icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-11 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
U kunt ons bellen op 010 26 81 883

Wij zijn 24/7 open

Glaszetter Schiedam


Maak snel en vrijblijvend een afspraak

Boek direct uw glaszetter op locatie

Bel Glaspunt Schiedam, voor beschadigd of gebroken glas 

Heeft u uw ruit stuk? Bel dan Glaspunt en onze glaszetters verhelpen direct uw glasschade. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in het verduurzamen van woningen door het plaatsen van technisch hoogstaande beglazing, zoals hoog rendement glas. Door onze samenwerking met een netwerk van lokale glasbedrijven kunnen we vakmanschap, service en kwaliteit blijven leveren. Onze partnerbedrijven zijn verspreid over heel Nederland. We werken enkel en alleen met keurige, uitstekend opgeleide glaszetters samen. Wanneer u belt komen we snel de  glasschade verhelpen. We zijn dag en nacht bereikbaar, hebben een groot netwerk aan glashandels met een ruim assortiment aan glas, snelle levertijden en scherpe prijzen. Dus kies voor kwaliteit en kies voor Glaspunt.

Glaszetter in Schiedam nodig?

Meer dan 25 jaar ervaring
Gegarandeerd de hoogste kwaliteit
15 jaar garantie op dubbel glas inclusief montage
24 uurs glasservice
Alle verzekeraars
Snelle levertijden
Scherpe prijzen

De glaszetters van Glaspunt staan ook in Schiedam voor u klaar

Glaspunt is één van de grootste glasbedrijven van heel Nederland en wil voor u niets minder dan de allerbeste kwaliteit. Daarom heeft Glaspunt ook niet minder dan de allerbeste glaszetters die u kunnen helpen bij alles wat met glas te maken heeft. Onze glaszetters zijn professioneel, vakkundig en hebben passie voor hun vak. Dit kunt u terugzien in de manier waarop ze uw glas plaatsen. Onze glaszetters weten wat ze doen, gaan netjes en schoon te werk en laten de boel spic en span achter. Ook voor advies kunt u bij hen terecht.

Dus woont u in Schiedam en zoekt u een top glaszetter? Bel dan snel Glaspunt en we regelen het voor u.

Neem direct contact op met Glaspunt Schiedam: 
 Bel 010 26 81 883


Beoordelingen:

over Glaspunt Schiedam

Soort werkzaamheden: Voordeur ruitje vervangen

Sterke punten website en service: "Gemakkelijk en snel het ruitje van de voordeur vervangen. Aan het einde zelfs nog een glascleaner mogen ontvangen waar we super blij mee zijn. Glaszetter was een vriendelijke man, bedankt voor de service."

over Glaspunt Schiedam

Soort werkzaamheden: FE-OR Isolatieglas

Sterke punten website en service: "Goeie service, vriendelijk personeel en prettige betalingsmogelijkheid. GA ZO DOOR!!"

over Glaspunt Schiedam

Soort werkzaamheden: ruit vernieuwen badkamer

Sterke punten website en service: "goeie service"


Glaspunt: ook glasherstel voor historische en monumentale panden

Glaspunt kan het gesneuvelde glas van uw historische woning of pand reconstrueren zodat de authenticiteit niet verloren gaat. Neem bijvoorbeeld glas in lood. Onze glashandels kunnen het glas geheel naar uw eigen- of het originele ontwerp maken. Glaspunt houdt rekening met de historische waarde van het pand en handelt hier ook naar. U kunt onze glaszetters erop vertrouwen dat ze met alle zorgvuldigheid het nieuwe glas plaatsen.

Gelukkige klanten

Draadglas in tuindeur

Meneer Verhoeve uit Schiedam

Bij meneer Verhoeve uit Schiedam was het glas in de achterdeur richting de tuin gebroken. Hij vroeg ons of wij het glas zo spoedig mogelijk konden vervangen of een noodvoorziening kon plaatsen. Een noodvoorziening was echter niet nodig, omdat in de deur enkel glas zat. Dit kunnen wij direct ter plaatse op maat snijden en vervangen. Onze glaszetter heeft draadglas geplaatst in de achterdeur. Dit glas is iets veiliger dan normaal enkel glas.

Balkondeur enkelglas

Mevrouw Warr uit Schiedam

Na een inbraak is de deur naar het balkon vervangen. Hopelijk komt dit bij mevrouw niet nog een keer voor, want inbraken geven geen veilig gevoel.

Meer tevreden klanten zien?

-->