Auteur:

Glaspunt Hoofddorp: uw glasexpert

Windhoos, inbraak, ongelukje.. glasschade in Hoofddorp? Bel dan gelijk Glaspunt. We sturen een glaszetter bij u langs die u direct kan verlossen van uw gesneuvelde glas. Bij gevallen van nood is hij zelfs al binnen 30 minuten bij u én hij regelt alles met uw verzekeraar. Dus geen onnodig papierwerk, Glaspunt lost het voor u op.

Glaszetter in Hoofddorp nodig?

Meer dan 25 jaar ervaring
Gegarandeerd de hoogste kwaliteit
15 jaar garantie op dubbel glas inclusief montage
24 uurs glasservice
Snelle levertijden
Scherpe prijzen

Glaspunt helpt u bij het realiseren van uw glaswensen

We hebben namelijk contact met vele glashandels door heel Nederland die u de mooiste en beste soorten glas kunnen leveren, inclusief de materialen die u nodig heeft om het glas te plaatsen. Natuurlijk kunt u dit ook laten doen door de glaszetters van Glaspunt, voor een professionele en vlekkeloze montage. Of het nou gaat om dubbel glas, veiligheidsglas, decoratief glas of glas voor andere toepassingen, wij hebben het voor u. U hoeft alleen maar te bellen! Geef uw wensen aan en we bespreken gelijk de mogelijkheden.

Neem contact op met Glaspunt Hoofddorp:
 Bel 023 20 50 308

 
 

Beoordelingen:

Brrr... heeft u het koud in huis?

Dan kan het goed zijn dat u nog enkel glas heeft. Klopt dit? Maak dan eens de overweging om dubbel glas te laten plaatsen. Dubbel glas is aanzienlijk meer isolerend dan enkel glas en zal de tocht en kou in uw huis sterk verminderen. Het HR++ glas is de beste isolerende glassoort van Glaspunt, wel tot vijf keer meer dan enkel glas! De temperatuur zal een stuk aangenamer zijn en uw kachel kan omlaag. Het resultaat: een flinke besparing op uw energiekosten!

Altijd bereikbaar

Wanneer u glasschade heeft wilt u natuurlijk dat hier zo snel mogelijk iets aan gedaan wordt. Glaspunt begrijpt dat maar al te goed, daarom hebben we de 24uurs service. Dit houdt in dat u Glaspunt 24 uur per dag kan bellen, overdag, s ’nachts, in het weekend en zelfs tijdens de feestdagen. We sturen snel een glaszetter uw kant op die uw glas direct vervangt of een tijdelijke noodvoorziening plaatst als het gewenste glas niet op voorraad is. Wanneer het nieuwe glas binnen is komt de glaszetter de noodvoorziening snel vervangen voor uw nieuwe glas. Kortom, Glaspunt heeft altijd een oplossing en laat u niet met de schade zitten. 

Contactgegevens:

 Wij zijn open: u kunt ons bellennu open

Glaspunt Hoofddorp en omstreken

Kantoor en magazijn
Haverstraat 67
2153 GD Nieuw-Vennep
Bel 023 20 50 308

 Gratis Glaspunt Glascleaner

Contactgegevens:

 Wij zijn open: u kunt ons bellennu open

Glaspunt Hoofddorp en omstreken

Kantoor en magazijn
Haverstraat 67
2153 GD Nieuw-Vennep
Bel 023 20 50 308

 Gratis Glaspunt Glascleaner

Contactformulier

Wilt u glasschade melden of glas bestellen? Bel 023 20 50 308 of vul het onderstaand formulier in. Bij ons regelt u het snel en gemakkelijk!