icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-11 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
U kunt ons bellen op 0592 79 40 91

Wij zijn 24/7 open

Glaszetter Bovensmilde


Maak snel en vrijblijvend een afspraak

Boek direct uw glaszetter op locatie

Glaszetter nodig? Bel Glaspunt Bovensmilde!

Meer dan 25 jaar ervaring
Gegarandeerd de hoogste kwaliteit
15 jaar garantie op dubbel glas inclusief montage
24 uurs glasservice
Alle verzekeraars
Snelle levertijden
Scherpe prijzen

Glas gesneuveld in Bovensmilde? Bel snel Glaspunt

Bel voor de beste erkende glaszetters naar Glaspunt. Met onze vestiging in Assen zijn we snel ter plekke en vervangen vakkundig uw glas. Is het een noodgeval? Dan is Glaspunt binnen 30 minuten bij u.

Glas in nood

Een ongeluk zit in een klein hoekje en kan ook ’s nachts of in het weekend gebeuren. Ook dan wil Glaspunt u graag helpen. We zijn 365 dagen per jaar bereikbaar dus ook tijdens feestdagen, in het weekend of midden in de nacht. U kunt ons altijd bellen.

Vakkundige glaszetters

Glaspunt heeft vakkundige glaszetters in dienst die u snel van dienst kunnen zijn. Onze glaszetters worden voortdurend opgeleid. Door het uitwisselen van kennis en trainen van vaardigheden waarborgt Glaspunt haar kwaliteit. We garanderen het vakmanschap door 15 jaar garantie te verlenen. Niet alleen wordt het glas vergoed, ook de montage is in het geval van garantie geheel kosteloos.

Stop met verspilling! Laat uw glas vervangen door Glaspunt

Verouderde ruiten zorgen ervoor dat de temperatuur in uw woning niet goed meer te reguleren is. Matig dubbel glas of enkel glas zorgt voor een enorme energieverspilling. Laat daarom uw glas vervangen door Glaspunt en bespaar ook op uw energierekening. We hebben een grote variatie aan dubbel glas dat kan worden behandeld waardoor het warmte vasthoudt of juist warmte afstoot. Bel gratis met één van onze medewerkers voor meer informatie over energiebesparing door middel van glas.

 

Beoordelingen:

over Glaspunt Bovensmilde

Soort werkzaamheden: dubbelglas

Sterke punten website en service: "Erg tevreden over de glaszet(s)ter van Glaspunt die het enkel glas in onze slaapkamer verving voor dubbel glas. Het was een hele vriendelijke, handige dame en ze heeft het glas perfect gemonteerd. Ik ben onder de indruk!”"

over Glaspunt Bovensmilde

Soort werkzaamheden: Achterdeur

Sterke punten website en service: "Mijn zoon kwam midden in de nacht thuis van het stappen. Hij had een borrel op en sloeg iéts te hard met de deur. Zo hard dat het glas eruit sprong. We hebben toen toch maar direct Glaspunt gebeld want zonder glas in onze voordeur durfden we niet verder te slapen. De glaszetter was er ondanks het tijdstip binnen een half uur en plaatste even een noodruit. De dag daarna kwam hij het glas vervangen. Top service"


Gelukkige klanten

Raam zijgevel woning hersteld

Mevrouw Emming uit Bovensmilde

Tijdens de verhuizing is er iets tegen de ruit gevallen, met als gevolg een gebroken raam. Na zorgvuldig inmeten is er een nieuwe ruit van HR++ besteld en geplaatst! Nu kan mevrouw weer rustig genieten van haar nieuwe woning.

Meer tevreden klanten zien?

-->