icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-11 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
U kunt ons bellen op 034 47 25 332

Wij zijn 24/7 open

Glaszetter Tiel


Maak snel en vrijblijvend een afspraak

Boek direct uw glaszetter op locatie

De glaszetters van Glaspunt Tiel staan altijd en direct voor u klaar!

Heeft u glasschade opgelopen omdat u slachtoffer bent van inbraak of door een ongelukje? Maakt u zich geen zorgen! Glaspunt komt u direct helpen bij het vervangen van uw kapotte ruit. Met ons ruime assortiment kunnen wij verschillende type glas leveren. De ervaren glaszetters van Glaspunt Tiel helpen u graag met advies over de juiste keuze voor glas. Als u bijvoorbeeld wilt besparen op energiekosten, maar niet zo goed weet wat daar de juiste investering voor is, adviseert onze specialist u graag. Onze specialist kan voor u berekenen hoeveel u bespaart als u investeert in dubbel glas. Het doel is om samen met onze glaszetter tot een investering te komen waar u het meeste rendement uit haalt. Met onze 24 uur service bieden wij dag en nacht, ook in het weekend en op feestdagen, direct hulp bij schade aan glas. Ook voor overige vragen kunt u ons altijd bellen!

Glaszetter in Tiel nodig?

Meer dan 25 jaar ervaring
Gegarandeerd de hoogste kwaliteit
15 jaar garantie op dubbel glas inclusief montage
24 uurs glasservice
Alle verzekeraars
Snelle levertijden
Scherpe prijzen

Heeft u glasschade of wilt u glas bestellen in Tiel? 
 Bel 034 47 25 332

 
 

Beoordelingen:

over Glaspunt Tiel

Soort werkzaamheden: Raam vervangen

Sterke punten website en service: "Keurig werk afgeleverd. Kit, glaslatten, alles top."

over Glaspunt Heerewaarden

Soort werkzaamheden: Enkel glas vervangen door hr glas

Sterke punten website en service: "Simpel, helder."

over Glaspunt Tiel

Soort werkzaamheden: Puiraam met roedes van enkel naar dubbelglas

Sterke punten website en service: "Zeer netjes gewerkt, volgens afspraak. Ook toen t werk wat tegenviel, volgens offerte afgemaakt. Ervaring was dermate goed dat we rest van de ramen ook willen laten doen door Glaspunt."

Is uw dubbel glas lek?

Dat is zeer spijtig. Een lekke ruit is niet te herstellen en het glas zal vervangen moeten worden. De condens, het vocht en het vuil gaat tussen de glasplaten zitten en wanneer dit opdroogt blijft er een wazige kalklaag op uw raam achter. Een flinke tegenvaller. De glaszetters van Glaspunt vervangen het glas graag voor u. Vakkundig en snel plaatsen zij het nieuwe dubbel glas. U krijgt bij Glaspunt 15 jaar garantie op het glas én op de montage. U maakt zelfs kans op een verlaagd btw tarief van 6% op de montage! Bel gratis met één van onze glasspecialisten en vraag naar de voorwaarden.

Wij werken volgens de SUS-factor

Service

  - Ontzorgen van A tot Z
  - Afwikkeling verzekering

 

Uitstraling

  - Nette glaszetters
  - Modern materiaal

 

Snelheid

  - 30 min. spoedservice
  - Snelle levering glas

 

 

 

 

 

Gelukkige klanten

Enkel glas in schuurdeur vervangen

Mevrouw Kusters uit Tiel

In Tiel heeft onze glaszetter een kapotte ruit van de schuurdeur vervangen. De enkel glas ruit kon ter plaatse op maat worden gesneden en direct hersteld worden. Mevrouw Kusters mocht de Glaspunt glascleaner houden, nadat onze glaszetter de geplaatste ruit schoon had gemaakt. Wij ruimen altijd alle rotzooi netjes op en maken de geplaatste ruit(en) altijd schoon!

Meer tevreden klanten zien?

-->