icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-11 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
U kunt ons bellen op 0591 72 60 63

Wij zijn 24/7 open

Glaszetter Emmen


Maak snel en vrijblijvend een afspraak

Boek direct uw glaszetter op locatie

Bel Glaspunt voor de beste glaszetters in Emmen

De glaszetters van Glaspunt Emmen zijn de beste in hun vakgebied. Ze helpen u graag bij glasschade en kunnen u daarnaast ook adviseren over de mogelijkheden van glas voor uw woning of pand.  Dus heeft u vragen over het glas in uw woning of pand? Schroom niet en neem contact met ons op!

Glaszetter in Emmen nodig?

Meer dan 25 jaar ervaring
Gegarandeerd de hoogste kwaliteit
15 jaar garantie op dubbel glas inclusief montage
24 uurs glasservice
Alle verzekeraars
Snelle levertijden
Scherpe prijzen

Neem contact op met Glaspunt Emmen

Investeren in dubbel glas

Waarom investeren in dubbel glas?  Wist u wel dat u bij een gemiddelde woning zo’n 23 euro per vierkante meter bespaart als u uw enkel glas voor HR ++ glas laat vervangen? Dat is toch al gauw 460 euro per jaar. Dat kunt u mooi weer in uw zak steken voor die vakantie die u heeft geboekt, of misschien die nieuwe telefoon die u al een tijd op het oog heeft. Binnen een paar jaar heeft u de investering er al uit en bespaart u uw leven lang flink op uw energierekening.

Is het veel te warm in u woning of pand?

Zonwerend glas van Glaspunt kan dit verhelpen. Door de speciale coating tussen de glasbladen beschermt het glas uw woning uitstekend tegen het binnendringen van de hitte. De coating is weerbestendig en geeft een beter aanblik. Het zonwerend isolatieglas is verkrijgbaar in verschillende kleuren: blank, grijs, groen, blauw en brons.

Waarom is Glaspunt de beste glashandel?

Glaspunt noemt zichzelf niet voor niets de beste, snelste glashandel van Nederland. Met ruim 50 locaties door heel 't land zijn we altijd dichtbij. Onze glaszetters zijn vakbekwaam en snel ter plekke. Is er haast bij? Dan zijn ze er zelfs binnen 30 minuten na uw belletje. Onze glaszetters fiksen uw glas met veel behendigheid en gaan niet met minder dan het allerbeste akkoord. Glaspunt heeft een 24uurs service zodat u ons bij glasschade altijd kunt bereiken. Zelfs in het midden in de nacht, tijdens het weekend en met de feestdagen. Elke dag van de week, 365 dagen per jaar.

Beoordelingen:

over Glaspunt Emmen

Soort werkzaamheden: Nieuwe ruit na schade

Sterke punten website en service: "Door een ongelukje is de ruit in onze woonkamer gesneuveld. Glaspunt heeft er snel een noodvoorziening op kunnen plaatsen om alles veilig te stellen. Uiteindelijk is het nieuwe glas er netjes in gezet en is alles netjes achtergelaten door de mannen van Glaspunt."

over Glaspunt Emmen

Soort werkzaamheden: Glas van garagedeur vervangen

Sterke punten website en service: "Vriendelijk personeel aan de telefoon, vakkundig mensen die weten hoe je een ruit moet vervangen. Vandaag gebeld en binnen 24 uur een gebroken ruit vervangen topservice."

over Glaspunt Emmen

Soort werkzaamheden: Glas vervangen van een tuinafscheiding

Sterke punten website en service: "Zelfde glas geplaatst als wat er eerst in zat. Je ziet niet dat er schade is geweest"


Gelukkige klanten

Woning voorzien van HR++

van Kerkhof uit Emmen

In Emmen koos meneer van Kerkhof ervoor om zijn huis te verduurzamen. In totaal heeft hij 24 ruiten vervangen voor HR++ isolatieglas. Dit glas laat minder kou door in de winter en houdt het huis koel in de zomer. Wilt u ook uw huis verduurzamen? Lees meer over de subsidieregeling op HR++ glas.

Draadglas hersteld in voordeur

Mevrouw Wiggers uit Emmen

De draadglas ruit van de voordeur van deze woning in Emmen is gebarsten. Draadglas kan vaak direct op locatie op maat worden gesneden. Bij de woning heeft de monteur de kapotte ruit ingemeten en direct een nieuwe gemonteerd. De oude ruit en de rommel neemt hij uiteraard weer mee, zodat u hier niet mee blijft zitten!

Twee ruiten in de voordeur vervangen

Familie Wolbert uit Emmen

Hier hebben we de bestaande ruiten in de voordeur vervangen voor dubbelglas met figuurglas. Deze klant wilde meer prvacy en heeft gekozen voor "Waterdrup blank" ook wel bekend als "Jan Hagel".

Meer tevreden klanten zien?

-->