icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-11 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
U kunt ons bellen op 0548 725 091

Wij zijn 24/7 open

Glaszetter Rijssen


Maak snel en vrijblijvend een afspraak

Boek direct uw glaszetter op locatie

Glaszetter nodig in Rijssen? Bel Glaspunt!

Inbreekschade? Steen door de ruit? Of lek glas? Dan wilt u zo snel mogelijk uw ruit vervangen! Dat snappen wij van Glaspunt maar al te goed. Daarom vervangen wij ruiten dag en nacht en kunnen wij in geval van nood binnen 30 minuten bij u zijn. In veel gevallen kunnen wij ter plekke nieuw glas plaatsen, of we plaatsen een tijdelijke veilige noodvoorziening.

U kunt ons altijd 24 uur per dag 7 dagen in de week bereiken. We staan altijd voor u klaar om uw schade te herstellen

Kies voor snelheid & vakkundigheid

Als enige in Nederland bieden wij 15 jaar garantie op montage en dubbel glas
Vrijblijvende offerte en gratis inmetent
Binnen 30 minuten op locatie bij spoed
Ruim 25 jaar ervaring in glasschade herste

Groot assortiment in onze glashandel in Rijssen

Onze assortiment in Rijssen is erg groot, de glaszetters plaatsen bijna alle soorten glas. Zo plaatsen wij figuurglas, draadglas, HR++ isolatieglas, dubbel glas, gelaagd veiligheidsglas en brandwerendglas. Heeft u vragen over een type glas? Bel ons gerust!

Uitgebreid advies nodig? Wij vinden de oplossing

Soms vraagt een lastige klus om uitgebreid advies. En die geven onze glasexperts graag. Weet u bijvoorbeeld niet zeker welk glas het meest veilig is voor uw bedrijfspand? Of zoekt u naar het meest isolerende glas en weet u niet of dit past in uw bestaande kozijnen? Wij vinden samen een oplossing met onder andere: uitgebreid telefonisch advies, vrijblijvende offerte, advies op locatie van onze glaszetter.

 

Wij zijn altijd bij u in de buurt. Zo komen onze Rijssense glaszetters onder andere ook in: Enter, Holten, Nijverdal, Goor, Wierden en Almelo.


Beoordelingen:

over Glaspunt Rijssen

Soort werkzaamheden: HR++ glas geplaatst

Sterke punten website en service: "Hele woning gerenoveerd met isolatieglas. Helaas was een ruit ervan verkeerd geleverd. Maar de vriendelijke dame aan de telefoon heeft het netjes opgelost."


Gelukkige klanten

Draadglas met barst

H. Huijs uit Rijssen

Bij deze klant in Rijssen was de ruit in de voordeur gebarsten. In het draadglas was een barst te zien die van de ene kant naar de andere kant liep. Het draadglas houdt het glas bij elkaar maar vervanging is nodig. Ook was het nodig om nog een klein ander ruitje figuurglas canale blank te vervangen. Dit is figuurglas met verticale hobbelige banen. Onze glaszetter heeft beide ruiten vervangen en uiteraard een glaspunt glascleaner afgegeven.

Meer tevreden klanten zien?

-->