Auteur:

Glaspunt Lelystad voorziet u van al uw glas

Woont u in Lelystad en heeft u glasschade of speciale glasverzoeken? Neem dan snel contact op met Glaspunt. Onze glaszetters kunnen u van alle informatie over glas voorzien en u tevens adviseren welke soort glas u het beste kunt kiezen. Door ons grote glasaanbod heeft u de keuze uit honderden soorten glas, van veiligheidsglas voor bijvoorbeeld het voorkomen van inbraken tot glas met verschillende motieven ter decoratie van uw woning of pand.

Glaszetter in Lelystad nodig?

Meer dan 25 jaar ervaring
Gegarandeerd de hoogste kwaliteit
15 jaar garantie op dubbel glas inclusief montage
24 uurs glasservice
Snelle levertijden
Scherpe prijzen

Lek in uw dubbel glas? Glaspunt helpt!

Wanneer uw dubbel glas lek is zult u vocht, vuil en condens tussen uw raam aantreffen. Laat het daarom vervangen door Glaspunt. Glaspunt heeft een unieke garantiebepaling op dubbel glas. U krijgt 15 jaar garantie op glas en montage en deze aanbieding is geheel vrijblijvend. We geven tevens gratis advies aan huis en meten direct de boel voor u op. Dus is uw glas lek? Bel ons dan snel op.

Glas bestellen in Lelystad:
 Bel 0320 71 09 27

 

Beoordelingen:

P. Krijgsman over Glaspunt Lelystad:
Soort werkzaamheden: Reparatie slaapkamer raam
"Echt snel. Binnen een uur, keurig nieuw glas gezet en weg waren ze weer."

 

Frans Kosters over Glaspunt Lelystad:
Soort werkzaamheden: HR dubbel glas montage
"Al jaren tevreden, het HR dubbel glas bespaart me veel geld. Zeker aan te raden."

 

Gezandstraald glas

Gezandstraald glas van Glaspunt is een soort glas met een matte, maar toch doorschijnende finish die is gecreëerd door op hoge druk zand tegen het glas aan te spuiten. We hebben glas met volledige- of gedeeltelijke zandstraling en zelfs glas met decoratieve zandstraling in originele designs en motieven. Zandstraling kan worden toegepast op verschillende glastypen en kan worden geleverd in geharde versie voor betere weerstand tegen schokken. Gezandstraald glas is uitermate geschikt voor deuren, badkamers en douches, trappen, balustrades, voor openbare gebouwen zoals kantoren, winkels, en restaurants maar ook voor particuliere woningen. 

Glaspunt heeft een unieke garantiebepaling

Glaspunt geeft namelijk 15 jaar garantie op dubbel glas en montage om u te verzekeren van jarenlang plezier van uw glas. Het glas van Glaspunt wordt gemonteerd door alleen de meest vakkundige glaszetters die zich houden aan de meest moderne regels een voorschriften betreft glasmontage. Maar ondanks de zorgvuldigheid van Glaspunt kan een gebrek door een fabricagefout altijd voorkomen. Daarom heeft Glaspunt deze unieke garantiebepaling. Wilt u meer weten over de garantie en de voorwaarden? Vul het contactformulier in of bel ons op.

Contactgegevens:

 Wij zijn open: u kunt ons bellennu open

Glaspunt Lelystad
Bel 0320 71 09 27
 Gratis Glaspunt Glascleaner

Contactgegevens:

 Wij zijn open: u kunt ons bellennu open

Glaspunt Lelystad
Bel 0320 71 09 27
 Gratis Glaspunt Glascleaner

Contactformulier

Wilt u glasschade melden of glas bestellen? Bel 0320 71 09 27 of vul het onderstaand formulier in. Bij ons regelt u het snel en gemakkelijk!


Locatie