icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-11 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
U kunt ons bellen op 0345 725 761

Wij zijn 24/7 open

Glaszetter Geldermalsen


Maak snel en vrijblijvend een afspraak

Boek direct uw glaszetter op locatie

Ruit stuk? Bel de glaszetters uit Geldermalsen

Heeft u ruitschade? Of bent u op zoek naar iemand die uw woning beter kan isoleren met behulp van glas? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! De glaszetters van Geldermalsen weten alles van verschillende type glas en zijn snel bij u in geval van nood. Want wij begrijpen dat u bij glasschade snel geholpen wil worden. Met onze calamiteiten dienst zijn wij in 30 minuten bij u op locatie.

Neem nu contact op:

Dubbel glas met 15 jaar garantie

Wilt u dubbel glas of HR++ glas plaatsen om uw huis duurzamer te maken? Dan krijgt u bij ons de kwaliteit die u van een glasservicebedrijf mag verwachten. Omdat te verzekeren plaatsen wij dubbel glas met 15 jaar garantie. Niet alleen op het glas, ook op de montage! Wilt u HR++ glas of dubbel glas graag combineren met figuurglas, veiligheidsglas of geluid dempend glas? Dat is geen enkel probleem! Bel 0345 725 761, onze medewerkers adviseren u graag.

Glaszetter aan het woord

Harold: glaszetter in Geldermalsen “Al jaren ben ik glaszetter en inmiddels ben ik een paar jaar in dienst bij Glaspunt. Het meest interessante  aan mijn werk zijn de nachtdiensten. Mensen zijn geschrokken doordat er bijvoorbeeld is ingebroken of een poging tot, ook vandalisme komt veel voor. Zij hebben direct noodhulp nodig en zijn blij dat je ook in de nacht voor hen klaar staat. Dat maakt het werk leuk, het oplossen van noodsituaties.”

Komt u uit de omgeving van Geldermalsen, geen zorgen ook dan zijn wij snel bij u op locatie. Wij komen bijvoorbeeld ook in: Tiel, Passewaaij, Buren, Deil, Beesd en Waardenburg.


Beoordelingen:

over Glaspunt Geldermalsen

Soort werkzaamheden: Dubbel glas vervangen

Sterke punten website en service: "Prima prijs/kwaliteitverhouding, aardige mensen en goed werk."

over Glaspunt Geldermalsen

Sterke punten website en service: "Fijne glascleaner, goede communicatie, snel gehandeld"


Gelukkige klanten

Gebroken figuurglas in voordeur

Mevrouw Roosjen uit Geldermalsen

Bij mevrouw Roosjes in Geldermalsen was de ruit van de voordeur ingegooid. Wij hebben daarom eerst een noodvoorziening geplaatst omdat canalé mat-blank niet bij ons op de bussen staat. We hebben zo snel mogelijk het nieuwe glas besteld en geplaatst. Natuurlijk heeft mevrouw nadien ook nog een Glaspunt glascleaner ontvangen.

Meer tevreden klanten zien?

-->