icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-11 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
U kunt ons bellen op 0528 72 67 53

Wij zijn 24/7 open

Glaszetter Hoogeveen


Maak snel en vrijblijvend een afspraak

Boek direct uw glaszetter op locatie

Glaspunt Hoogeveen, ook voor glasadvies

Glas is een belangrijk onderdeel van uw huis, het beschermt u tegen alle invloeden van buitenaf. Glaspunt heeft ervaren glaszetters die u, naast plaatsen van glas, ook advies kunnen geven voor het glas in uw woning of pand. Met deze ervaring kunnen ze uw situatie goed inschatten en de juiste soort glas bij de gewenste toepassing adviseren. Heeft u glaswensen maar weet u niet zeker voor welke soort u het beste kan kiezen? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

Glaszetter in Hoogeveen nodig?

Meer dan 25 jaar ervaring
Gegarandeerd de hoogste kwaliteit
15 jaar garantie op dubbel glas inclusief montage
24 uurs glasservice
Alle verzekeraars
Snelle levertijden
Scherpe prijzen

Neem contact op met Glaspunt Hoogeveen

Bij glasschade is Glaspunt snel ter plekke

Glaspunt heeft een calamiteitendienst waardoor de glaszetter er al binnen een half uur nadat u gebeld heeft kan zijn om de schade op te nemen. Glaspunt heeft tientallen distributielocaties door het hele land en elke locatie beschikt over meerdere vakkundige glaszetters die u op ieder moment van de dag kunnen helpen. Uw melding kan al binnen een minuut na uw telefoontje bij de dichtstbijzijnde glaszetter zijn beland, die vervolgens direct uw kant op komt. Wist u dat Glaspunt zelfs regelmatig wordt ingeschakeld door de beveiliging, bewaking en de politie?


Beoordelingen:

over Glaspunt Hoogeveen

Soort werkzaamheden: Ruit boven de deur

Sterke punten website en service: "Kwaliteit is prima"

over Glaspunt Den Bosch

Soort werkzaamheden: Glas achterdeur

Sterke punten website en service: "Super snelle service maar graag duidelijke prijsopgave voor dat glas vervangen wordt."

over Glaspunt Hoogeveen

Soort werkzaamheden: Nieuw glas woonkamer plaatsen

Sterke punten website en service: "De glaszetter die het nieuwe glas bij me kwam plaatsen vertelde dat hij al 25 jaar voor Glaspunt werkt. Dat kon je ook wel zien aan de manier waarop hij bezig was, ik ben erg blij met het resultaat."


Inbrekers te slim af zijn?  

Dat kan, met inbraak werend glas van Glaspunt. Dit gelaagde glas komt in meerdere varianten; inbraak werend standaard,  inbraak werend zwaar en inbraak werend extra zwaar. Het glas bestaat uit meerdere glasbladen met kunststof lagen die er met hoge druk tussen geperst zijn. Dit maakt het glas bijzonder compact en erg sterk. Inbrekers zullen er niet blij mee zijn. Deze soort glas kan tevens samen worden gesteld tot isolatieglas waardoor u twee vliegen in één klap vangt. Een warm én veilig huis. Bel voor meer informatie gerust met onze glas specialisten, ze vertellen u graag meer.

Gelukkige klanten

Renovatie eerste verdieping

de Graaf uit Hoogeveen

Mevrouw de Graaf kreeg de sleutel van haar nieuwe woning en wilde graag haar boven verdieping renoveren. In deze woning zat op de eerste verdieping nog enkel glas, dit is vervangen voor HR++ isolatieglas. Dit glas isoleert vele malen beter dan enkel glas. Daardoor kan mevrouw Franken genieten van een nieuwe woning met een lage energierekening.

Lekke dubbel glas ruit vervangen

Mevrouw Nijkamp uit Hoogeveen

In Hoogeveen heeft onze glaszetter lekke glas vervangen. Dat gaf voor mevrouw een lelijke waas in de ruit, die zij graag wilde laten vervangen voor een glaszetter. De nieuw geplaatste ruit is van dubbel glas. De klant is tevreden met het snelle en vakkundige resultaat!

Ongelukje met tussendeur

Familie de Ruiter uit Hoogeveen

Onze glaszetter in Hoogeveen werd gebeld, omdat er een ruitje kapot was gegaan bij familie de Ruiter. De enkel glas ruit werd direct ter plaatse op maat gesneden en hersteld. De glasscherven zijn door de glaszetter opgeruimd en meegenomen. Weer een onveilige situatie vakkundig opgelost!

Meer tevreden klanten zien?

-->