icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-11 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
U kunt ons bellen op 0320 71 09 27

Wij zijn 24/7 open

Glaszetter Lelystad


Maak snel en vrijblijvend een afspraak

Boek direct uw glaszetter op locatie

Glaspunt Lelystad voorziet u van al uw glas

Woont u in Lelystad en heeft u glasschade of speciale glasverzoeken? Neem dan snel contact op met Glaspunt. Onze glaszetters kunnen u van alle informatie over glas voorzien en u tevens adviseren welke soort glas u het beste kunt kiezen. Door ons grote glasaanbod heeft u de keuze uit honderden soorten glas, van veiligheidsglas voor bijvoorbeeld het voorkomen van inbraken tot glas met verschillende motieven ter decoratie van uw woning of pand.

Glaszetter in Lelystad nodig?

Meer dan 25 jaar ervaring
Gegarandeerd de hoogste kwaliteit
15 jaar garantie op dubbel glas inclusief montage
24 uurs glasservice
Alle verzekeraars
Snelle levertijden
Scherpe prijzen

Lek in uw dubbel glas? Glaspunt helpt!

Wanneer uw dubbel glas lek is zult u vocht, vuil en condens tussen uw raam aantreffen. Laat het daarom vervangen door Glaspunt. Glaspunt heeft een unieke garantiebepaling op dubbel glas. U krijgt 15 jaar garantie op glas en montage en deze aanbieding is geheel vrijblijvend. We geven tevens gratis advies aan huis en meten direct de boel voor u op. Dus is uw glas lek? Bel ons dan snel op.

Dubbelglas vervangen door hr++

De meeste huizen in Lelystad zijn al voorzien van standaard dubbelglas. Toch is dit een goed moment om te denken aan dubbelglas vervangen door hr++. HR++ glas isoleert 2.5x beter dan standaard dubbelglas en zorgt dan ook voor een aanzienlijke besparing op de energierekening. U draagt tevens uw steentje bij aan een duurzaam klimaat. Wilt u meer weten, laat dan vrijblijvend een monteur langskomen om u te adviseren en een vrijblijvende offerte voor u op te maken.

Glas bestellen in Lelystad:
 Bel 0320 71 09 27


Beoordelingen:

over Glaspunt Lelystad

Soort werkzaamheden: Raam vervangen

Sterke punten website en service: "Nette afhandeling en correct personeel"

over Glaspunt Lelystad

Soort werkzaamheden: Glas voordeur vervangen

Sterke punten website en service: "Dat er netjes gewerkt wordt."

over Glaspunt Lelystad

Soort werkzaamheden: Reparatie slaapkamer raam

Sterke punten website en service: "Echt snel. Binnen een uur, keurig nieuw glas gezet en weg waren ze weer."


Gezandstraald glas

Gezandstraald glas van Glaspunt is een soort glas met een matte, maar toch doorschijnende finish die is gecreëerd door op hoge druk zand tegen het glas aan te spuiten. We hebben glas met volledige- of gedeeltelijke zandstraling en zelfs glas met decoratieve zandstraling in originele designs en motieven. Zandstraling kan worden toegepast op verschillende glastypen en kan worden geleverd in geharde versie voor betere weerstand tegen schokken. Gezandstraald glas is uitermate geschikt voor deuren, badkamers en douches, trappen, balustrades, voor openbare gebouwen zoals kantoren, winkels, en restaurants maar ook voor particuliere woningen. 

Glaspunt heeft een unieke garantiebepaling

Glaspunt geeft namelijk 15 jaar garantie op dubbel glas én montage om u te verzekeren van jarenlang plezier van uw glas. Het glas van Glaspunt wordt gemonteerd door alleen de meest vakkundige glaszetters die zich houden aan de meest moderne regels een voorschriften betreft glasmontage. Maar ondanks de zorgvuldigheid van Glaspunt kan een gebrek door een fabricagefout altijd voorkomen. Daarom heeft Glaspunt deze unieke garantiebepaling. Wilt u meer weten over de garantie en de voorwaarden? Vul het contactformulier in of bel ons op.

 

Woont u in de buurt van Lelystad? Geen zorgen, ook dan zijn wij binnen 30 minuten bij u ter plaatse. Wij komen bijvoorbeeld onder andere in Dronten, Swifterband, Almere, Biddinghuizen en Zeewolde.

Gelukkige klanten

Twee gelaagde ruiten gemonteerd

Meneer Mestrom uit Lelystad

Helaas is bij deze woning in Lelystad glasschade ontstaan aan twee ruiten. De glaszetter heeft een noodvoorziening getroffen en de ruiten vervangen voor twee gelaagde varianten. Gelaagd glas is veiligheidsglas dat een stuk steviger is dan enkel glas.

Dubbel glas gebarsten

J van Strombroek uit Lelystad

Door onbekende oorzaak is in Lelystad de ruit in de woonkamer gebarsten. Een mogelijke oorzaak van een barst in de ruit kan het wisselen van temperatuur zijn: ook wel thermische breuk genoemd. Nadat de ruit was ingemeten kon de nieuwe HR++ isolatieruit worden geplaatst. HR++ is extra isolerend glas in vergelijking tot gewoon dubbel glas. Het zorgt voor een beter wooncomfort en verlaging van de energierekening.

Etalageruit vervangen

Bakker uit Lelystad

Bij de plaatselijke bakker is de etalageruit vervangen, er is een nieuwe ruit van gelaagd glas in gekomen, geheel volgens de NEN-norm.

Meer tevreden klanten zien?

-->