icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-11 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
U kunt ons bellen op 085 105 72 51

Wij zijn 24/7 open

Glaszetter Nieuw-Vennep


Maak snel en vrijblijvend een afspraak

Boek direct uw glaszetter op locatie

Glasschade in Nieuw-Vennep?

Bel dan snel Glaspunt Nieuw-Vennep, we sturen snel een glaszetter naar u toe. Met 6 wagens is er altijd een glaszetter in de buurt, we kunnen daarom in noodgevallen al binnen 30 minuten ter plekke zijn.  Glaspunt is 365 dagen per jaar bereikbaar, 24 uur per dag. Want ook in het weekend en tijdens feestdagen kan glasschade voorkomen.

Meer dan 25 jaar ervaring
Gegarandeerd de hoogste kwaliteit
15 jaar garantie op dubbel glas inclusief montage
24 uurs glasservice
Alle verzekeraars
Snelle levertijden
Scherpe prijzen

Glasschade aan een monumentaal pand?

Dit is ook geen probleem bij Glaspunt. We hebben verschillende soorten decoratief glas in ons assortiment met bijvoorbeeld een speciaal motiefje of bepaalde kleur. Ook glas in lood kunnen we volledig aanpassen naar uw wensen of wat het beste bij het pand past. Wilt u meer weten over decoratief glas, advies van een glasspecialist of heeft u glasschade aan een monumentaal pand? Neem dan contact met ons op.

Zijn uw meubels of schilderijen verkleurd?

Dit wordt veroorzaakt door zonlicht. Het licht wat door de ramen naar binnen komt  bestaat uit infrarood licht, zichtbaar licht maar ook voor een klein deel uit ultraviolet licht. En juist dat kleine deel ultraviolet licht is de oorzaak van de verkleuring. U kunt deze verkleuring tegengaan door gelaagd glas met speciale PVB folies (polyvinylbutyral) van Glaspunt te laten plaatsen. Deze folie is helder en wordt tussen twee glasplaten geperst.  Dit glas is ook letselveilig, krasbestendig, en samen te stellen in dubbel glas. Onze glaszetters zijn bedreven en ervaren in het plaatsen van dit soortglas en komen u graag helpen. Bel voor meer informatie gratis met één van onze specialisten.

Zoekt u een glaszetter of glashandel in Nieuw-Vennep?
 Bel 085 105 72 51


Beoordelingen:

over Glaspunt Nieuw-Vennep

Soort werkzaamheden: Zolderverdieping dubbel glas aanbrengen

Sterke punten website en service: "Prettige en hardwerkende mensen"

over Glaspunt Leimuiden

Soort werkzaamheden: twee ramen vervangen

Sterke punten website en service: "gewoon goed"

over Glaspunt Nieuwkoop

Soort werkzaamheden: Renovatie op 7 mei 2015

Sterke punten website en service: "Website ziet er netjes en goed uit. Service: de twee medewerkers uit de groep Nieuw-Vennep waren volgens afspraak netjes op tijd, waren correct en hadden hard gewerkt. Compliment hiervoor."


Gelukkige klanten

Gescheurde ruit vervangen

De Heer Buelens uit Nieuw-Vennep

Bij een woning in Nieuw-Vennep is er glasschade ontstaan. Het dubbelglas is duidelijk gebarsten en onze glaszetter heeft gelijk een noodvoorziening getroffen. De ruit is ingemeten en besteld. Daarna is deze vakkundig bij de heer Buelens gemonteerd. Na het poetsen van de ruit heeft de glaszetter een Glaspunt Glascleaner achtergelaten. Kleinigheidje van de zaak.

Voordeur isolatieglas speciaal op maat

De heer Otterink uit Nieuw Vennep

Deze voordeur is voorzien van een nieuwe isolatieruit die speciaal op maat is gemaakt.

Meer tevreden klanten zien?

-->