icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-11 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
U kunt ons bellen op 029 77 48 131

Wij zijn 24/7 open

Glaszetter Aalsmeer


Maak snel en vrijblijvend een afspraak

Boek direct uw glaszetter op locatie

24/7 glasservice in Aalsmeer!

Woont u in Aalsmeer en heeft u een glaszetter nodig? Bel ons en wij sturen direct een glaszetter naar u toe! Wij hebben een grote groep met werknemers en zijn daardoor erg flexibel. Wij bieden u elke dag van het jaar 24 uur lang glasservice aan! Wij begrijpen namelijk hoe vervelend ruitschade kan zijn. Wij bieden niet alleen kwaliteit, maar ook veiligheid. Met een groot assortiment aan veiligheidsglas kunnen wij uw woning, bedrijfs- of winkelpand inbraakveilig maken. Heeft u meer vragen over de mogelijkheden van veiligheidsglas, bel dan Glaspunt en een van onze experts helpt u graag verder!

Glaszetter in Aalsmeer nodig?

Meer dan 25 jaar ervaring
Gegarandeerd de hoogste kwaliteit
15 jaar garantie op dubbel glas inclusief montage
24 uurs glasservice
Alle verzekeraars
Snelle levertijden
Scherpe prijzen

De glashandel van Glaspunt

Glaspunt biedt u graag een ruime keuze in glas om de juiste keuze te maken voor uw woning of pand. Daarom heeft Glaspunt een netwerk van ruim 40 glashandels door heel Nederland. Er zit dus altijd één bij u in de buurt, in Alkmaar maar ook in Heerhugowaard of Hoorn! Onze glashandels kunnen u voorzien van het gewenste glas én de materialen voor de montage. Plaatst u het glas liever niet zelf? Ook geen punt, de glaszetters van Glaspunt doen dit graag voor u! Door jarenlange ervaring en veel vakkennis plaatsen de glaszetters uw glas snel en vakkundig in uw woning of pand.

 

Beoordelingen:

over Glaspunt Aalsmeer

Soort werkzaamheden: Lek glas vervangen

Sterke punten website en service: "Dubbel glas ruit in een van mijn slaapkamers was lek geraakt. Service aan de telefoon was netjes en vriendelijk. Door de glaszetters is de ruit vervangen met een nieuwe ruit van dubbel glas. Personeel ruimt de boel weer op. "

over Glaspunt Aalsmeer

Soort werkzaamheden: Woning isoleren

Sterke punten website en service: "Goede adviezen en professionele medewerkers"


-->