icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-11 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
U kunt ons bellen op 085 105 72 51

Wij zijn 24/7 open

Glaszetter Alphen aan den Rijn


Maak snel en vrijblijvend een afspraak

Boek direct uw glaszetter op locatie

Glasschade in Alphen aan den Rijn? Bel Glaspunt!

De glaszetters van Glaspunt Alphen aan den Rijn helpen u graag wanneer u last heeft van glasschade. Glaspunt is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Bij noodgevallen kunnen wij al binnen 30 minuten bij u zijn. Kwaliteit staat bij Glaspunt voorop. Onze glaszetters kunnen u deskundig advies geven en weten alles over de verschillende soorten glas. Glaspunt Alphen aan den Rijn biedt onder andere dubbel glas, isolatieglas, veiligheidsglas en decoratieglas aan. U krijgt bij ons altijd garantie op het product en de montage. 

Glas nodig? Onze glaszetters plaatsen het snel en vakkundig:

Meer dan 25 jaar ervaring
Gegarandeerd de hoogste kwaliteit
15 jaar garantie op dubbel glas inclusief montage
24 uurs glasservice
Alle verzekeraars
Snelle levertijden
Scherpe prijzen

Is uw dubbelglas lek?

Wanneer u last heeft van aanslag, condens, vocht of vuil tussen uw dubbelglas, betekent dit dat uw dubbelglas lek is. Lek glas kan helaas niet gerepareerd worden. Uw dubbelglas zal dus vervangen moeten worden. Wanneer u uw dubbelglas door Glaspunt heeft laten plaatsen, is de kans groot dat u hier nog garantie op heeft. Wanneer het glas voor 15 april 2013 geplaatst heeft heeft u 10 jaar garantie. Is het na deze datum geplaatst? Dan heeft u zelfs recht op 15 jaar garantie! Als u het glas bij een andere glaszetter heeft laten plaatsen helpen wij u graag met het claimen van nieuw dubbelglas en eventuele montagekosten bij de oude fabrikant.  

Glascleaner van Glaspunt

In sommige gevallen ontvangt u van onze glaszetter een gratis coupon voor de glascleaner van Glaspunt. De glascleaner heeft een speciaal voor Glaspunt ontwikkelde formule en zorgt voor een streepvrije en heldere ruit. De glascleaner is antistatisch, vuilafstotend en economisch in gebruik. Veel mensen zijn er erg enthousiast over! U kunt onze glascleaner ook zelf telefonisch bestellen voor maar € 4,99 per flacon.

over Glaspunt Alphen aan den rijn

Soort werkzaamheden: Raam vervangen

Sterke punten website en service: "Mijn raam was kapot. Vriendelijke mensen aan de telefoon en alles snel geregeld waar ik erg blij mee ben. Ook blij met het eindresultaat van het nieuwe glas."

over Glaspunt Alphen aan den rijn

Soort werkzaamheden: Raam vervangen

Sterke punten website en service: "Zeer tevreden met het werk wat de mannen geleverd hebben. Net gewerkt en alles schoon achter gelaten. Mijn complimenten."

over Glaspunt Alphen ad rijn

Soort werkzaamheden: Oud dubbel glas vervangen

Sterke punten website en service: "Oud dubbel glas laten vervangen met HR++ glas. De communicatie was top, de prijs was oké en de glaszetters hebben de ruiten netjes geplaatst."

Gelukkige klanten

Enkel glas gebroken

Thomassen uit Alphen aan den Rijn

Bij familie Thomassen in Alphen aan den Rijn kwamen in de nacht inbrakers langs. Zij hebben hierbij een raampje gebroken. De ruit bestond uit enkel glas. Onze glaszetters konden dit makkelijk ter plaatste herstellen, omdat zij dit type glas altijd op de bus hebben. Zo was de klant snel weer af van zijn gebroken ruit.

Schade aan dubbel glas hersteld

Familie Minnen uit Alphen aan den Rijn

Vandalen hebben een dubbel glas ruit vernield van deze woning in Alphen aan den Rijn. Onze glaszetters zien vaker dat vandalisme een oorzaak is van ruitschade. De schade gaf familie Minnen wel de gelegenheid het glas op te waarderen. In plaats van dubbel glas is een nieuwe HR++ ruit geplaatst. Deze heeft een hogere isolatiewaarde. Daarnaast bieden wij een unieke garantie op het glas en de montage!

Gelaagdglas gezandstraald

De heer De Bruijn uit Alphen aan den rijn

De ruit in de voordeur is deels gezandstraald voor een matte afwerking. Tevens is de ruit gemaakt van gelaagd glas wat de kans op een succesvolle inbraak drastisch doet afnemen.

Meer tevreden klanten zien?

-->