icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-11 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
U kunt ons bellen op 055 201 4760

Wij zijn 24/7 open

Glaszetter Beekbergen


Maak snel en vrijblijvend een afspraak

Boek direct uw glaszetter op locatie

Glasschade? Bel Glaspunt Beekbergen

Heeft u glasschade in Beekbergen? Bel dan snel Glaspunt, de beste glashandel met filialen door heel Nederland. Dus ook bij u in de buurt!

Meer dan 25 jaar ervaring
Gegarandeerd de hoogste kwaliteit
15 jaar garantie op dubbel glas inclusief montage
24 uurs glasservice
Alle verzekeraars
Snelle levertijden
Scherpe prijzen

Glaspunt: uw glashandel

Glaspunt wil u graag in uw behoeftes in glas voorzien. Daarom biedt Glaspunt een groot assortiment aan glas, voor ieder wat wils. Veiligheidsglas of toch liever decoratie? Geen probleem, we hebben het allemaal. Daarnaast voorziet Glaspunt u ook van de beste service. Snelle levering van glas en gezet door één van onze vele professionele glaszetters door heel Nederland.  Spoedgeval? Geen punt, we zijn binnen 30 minuten bij u. 

Glaszetter: een vak apart

De glaszetters van Glaspunt zijn echte vakmensen. Met jarenlange ervaring en kennis in hun vak staan zij voor u klaar. Onze glaszetters kunnen u adviseren over het kiezen van de juiste soort glas voor uw situatie. Glaspunt leidt het gehele jaar mensen op. Zo garanderen wij u de beste service en kwaliteit in Glas. Wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op.

Bespaar op uw energierekening met Glaspunt

Wilt u ook graag besparen op uw energierekening maar heeft u nog geen isolerend dubbel glas (HR++)? Onze professionele glaszetters komen u er graag van voorzien. Dubbel glas is essentieel om hoge stookkosten te voorkomen. Met enkel glas gaat de warmte aanzienlijk sneller verloren. Daarnaast gaat dubbel glas ook nog eens geluidsoverlast tegen en is het moeilijker te breken. Dus wilt u ook een veilig, warm huis, zonder last van de omgeving? Bel dan Glaspunt.

 

 

Beoordelingen:

over Glaspunt Beekbergen

Soort werkzaamheden: Dubbelglas van deur in slaapkamer vervangen.

Sterke punten website en service: "Heel prettig en snel geholpen door Yarvin en Andrew (GLA004)."

over Glaspunt Beekbergen

Soort werkzaamheden: dubbelglas

Sterke punten website en service: "De glaszetters van Glaspunt zijn vriendelijk én professioneel. Toen ik een aantal dagen geleden belde voor meer informatie over dubbel glas en de voordelen daarvan kreeg ik een glaszetter aan de lijn die me er alles over kon vertellen. Ik heb het glas direct besteld en ze komen het volgende week zetten."

over Glaspunt Beekbergen

Soort werkzaamheden: ruit vervangen

Sterke punten website en service: "Toen er een ruit in mijn winkel net voor sluitingstijd sneuvelde zag ik de bui al hangen: dit wordt een latertje. Ik zocht een glashandel in de buurt en kwam bij Glaspunt uit. Ik heb direct gebeld en de situatie uitgelegd. Ze waren binnen 30 minuten ter plekke en plaatsten een noodruit. De nieuwe, op maat gemaakte ruit is besteld en ze komen ze over een halve week plaatsen. En ik was zelfs nog op tijd thuis voor het eten!"


Gelukkige klanten

Ruitje door van bungalow

Landal Greenparks uit Beekbergen

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Ook dit was het geval bij deze bungalow van Landal GreenParcs in Beekbergen. De schade viel gelukkig mee en de glaszetter kon deze direct ter plekke verhelpen. Nu kan de bungalow weer worden verhuurd!

Zonwerend veiligheidsglas in magazijn

Via Natura, gespecialiseerd in hond en kat b.v. uit Beekbergen

Bij Via Natura kregen we een e-mail aanvraag voor een offerte voor het vervangen van een zonwerend dubbelglas in het magazijn.

Op de 11e offerteaanvraag binnengekregen.
Op de 11e de specificatie van de ruit ter plaatse bekeken en opgemeten.
Op de 12e de offerte verstuurd en dezelfde dag nog per e-mail akkoord ontvangen.
Op de 23e de originele zonwerende dubbelzijdig gelaagde isolatieruit (ZHR++) vervangen.

Glasschade hersteld volgens de SUS-factor:

ServiceUitstralingSnelheid
 

Meer tevreden klanten zien?

-->