icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-11 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
U kunt ons bellen op 0522 72 90 64

Wij zijn 24/7 open

Glaszetter Meppel


Maak snel en vrijblijvend een afspraak

Boek direct uw glaszetter op locatie

Over Glaspunt Meppel

Glaspunt is het snelste en grootste glasbedrijf in Nederland. We hebben meer dan 50 locaties door heel Nederland, meer dan 200 wagens en goed opgeleide glaszetters met jarenlange ervaring in het vak. Glaspunt staat garant voor kwaliteit en heeft een unieke garantiebepaling op zowel glas als montage. Bij noodgevallen is de glaszetter van Glaspunt altijd binnen 30 minuten bij u en kan hij vaak direct nieuw glas plaatsen. Zo niet, dan plaatst hij een noodvoorziening. Neem bij glasschade snel contact met ons op en ervaar de kwaliteit en service van Glaspunt.

Glaszetter in Meppel nodig?

Meer dan 25 jaar ervaring
Gegarandeerd de hoogste kwaliteit
15 jaar garantie op dubbel glas inclusief montage
24 uurs glasservice
Alle verzekeraars
Snelle levertijden
Scherpe prijzen

Dus glas stuk in Meppel?

Bel dan gelijk Glaspunt. We kunnen u dag en nacht helpen door onze 24uurs service. U neemt contact met ons op, we sturen een glaszetter naar u toe, hij monteert het glas en regelt verder ook alles met uw verzekering. Als er sprake is van losse scherven dan kunt u deze het beste laten liggen, onze glaszetters hebben de juiste middelen om deze veilig voor u op te ruimen.

Neem contact op met Glaspunt Meppel
 Bel 0522 72 90 64


Beoordelingen:

over Glaspunt Meppel

Soort werkzaamheden: Kantelraam op zolder vervangen

Sterke punten website en service: "Hele vlotte opvolging"

over Glaspunt Meppel

Soort werkzaamheden: Dubbel glas vervangen

Sterke punten website en service: "Alles mooi opgeruimd."

over Glaspunt Meppel

Soort werkzaamheden: Glas in deur vervangen

Sterke punten website en service: "De glaszetter was snel ter plekke doen mijn zoontje door de glazen deur liep. Gelukkig had hij alleen war krassen en kon de glaszetter het kapotte glas snel vervangen."


Glas ter decoratie

Glas kan naast zijn beschermende functie ook een andere functie hebben, namelijk een decoratieve functie. Glaspunt heeft verschillende soorten decoratieglas in haar assortiment die uw huis een hele andere uitstraling kunnen geven. Het kan tevens uw privacy beschermen door bijvoorbeeld te kiezen voor mat glas of glas met een bepaald motief. Glaspunt heeft figuurglas met meer dan 30 dessins en zelfs glas in lood in alle soorten en maten. Glas in lood is bijvoorbeeld een erg mooie aanvulling wanneer u in een oud pand woont. Wilt u ook apart, decoratief glas in uw woning of pand en wilt u er meer over weten? Neem dan contact op met Glaspunt. 

24 uurs Glasservice in de hele regio

Onze glasservice is 24 uur per dag bereikbaar en inzetbaar. Glaszetters werken en wonen in de gehele regio, van Hoogeveen tot Assen en van Wolvega tot Zwolle. Mocht u 's avonds of 's nachts glasschade hebben dan kunnen we snel ter plaatse zijn.

Gelukkige klanten

Achtergevel openslaande deur

Mevrouw Veen uit Meppel

Bij Mevrouw Veen zijn de achterdeuren voorzien van nieuwe ruiten van dubbel glas. De ruiten die er in zaten hadden last van lekslag, en moesten vervangen worden.

Schuurdeur enkelglas

De heer Barink uit Meppel

De deur in de schuur is door een ongelukje beschadigd geraakt. Onze glaszetter kon diezelfde dag nog inmeten en de ruit op maat snijden. De glaspunt Glascleaner had daarom ook niet eens gehoeven vond meneer, maar nam hem toch met plezier in ontvangst.

Meer tevreden klanten zien?

-->