icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-11 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
U kunt ons bellen op 026 20 30 367

Wij zijn 24/7 open

Glaszetter Rheden


Maak snel en vrijblijvend een afspraak

Boek direct uw glaszetter op locatie

Heeft u een glaszetter in Rheden nodig? Bel Glaspunt

Uw telefoontje gaat regelrecht naar de glascentrale van Glaspunt die direct een glaszetter inschakelt.  De glaszetter bekijkt de situatie en geeft de schade door zodat het nieuwe glas snel geleverd kan worden. Hij plaatst vervolgens een noodruit of kan diezelfde dag nog uw glas vervangen (afhankelijk van de glassoort). Dus heeft u glasschade in Rheden? Bel dan Glaspunt.

Meer dan 25 jaar ervaring
Gegarandeerd de hoogste kwaliteit
15 jaar garantie op dubbel glas inclusief montage
24 uurs glasservice
Alle verzekeraars
Snelle levertijden
Scherpe prijzen

Wist u dat?

Glaspunt is al vele jaren huisleverancier van de Gemeente Rheden voor glasherstel bij alle scholen en openbare gebouwen.

Wist u dat glas u kan beschermen tegen inbraak?

Een inbraak is erg vervelend en brengt vaak veel rommel en gedoe met zich mee. U kunt uw woning beschermen tegen inbraak met glas. Heeft u nu enkel glas? Dan loopt u meer risico op een inbraak. Inbrekers gaan vaak voor huizen met enkel glas omdat dit glas makkelijker te breken is. Dubbel glas daarentegen is al een stuk lastiger en vaak duurt het ook te lang. Inbrekers slaan daarom liever uw huis over. Naast dubbel glas heeft Glaspunt ook veiligheidsglas en speciaal gelaagd glas dat bijzonder geschikt is voor de preventie van een inbraak. Gelaagd glas zijn samengeperste glasbladen met een kunststof tussenlaag. Het vormt een soort glas die nagenoeg ondoordringbaar is. Dus wilt u uw huis ook beter beschermen tegen inbraak? Bel dan Glaspunt, we komen het gelijk voor u regelen. 

Glaspunt geeft 15 jaar garantie op dubbel glas

Glaspunt levert alleen de hoogste kwaliteit en uitsluitend glas met een CE-markering. Deze markering geeft aan dat het product voldoet aan de basisvoorwaarden zoals die neergelegd zijn in de Richtlijn voor Bouwproducten van de Europese Commissie. Ondanks grote zorgvuldigheid kan er toch een gebrek ontstaan door bijvoorbeeld een fabricagefout. Daarom geef Glaspunt 15 jaar garantie op dubbel glas én de montage om u jarenlang plezier van uw aankoop te garanderen. Met de glaszetters Glaspunt kiest u voor zekerheid en kwaliteit.


Beoordelingen:

over Glaspunt Rheden

Soort werkzaamheden: Glas van verandadeuren, zijraam en voordeur enkel glas vervangen door thermopane.Uiterst correct en vakkundig geholpen door Gunter. Vooraf een eerlijk advies gevolgd door een duidelijke offerte met een interessante prijs.

Sterke punten website en service: "Vakkundig, eerlijk en hardwerkend personeel. In ons geval Gunter"

over Glaspunt Rheden

Soort werkzaamheden: dubbelglas

Sterke punten website en service: "Na de verbouwing van onze oude woning hebben we eindelijk dubbel glas laten plaatsen omdat het met enkel glas toch aardig tochtte in huis. De glaszetter van Glaspunt was bijzonder vriendelijk en heeft de klus snel geklaard. We zijn blij dat we de keuze hebben gemaakt, het scheelt ons flink in de stookkosten. Dat geld kunnen we mooi opzij zetten. "

over Glaspunt Rheden

Soort werkzaamheden: anti-diefstal

Sterke punten website en service: "Ik lees regelmatig in de krant dat er pogingen tot inbraak zijn geweest hier in de buurt en het maakt me altijd ongerust. Ik wist niet dat je door speciaal glas je woning kon beschermen tegen inbraak, totdat ik het hoorde van de glaszetter van Glaspunt die bij de buren bezig was. Ik heb direct gelaagd glas bij hem besteld. Zo weet ik zeker dat ik het die inbrekers knap lastig maak."


Gelukkige klanten

Veel ruiten vernield door vandalen

Clubgebouw Wik Rheden uit Rheden

Bij het Clubgebouw Wik in Rheden zijn een aantal vandalen flink bezig geweest. Wel meer dan 20 ruiten zijn vernield. Er stond ons dus een grote klus te wachten. Eerst hebben wij zo spoedig mogelijk de ruiten veilig gesteld met een noodvoorziening. Nadat alle ruiten opgemeten en besteld waren hebben wij zowel dubbel glas als letselveilig gelaagd glas geplaatst.

Geluidsisolerend hoog rendement glas en ventilatieoosters

Familie uit Rheden

Bij deze familie hebben we extra dik geluidsisolerend hoog rendement beglazing geplaatst in combinatie met geluiddempende ventilatieroosters Ducomax ZR Tronicmax in gebroken wit ral 9001 uitgevoerd.
Dit is een suskast met een diepe kast die een hele goede geluidsisolatiewaarde heeft.

Meer tevreden klanten zien?

-->