icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-11 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
U kunt ons bellen op 074 85 13 273

Wij zijn 24/7 open

Glaszetter Hengelo


Maak snel en vrijblijvend een afspraak

Boek direct uw glaszetter op locatie

Heeft uw glas het begeven? Bel Glaspunt Hengelo even.

Glas gesneuveld door een ongelukje of inbraak? De glaszetters van Glaspunt komen gelijk uw kant op, u hoeft ons alleen maar te bellen. Onze servicecentrale maakt gelijk een melding en stuurt een glaszetter op weg. Is het een spoedgeval? Dan is hij binnen een half uur ter plekke.

Glaszetter in Hengelo nodig?

Meer dan 25 jaar ervaring
Gegarandeerd de hoogste kwaliteit
15 jaar garantie op dubbel glas inclusief montage
24 uurs glasservice
Alle verzekeraars
Snelle levertijden
Scherpe prijzen

Verouderd glas? Laat het vervangen door Glaspunt

Is uw glas sterk verouderd? Laat het dan vervangen. De isolerende werking van verouderd standaard isolatieglas is niet goed en we hebben nu dubbel glas met een veel hoger rendement. Bij verouderd dubbel glas kunnen lekken ontstaan en u zult vocht, vuil en condens tussen uw glas aantreffen. Bij Glaspunt werken alleen de beste glaszetters die snel en vakkundig uw glas voor u vervangen. U krijgt zelfs 15 jaar garantie op het glas en de montage.

Neem voor meer info contact op met Glaspunt Hengelo
 Bel 074 85 13 273

 

Beoordelingen:

over Glaspunt Hengelo

Soort werkzaamheden: Glasschade ruit verholpen

Sterke punten website en service: "We hebben onze glasschade gemeld en dezelfde dag kwam er nog een glaszetter langs. Eerst werd er een noodruit geplaatst omdat het dubbel glas besteld moest worden. Erg blij met mijn nieuwe ruit!"

over Glaspunt Hengelo

Soort werkzaamheden: Woning verduurzaamd met HR++ glas

Sterke punten website en service: "Goed advies gekregen. Wilde aanvankelijk voor triple glas gaan, maar dan moest ik mijn kozijnen ook vervangen. Daar had ik geen zin in. Ik merk nu in de avonden al wel verschil ten opzichte van mijn oude dubbel glas. Erg blij mee!"

over Glaspunt Hengelo

Soort werkzaamheden: Glas van slaapkamer op eerste verdieping vervangen

Sterke punten website en service: "geen bijzonderheden"


Last van inkijk en meer privacy nodig?

Glaspunt heeft de oplossing. We leveren bijvoorbeeld mat glas, gekleurd glas of  glas met een coating die uw privacy garanderen. Bijzonder geschikt voor bijvoorbeeld bedrijfspanden, sportscholen, en sauna’s maar ook voor woningen met veel inkijk. Let wel, deze soorten glas laten het licht door maar verminderen het zicht. 

Heeft u snel een slotenmaker nodig?

U hoeft niet verder te zoeken, bel gewoon Glaspunt! Glaspunt heeft namelijk naast de beste glaszetters ook de beste slotenmakers die u te hulp kunnen schieten bij gestolen, vergeten of verloren sleutels. Door speciaal apparatuur kan de slotenmaker uw deur gemakkelijk openen zonder het slot te beschadigen. Bij diefstal of verlies kunt u  er ook voor kiezen om voor de veiligheid een nieuwe cilinder of nieuw slot te laten installeren.

Glaspunt is altijd bij u in de buurt! Onze glaszetters komen onder andere ook in Enschede, Haaksbergen, Almelo, Goor, Borne, Delden, Oldenzaal 

Gelukkige klanten

Raam in gang vervangen

De heer van Weert uit Hengelo

Een van de ruitjes naast de deur was lekgeslagen, dit ziet er natuurlijk niet mooi uit. Vandaar dat meneer deze vervangen wilde hebben. Nu ziet de gang er weer uit zoals het hoort.

Meer tevreden klanten zien?

 

-->