vakmannen van Glaspunt u kunnen adviseren over het veiliger maken van uw woning. Ook kunnen zij u vertellen hoe u in aanmerking komt voor het certificaat Beveiligde woning. Uit onderzoek is gebleken dat er bij woningen met dit certificaat 50% minder wordt ingebroken.

Gelukkige klanten

Ruit voordeur vervangen in Woerden

Mevrouw van der Torre uit Woerden

Door een ongelukje zijn beide ruiten van de voordeur gebroken, dit leverde een gevaarlijke situatie op. Daarom heeft onze glaszetter in Woerden eerst de situatie veiliggesteld om vervolgens het juiste glas te bestellen. In dit geval zijn de enkel glas ruiten vervangen voor een gelaagde variant. Bij een gelaagde ruit blijft het glas, door middel van een folie, aan elkaar plakken. Dit zorgt voor minder gevaarlijke situaties bij het breken van het glas.

Meer tevreden klanten zien?

-->