icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-11 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
U kunt ons bellen op 072 20 20 072

Wij zijn 24/7 open

Glaszetter Heerhugowaard


Maak snel en vrijblijvend een afspraak

Boek direct uw glaszetter op locatie

Vakkundige glaszetters van Heerhugowaard helpen u direct

Service, uitstraling en snelheid staan bij Glaspunt Heerhugowaard centraal. De glaszetters van Glaspunt zijn specialisten op het gebied van glas. Zij hebben vakkennis en weten deze in de praktijk toe te passen. U kunt bij Glaspunt Heerhugowaard dus altijd de beste kwaliteit verwachten. Wij zijn ieder uur van de dag en iedere dag van de week telefonisch bereikbaar. In spoedgevallen staan wij binnen een half uur bij u voor de deur. Ook kunt u altijd bellen voor deskundig advies.

Glas nodig? De glaszetters van Glaspunt helpen u graag:

Meer dan 25 jaar ervaring
Gegarandeerd de hoogste kwaliteit
15 jaar garantie op dubbel glas inclusief montage
24 uurs glasservice
Alle verzekeraars
Snelle levertijden
Scherpe prijzen

Glasschade door inbraak

Een van de meest voorkomende oorzaken van glasschade is inbraak. Wanneer u schade heeft door inbraak kunnen de glaszetters van Glaspunt Heerhugowaard snel bij u zijn. De glasscherven kunt u gewoon laten liggen, deze ruimen wij voor u op. Wij kunnen ook inbraakschade aan hang- en sluitwerk herstellen en schade aan uw deur repareren. Om inbraak te voorkomen kunt u inbraakwerend glas laten plaatsen. 

Dubbelglas vervangen voor hr++

Heeft u al dubbelglas dan is het een aanrader om te laten bekijken of vervangen naar hr++ glas raadzaam en financieel aantrekkelijk is. Dubbelglas vervangen voor hr++ zorgt voor nog minder warmteverlies waardoor de temperatuur constant blijft in uw huis. Dit is gunstig voor uw stookkosten. Meer comfort, lagere energiekosten en minder milieubelasting, wie wil dat nu niet?

Garantie

Glaspunt Heerhugowaard levert alleen de beste kwaliteit. Om u te kunnen verzekeren van deze kwaliteit krijgt u bij Glaspunt Heerhugowaard altijd gratis 15 jaar garantie op het product én de montage. Als er binnen de garantieperiode bijvoorbeeld een gebrek is ontstaan door een fabricagefout of uw dubbelglas lekgeslagen is, dan zullen wij uw ruit kosteloos voor u vervangen.

over Glaspunt Heerhugowaard

Soort werkzaamheden: Achterdeur ruit vervangen

Sterke punten website en service: "Goede communicatie, snel en net uitgevoerd en glascleaner ontvangen, erg blij mee"

over Glaspunt Heerhugowaard

Soort werkzaamheden: Glas vervangen van Velux dakraam i.v.m. lekkage.

Sterke punten website en service: "Communicatie m.b.t. afspraken prima. Informatie in offerte duidelijk en uitgebreid."

over Glaspunt Heerhugowaard

Soort werkzaamheden: Diverse ruiten laten herstellen

Sterke punten website en service: "goede afspraken maken is mogelijk. tarief is goed"


Gelukkige klanten

HR++ glas gebarsten

Bartels uit Heerhugowaard

Door onbekende oorzaak is de ruit van een slaapkamerraam in een woning in Herhugowaard gebarsten. Onze glaszetters hebben de ruit ingemeten en vakkundig vervangen. Het glas wat hierin is geplaatst is HR++ glas. Dit glas is beter isolerend dan gewoon dubbel glas of enkel glas. Meneer Bartels zal hiermee flink op de energierekening besparen.

Figuurglas in voordeur gebroken

Van Deelen uit Heerhugowaard

Door een ongeluk is de voordeur van Meneer van Deelen gebroken. In deze ruit zat dubbel glas waarvan 1 laag glas bestond uit figuurglas. Figuurglas is van zichzelf altijd enkel glas, maar kan gecombineerd worden met dubbel en isolatieglas. De glaszetter heeft de situatie eerst veilig gesteld en daarna de ruit in de voordeur netjes vervangen voor een nieuwe ruit met figuurglas.

Lekglas vervangen

De heer Blad uit heerhugowaard

Een van de 3 ruiten naast de achterdeur was lekgeslagen. Een ruit die last heeft van lekslag, kan niet hersteld worden, deze dienen vervangen te worden.

Meer tevreden klanten zien?

-->