icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-11 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
U kunt ons bellen op 0541 72 98 71

Wij zijn 24/7 open

Glaszetter Denekamp


Maak snel en vrijblijvend een afspraak

Boek direct uw glaszetter op locatie

Snel een glaszetter nodig in Denekamp? Bel Glaspunt

Is uw ruit stuk door wat voor een reden dan ook? Onze glaszetters staan altijd, dag en nacht voor u klaar. Zo herstellen ze onder andere inbraakschade, vandalisme en windschade. Wij zijn bekend met alle soorten glas. We plaatsen bijvoorbeeld enkel glas, HR++ glas, dubbel glas, figuurglas, maar ook veiligheidsglas, mat glas en brandwerend glas.

Vandaag nog een glaszetter in Denekamp nodig? Neem contact op!

Veilig wonen? We denken graag met u mee!

Wilt u veiliger wonen? Glas biedt veel mogelijkheden en biedt in veel situaties meer veiligheid. U kunt hierbij denken aan brand, waar brandwerend glas levens kan redden. Maar voor inbraak en vandalisme bieden wij ook veilige opties in glas. Zo bestaat er gelaagd hardglas. Dit zijn twee geharde glasplaten met een klevende folie ertussen. Gehard glas is 5 keer sterker dan normaal enkelglas van dezelfde dikte. De folie die ertussen zit zorgt ervoor dat het glas bij breuk blijft plakken aan het folie. Hierdoor is het glas nagenoeg ondoordringbaar en kan het veel inbraken voorkomen.

De pluspunten van Glaspunt

Kiezen voor Glaspunt betekent kiezen voor Snelheid, Uitstraling en Service: onze SUS-factor. Zo zijn wij binnen 30 minuten bij u in geval van nood en hebben we alleen vakkundige glaszetters in dienst die wij intern bijscholen. We garanderen graag kwaliteit en om dat te verzekeren bieden wij 15 jaar garantie op dubbel glas en de montage ervan. Ook overtuigd? vraag om advies of vraag een vrijblijvende offerte aan bij een van onze medewerkers! Bel 0541 72 98 71.


Beoordelingen:

over Glaspunt Denekamp

Soort werkzaamheden: Collectieve plaatsing van HR++ glas achterramen, achterdeur en voordeur, zijramen.

Sterke punten website en service: "Blij met ons nieuwe HR++ glas! Vakkundig gezet en afgehandeld."

over Glaspunt Denekamp

Soort werkzaamheden: Gesprongen ruit woonkamer

Sterke punten website en service: "Midden in de nacht Glaspunt gebeld en de man was vrij snel ter plaatse. Oorzaak van de schade was een vuurwerk bom in de straat. helaas had ik pech, de glaszetter zorgde voor een houten plank als nood. Heb wel even moeten wachten op het dubbele glas, misschien kwam dat door de corona durf ik niet te zeggen. Toen de monteur er eindelijk was met het nieuwe glas is het in ieder geval zeer netjes geplaatst. "

over Glaspunt Denekamp

Soort werkzaamheden: Dakraam vervangen

Sterke punten website en service: "Door harde wind kwam er een scheur in mijn dakraam, De monteur was erg vriendelijk, de klus was ook snel geklaard! Verder fijne communicatie van de dame toen ik later aan de telefoon vroeg over glas verzekering. "

Gelukkige klanten

Breuk in triple glas balkondeur

Kowalik uit Denekamp

Bij meneer Kowalik in Denekamp is de ruit gescheurd. Dit keer ging het om een ruit die bestond uit triple glas. Zoals de naam al doet vermoeden, bestaat het glas uit 3 glasbladen met daartussenin 2 spouwruimtes. De ruit is opgemeten en vervangen door onze glaszetter. Uiteraard ontving ook meneer Kowalik een Glaspunt Glascleaner nadien.

Meer tevreden klanten zien?

-->