icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-11 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
U kunt ons bellen op 045 52 34 021

Wij zijn 24/7 open

Glaszetter Landgraaf


Maak snel en vrijblijvend een afspraak

Boek direct uw glaszetter op locatie

Snelle en vakkundige glaszetters in Landgraaf

Zoekt u een glaszetter omdat u ruitschade heeft of u graag nieuw (beter isolerend) glas wil? Onze glaszetters uit Landgraaf staan graag voor u klaar. Bij glasschade kunnen we zelfs binnen 30 minuten bij u zijn, zowel s’ nachts als overdag, midden in de week of in het weekend. Zo bent u snel van uw schade verholpen. We nemen altijd alle rommel mee en maken uw ruit nadien netjes schoon met onze speciaal ontwikkelde glascleaner.

Contact ons:

Glashandel in Landgraaf

Bent u op zoek naar speciaal veiligheidsglas of beter isolerend glas. In Landgraaf is ons assortiment glas in de glashandel groot. Zo hebben wij onder andere dubbel glas, figuurglas, gehard en gelaagd glas, brandwerend glas, draadglas, HR++ glas en vele andere soorten glas. Heeft u vragen over bepaald type glas en wilt u graag meer informatie? Bel dan met een van onze medewerkers, zij adviseren u graag.  

Kwaliteit voorop en altijd snel bij u in de buurt

Kiest u voor Glaspunt dan geniet u van verscheidene voordelen. Zo leveren wij altijd kwaliteit glas, voor een scherpe prijs. Om u te verzekeren van langdurige kwaliteit geven wij 15 jaar garantie op dubbel glas en de montage ervan. En bent u verzekerd tegen glasschade?  Dan hoeft u alleen maar de acte van cessie in te vullen. Wij zorgen voor de rest. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken voor het administratieve gedoe achteraf.

Daarnaast zijn wij door onze landelijke dekking altijd en snel bij u in de buurt. Zo werken wij onder andere ook in Heerlen, Kerkrade, Eygelshoven, Waubach, Nieuwenhagen en Kakert.

Wij werken volgens de SUS-factor

ServiceUitstralingSnelheid

 

 

 


over Glaspunt Landgraaf

Soort werkzaamheden: Enkelglas naar isolatieglas

Sterke punten website en service: "Offerte snel ontvangen en nadat glas binnen was is er een afspraak ingepland om te komen plaatsen. Glaszetters waren er op afgesproken moment en hebben het mooi vervangen."

over Glaspunt Landgraaf

Soort werkzaamheden: Ruitschade in de nacht opgelost

Sterke punten website en service: "Na vandalisme in de nacht heeft Glaspunt voor ons het glas gemaakt. Rond 3 uur gebeld en binnen 20 minuten ter plaatste. Top service!"

over Glaspunt Landgraaf

Soort werkzaamheden: Dubbel glas op de begane grond geplaatst

Sterke punten website en service: "Ik wil de mannen bedanken voor hun nette service. Ook op voorhand zijn mijn vragen goed beantwoord (zowel aan de telefoon als tijdens het meten van het glas). "

Gelukkige klanten

Vuurwerkschade hersteld

Mevrouw Meijer uit Landgraaf

2021 begon voor Mevrouw Meijer niet met heel veel geluk. Zij kreeg namelijk te maken met vandalen die vuurwerk bij haar in de straat vlak voor haar deur gooiden. Het gevolg: een flinke barst in de ruit van haar voordeur. Ze heeft daarom Glaspunt gebeld om dit zo spoedig mogelijk te herstellen. Gelukkig was zij verzekerd tegen glasschade en de glaszetter had ook nog eens het figuurglas op de bus staan. Mevrouw was dus gelukkig snel van haar zorgen af.

Meer tevreden klanten zien?

-->