icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-11 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
U kunt ons bellen op 085 105 72 51

Wij zijn 24/7 open

Glaszetter Zevenaar


Maak snel en vrijblijvend een afspraak

Boek direct uw glaszetter op locatie

Glaspunt Zevenaar staat voor u klaar

Bel Glaspunt Zevenaar voor ervaren, deskundige glaszetters uit de regio. Glaspunt streeft naar de snelste levertijden, de hoogste kwaliteit glas en scherpe prijzen. We hebben een ruim assortiment en kunnen alle soorten glas leveren. Glaspunt is 24 uur per dag bereikbaar. Bel 085 105 72 51.

Meer dan 25 jaar ervaring
Gegarandeerd de hoogste kwaliteit
15 jaar garantie op dubbel glas inclusief montage
24 uurs glasservice
Alle verzekeraars
Snelle levertijden
Scherpe prijzen

Levertijden van Glaspunt Zevenaar

Het is belangrijk dat uw kapotte raampartij of glas zo snel mogelijk gerepareerd wordt. Om u in deze behoefte te kunnen voorzien biedt Glaspunt snelle levertijden variërend van 1 werkdag voor enkel glas tot 5 voor gehard glas en 10 werkdagen voor dubbel glas. Is er nood aan de man? Dan kunnen wij uw dubbel glas met spoed binnen één werkdag leveren tegen een kleine meerprijs. De levertijden voor alle overige glassoorten hebben we voor u op een rijtje gezet.

Maak uw woning duurzaam met HR++ glas.

HR++ glas isoleert 2,5 keer beter dan standaard dubbelglas en 5 x beter dan enkelglas. Het aanbrengen van HR++ glas maakt een pand of woning dan ook direct aantrekkelijker.

De voordelen van hr++ glas op een rij:

 1. Wooncomfort
  HR++ glas biedt direct meer comfort in uw woning.
 2. Lagere vaste lasten
  Door te kiezen voor hr++ glas verliest uw woning minder snel warmte. En minder warmteverlies betekent minder stookkosten. 
 3. Waardestijging van de woning door verhoogde duurzaamheid
  Overal hr++ glas zorgt mogelijk voor een beter energielabel. 
 4. Milieu
  Doordat u bespaart op het energieverbruik, is de woning minder belastend voor het milieu.
 5. Inbraakwerend
  Logischerwijs is hr++ glas voor inbrekers een grotere drempel dan enkel glas.

Vraag vrijblijvend een offerte aan en krijg advies op maat van een specialist. Kijk op HR++ Glas voor meer informatie en prijzen. Neem online contact op of bel met één van onze glasspecialisten om de mogelijkheden te bespreken.


Beoordelingen:

over Glaspunt Zevenaar

Soort werkzaamheden: Een aantal kozijnen voorzien van dubbel glas

Sterke punten website en service: "Duidelijke planning, werkzaamheden prima uitgevoerd."

over Glaspunt Zevenaar

Soort werkzaamheden: Raam vervangen na breuk.

Sterke punten website en service: "Meer dan perfect geholpen!!! Prettige zeer nauwkeurige monteurs, goede service-perfect materiaal! Snel geholpen. (En dat op Zondag)Zeer fijne zaak. Bus glasspray cadeau en deze spray werkt super!!! "

over Glaspunt Zevenaar

Soort werkzaamheden: Schuifpui gerenoveerd

Sterke punten website en service: "Kundig personeel met goed gereedschap"


Gelukkige klanten

Gelaagd glas vervangen van winkel in Zevenaar

van Ussen Tweewielers uit Zevenaar

Bij deze winkel in Zevenaar was de ruit gebarsten. Dit is vervangen met inbraakwerend gelaagd glas. Wilt u ook een inbraak voorkomen? Kies dan voor gelaagd veiligheidsglas. Dit zorgt ervoor dat het glas bijeenblijft bij een breuk. 

Nieuwe Satijn mat ruit voordeur

Meneer Ruggebrink uit Zevenaar

Onze glaszetter in Zevenaar heeft een melding ontvangen van een kapotte ruit in de voordeur. Het glas dreigde eruit te vallen en daarom is direct een noodvoorziening getroffen. Het soort glas in deze ruit is Satijn mat blank. De ruit is ingemeten en besteld. Even later is deze geplaatst en de voordeur ziet er weer netjes uit.

Vandalisme aan winkelpand

Jumbo Zevenaar uit Zevenaar

Twee ruiten van de Jumbo in Zevenaar zijn vernield door vandalen. De glaszetter is na de melding direct op pad gegaan en heeft een noodvoorziening getroffen. Er zijn twee nieuwe gelaagde HR++ ruiten besteld en deze heeft de glaszetter vakkundig gemonteerd. De kapotte ruiten zijn door de glaszetter meegenomen.

Meer tevreden klanten zien?

 

-->