icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-11 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
U kunt ons bellen op 0493 726 173

Wij zijn 24/7 open

Glaszetter Deurne


Maak snel en vrijblijvend een afspraak

Boek direct uw glaszetter op locatie

Glaszetters in Deurne staan dag en nacht voor u klaar!

Bent u op zoek naar een vakbekwame monteur die uw glas kan plaatsen? Dan bent u bij Glaspunt aan het juiste adres. Onze glaszetters zijn gecertificeerd en worden intern door onze meest ervaren mannen (met jarenlange ervaring) opgeleid. Ze zijn dan ook bekend met alle soorten glas en weten precies welk type het best in uw situatie past

Neem contact op met Glaspunt:

Hoe gaat een glaszetter te werk?

Hoe een gaszetter te werk gaat is afhankelijk van verschillende factoren: zo handelt een glaszetter natuurlijk anders wanneer u directe noodschade heeft dan wanneer u uw woning wilt renoveren met dubbel glas. Stel u heeft schade en u belt Glaspunt, zodat een glaszetter de schade kan herstellen. Dan zal de glaszetter in geval van nood direct langskomen. Betreft het enkel glas dan wordt er direct nieuw glas in geplaatst. Dit kan de glaszetter namelijk ter plaatse op maat snijden. Betreft het dubbel glas dan plaatst de glaszetter een noodvoorziening zodat het veilig dichtzit. Op dat moment meet hij ook het glas in, zodat hij eenmaal op kantoor het glas direct kan bestellen. Onze planning maakt vervolgens met u een nieuwe afspraak zodat de glaszetter het dubbele glas kan plaatsen. Als dank voor uw vertrouwen in onze service ontvangt u altijd een glaspunt glascleaner.

De voordelen van Glaspunt

  • Dag en nacht bereikbaar
  • Binnen een half uur bij u in geval van nood
  • 15 jaar garantie op dubbel glas en montage
  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Altijd bij u in de buurt. Zo komen wij onder andere ook in: Helmond, Liessel, Asten, Ystelsteyn, Bakel, Milheeze.

Beoordelingen:

over Glaspunt Deurne

Soort werkzaamheden: Woonkamer breuk vervangen

Sterke punten website en service: "Glaspunt heeft zeer vakbekwame mensen in dienst (de monteur die bij mij over de vloer kwam in ieder geval), dat zie je lang niet overal. Verbeterpunten: communicatie aan de telefoon. Voor de offerte had ik namelijk best zelf de maten kunnen meegeven en hoefde de glaszetter voor het inmeten niet te komen."


Gelukkige klanten

Dagmelding enkel glas

Someren uit Deurne

Bij meneer van den heuvel uit Someren uit Deurne ging de ruit op de eerste verdieping stuk. Zoals te zien is, had meneer het even snel gedicht met een plastic tas tegen de wind. Hoog tijd voor een oplossing. Omdat in het kozijn enkel glas zat, kon de glaszetter het glas dezelfde dag nog herstellen. De klant was daardoor snel geholpen.

Meer tevreden klanten zien?

-->