icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-11 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
U kunt ons bellen op 030 20 80 520

Wij zijn 24/7 open

Glaszetter Bilthoven


Maak snel en vrijblijvend een afspraak

Boek direct uw glaszetter op locatie

Heeft u een ervaren glaszetter nodig in Bilthoven? Wij helpen u graag!

Meer dan 25 jaar ervaring
Gegarandeerd de hoogste kwaliteit
15 jaar garantie op dubbel glas inclusief montage
24 uurs glasservice
Alle verzekeraars
Snelle levertijden
Scherpe prijzen

De glaszetters in Bilthoven kunnen binnen 30 minuten bij u zijn!

Wanneer u glasschade heeft of dubbel glas wilt laten zetten, bent u bij Glaspunt Bilthoven aan het goede adres. In noodgevallen wil u natuurlijk zo snel mogelijk geholpen worden. De ervaren glaszetters van Glaspunt Bilthoven kunnen vaak al binnen 30 minuten bij u zijn. In veel gevallen kan de nieuwe ruit er direct in gezet worden, als dit niet het geval is bieden wij een tijdelijke noodvoorziening. Op dubbelglas van Glaspunt Bilthoven krijgt u 15 jaar garantie, ook op de montage! U bent bij ons verzekerd van de beste service en kwaliteit. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar, 7 dagen per week. Bel direct voor een glaszetter in Bilthoven!

Heeft u glasschade in Bilthoven? 
Bel 030 20 80 520

 
 

Beoordelingen:

over Glaspunt Bilthoven

Soort werkzaamheden: Een lek Velux dakraam vervangen.

Sterke punten website en service: "Geen gedoe. Verzoek voor vervanging doorgemaild naar Glasnet. Bestelpagina wijst zich vanzelf. Na bestelperiode werd een afspraak gemaakt om het raam te vervangen. Monteurs keurig op tijd en het raam wel snel en vakkundig vervangen. "

over Glaspunt Groenekan

Soort werkzaamheden: Vervangen glasplaat binnendeur.

Sterke punten website en service: "Bij de eerste poging werd de glasplaat ondersteboven gezet. Dit kon blijkbaar niet meteen omgedraaid worden, dus een week of wat later kwam een andere glaszetter de plaat weer loshalen en omdraaien, maar besloot dat de oude stopverf niet helemaal weggepoetst kon worden, dus ging een hele nieuwe glasplaat bestellen. Drie weken later werd die gezet zinder problemen. De factuur was zoals afgesproken voor een enkele glasplaat en een enkel bezoek."

over Glaspunt Bilthoven

Soort werkzaamheden: Lekkend dubbel glas vervangen

Sterke punten website en service: "Het dubbel glas in mijn voorraam was lek. Er zat allemaal condens tussen. Ik heb Glaspunt gebeld, werd vriendelijk te woord gestaan en de glaszetters konden al snel langskomen. Ook was ik een stuk goedkoper uit dan ik verwacht had, want ik kreeg korting op de montage"


Ventilatieroosters

Wilt u uw woning of kantoor 24 uur per dag ventileren? Glaspunt Bilthoven heeft een divers aanbod ventilatieroosters. Een ventilatierooster zorgt voor een goede luchtkwaliteit en een vochthuishouding. Met een ventilatierooster kun je nare luchtjes en schimmelvorming voorkomen. Neem voor meer informatie over ventilatieroosters contact op met Glaspunt Bilthoven.

15 jaar garantie op dubbel glas, inclusief montage!

Glaspunt Bilthoven werkt alleen met de beste kwaliteit glas. Al onze producten voldoen aan de Richtlijn voor Bouwproducten van de Europese Commissie. Natuurlijk kan er door een fabrieksfout een gebrek ontstaan. Om u te verzekeren van de beste kwaliteit, bieden wij u 15 jaar garantie. Deze garantie krijgt u niet alleen op het dubbel glas, maar ook op de montage. De vakmannen van Glaspunt Bilthoven zullen in de garantieperiode kosteloos monteren.

Gelukkige klanten

Isolerend HR glas vervangen

De heer Lauffer uit Bilthoven

Deze meneer had een lek in zijn schuifui. Glaspunt heeft het glas vervangen met isolerend HR glas. Dit zorgt ervoor dat met het warme weer in aankomst de warmte buitenblijft. 

Meer tevreden klanten zien?

-->