icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-11 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
U kunt ons bellen op 085 105 72 51

Wij zijn 24/7 open

Glaszetter Barendrecht


Maak snel en vrijblijvend een afspraak

Boek direct uw glaszetter op locatie

Glaszetter en Dubbel Glas Barendrecht

Ook in Barendrecht kunt u bij ons terecht voor vervanging of reparatie van uw ruiten. Bij glasschade hoeft u enkel te bellen en wij verzorgen de rest. Wij zijn de snelste glaszettersservice in heel Nederland. Met onze meer dan 35 jarige ervaring kunt u er op rekenen dat, welke service wij dan ook verlenen, u tevreden zult zijn met het eindresultaat. Voor onze prijzen hoeft u het ook niet te laten. Neem snel contact met ons op, en een van onze medewerkers zal u snel verder helpen!

Meer dan 35 jaar ervaring
Gegarandeerd de hoogste kwaliteit
15 jaar garantie op dubbel glas inclusief montage
24 uurs glasservice
Alle verzekeraars
Snelle levertijden
Scherpe prijzen

Kwaliteitskeurmerk

Bij Glaspunt hechten wij veel waarde aan de kwaliteit van onze producten. Wij volgen de weg die onze producten afleggen nauwkeurig, zodat we deze kwaliteit aan u kunnen verzekeren. Wij kennen de FEOR beglazing als geen ander. Alle beglazingen die wij aanbieden, zijn dan ook gekeurd door KOMO en CE Markering. Naast de kwaliteit, hechten wij ook veel waarde aan het milieu. Dit praktiseren wij in de verpakking van onze beglazing. Wij gebruiken hier zo min mogelijk van, en wat we wel gebruiken is recyclebaar. 

Van enkel naar dubbel glas

Wilt u van enkel naar dubbelglas overstappen? Hier zitten vele voordelen aan vast. Het is natuurlijk comfortabeler, aangezien u geen koude luchtstromingen meer van het raam zult voelen. Ook bespaart u kosten op stookkosten met dubbelglas. De warmte zal minder snel ontsnappen met dubbelglas. Als u last heeft van lawaai van buiten, zoals weg- of treinverkeer of spelende kinderen, dan is dubbelglas ook een betere optie voor u. Dit zal het geluid een stuk beter isoleren. Natuurlijk is het ook veiliger om dubbelglas te nemen, aangezien dit beter bestand is tegen bijvoorbeeld inbraak en brand.

Glaszetter in de buurt van Barendrecht

Met onze landelijke en lokale glashandels is er altijd een glaszetter bij u in de buurt. Woont u bijvoorbeeld in Ridderkerk, Rotterdam, Zwijndrecht, Dordrecht, Rhoon, Oud-Beijerland, Hendrik-Ido-Ambacht of Heerjansdam? Ook dan staan wij met 30 minuten bij u op de stoep als u direct een glaszetter nodig heeft.


over Glaspunt Barendrecht

Soort werkzaamheden: HR++ glas laten plaatsen

Sterke punten website en service: "Met de ISDE subsidie HR++ glas laten plaatsen. Goed advies gekregen en netjes werk geleverd."

over Glaspunt Rotterdam

Soort werkzaamheden: Ik heb contact gehad met de vestiging in Barendrecht over advies. Die heb ik gekregen en 3 stukken ruit van 95 X 18 cm gratis mee gekregen. Uiteraard moet er geld verdiend worden, maar dat hoeft niet altijd. We kunnen hiervan leren.

Sterke punten website en service: "Ik mocht gelijk langs komen om het op te halen. Meneer wilde het zelfs naar de auto brengen. Heel klantvriendelijk."

over Glaspunt Barendrecht

Soort werkzaamheden: Vervangen van enkel glas naar dubbelglas in bestaande kozijnen

Sterke punten website en service: "Alles goed geregeld."


Gelukkige klanten

Enkelglas naar letselveilig gelaagd glas

Verzorgingshuis uit Barendrecht

Bij de entree is de gebarsten ruit vervangen door een ruit van letselveilig gelaagd glas. Dit zorgt voor meer veiligheid en minder glasscherven wanneer de ruit in de toekomst onverhoopt nog een keer breekt.

Meer tevreden klanten zien?

-->