icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-11 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
U kunt ons bellen op 023 20 50 308

Wij zijn 24/7 open

Glaszetter Hoofddorp


Maak snel en vrijblijvend een afspraak

Boek direct uw glaszetter op locatie

Glaspunt Hoofddorp: uw glasexpert

Windhoos, inbraak, ongelukje... glasschade in Hoofddorp? Bel dan gelijk Glaspunt. We sturen een glaszetter bij u langs die u direct kan verlossen van uw gesneuvelde glas. Bij gevallen van nood is hij zelfs al binnen 30 minuten bij u én hij regelt alles met uw verzekeraar. Dus geen onnodig papierwerk, Glaspunt lost het voor u op.

Glaszetter in Hoofddorp nodig?

Meer dan 25 jaar ervaring
Gegarandeerd de hoogste kwaliteit
15 jaar garantie op dubbel glas inclusief montage
24 uurs glasservice
Alle verzekeraars
Snelle levertijden
Scherpe prijzen

Glaspunt helpt u bij het realiseren van uw glaswensen

We hebben namelijk contact met vele glashandels door heel Nederland die u de mooiste en beste soorten glas kunnen leveren, inclusief de materialen die u nodig heeft om het glas te plaatsen. Natuurlijk kunt u dit ook laten doen door de glaszetters van Glaspunt, voor een professionele en vlekkeloze montage. Of het nou gaat om dubbel glas, veiligheidsglas, decoratief glas of glas voor andere toepassingen, wij hebben het voor u. U hoeft alleen maar te bellen! Geef uw wensen aan en we bespreken gelijk de mogelijkheden.

Neem contact op met Glaspunt Hoofddorp:
 Bel 023 20 50 308

 

Beoordelingen:

over Glaspunt Hoofddorp

Soort werkzaamheden: HR++ glas geplaatst

Sterke punten website en service: "Goed advies gekregen, aardige werklui en duidelijke communicatie."

over Glaspunt Hoofddorp

Soort werkzaamheden: Grote ramen beneden vervangen

Sterke punten website en service: "Ramen professioneel gezet. Weinig afval aanwezig na klus. Algemene voorwaarden goed leesbaar."

over Glaspunt Hoofddorp

Soort werkzaamheden: Renovatie dubbel glas

Sterke punten website en service: "Gehele onderverdieping heb ik laten vervangen voor dubbelglas. Had gehoopt dat het sneller kon, maar de levertijd was nou eenmaal 3 weken in mijn geval. Glaszetters leverde echter goed werk. Aardige gasten"


Brrr... heeft u het koud in huis?

Dan kan het goed zijn dat u nog enkel glas heeft. Klopt dit? Maak dan eens de overweging om dubbel glas te laten plaatsen. Dubbel glas is aanzienlijk meer isolerend dan enkel glas en zal de tocht en kou in uw huis sterk verminderen. Het HR++ glas is de beste isolerende glassoort van Glaspunt, wel tot vijf keer meer dan enkel glas! Gaat u van enkel glas naar dubbel glas dan zal de temperatuur een stuk aangenamer en constanter worden en zult u minder hoeven te stoken want de kachel kan omlaag. Het resultaat: een flinke besparing op uw energiekosten!

Altijd bereikbaar

Wanneer u glasschade heeft wilt u natuurlijk dat hier zo snel mogelijk iets aan gedaan wordt. Glaspunt begrijpt dat maar al te goed, daarom hebben we de 24uurs service. Dit houdt in dat u Glaspunt 24 uur per dag kan bellen, overdag, s ’nachts, in het weekend en zelfs tijdens de feestdagen. Doordat we een landelijke dekking hebben, zijn wij altijd bij u in de buurt en kunnen we snel iemand uw kant op sturen. Zo komen wij bijvoorbeeld o.a. ook in Haarlem, Amstelveen, Lisse, Nieuw-vennep, Uithoorn en Heemstede.

We kunnen waar u zich ook bevindt snel een glaszetter uw kant op sturen die uw glas direct vervangt of een tijdelijke noodvoorziening plaatst als het gewenste glas niet op voorraad is. Wanneer het nieuwe glas binnen is komt de glaszetter de noodvoorziening snel vervangen voor uw nieuwe glas. Kortom, Glaspunt heeft altijd een oplossing en laat u niet met de schade zitten.

Gelukkige klanten

Ingegooide ruit hersteld

Blokhuis uit Hoofddorp

In deze woning in Hoofddorp is in de achtergevel een ruit ingegooid. De bewoners hebben direct Glaspunt gebeld voor het plaatsen van een noodvoorziening. Nadat het dubbel glas bij ons binnen was, hebben onze glaszetters de ruit in de achtergevel vervangen voor een nieuwe ruit.

Gelaagd glas in deur geplaatst

M. Hagen uit Hoofddorp

In Hoofddorp hebben vandalen een ruit in de voordeur van een bedrijfspand vernield. Onze glaszetter heeft ter plaatse een noodvoorziening getroffen. Het is volgens de norm verplicht om voor bedrijven gelaagd glas te laten plaatsen in de kozijnen. De Glaspunt veiligheidsglassticker op de ruit geeft aan welk type glas het is en schrikt daarbij inbrekers af.

Zijlicht voorgevel

Mevrouw Taselaar uit Hoofddorp

De ruit naast de voordeur is hersteld met een nieuwe ruit van enkelglas.

Meer tevreden klanten zien?

-->