icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-11 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
U kunt ons bellen op 041 37 26 349

Wij zijn 24/7 open

Glaszetter Sint-Oedenrode


Maak snel en vrijblijvend een afspraak

Boek direct uw glaszetter op locatie

Ruit stuk? Bel 041 37 26 349 voor een glaszetter in Sint-Oedenrode

Heeft u ruitschade? Daar wilt u natuurlijk zo snel mogelijk vanaf! Daarom zijn wij in geval van nood binnen 30 minuten bij u. Onze glaszetters uit Sint-Oedenrode stellen de situatie veilig en kunnen in veel gevallen de schade direct oplossen. Ook bij lek glas kunnen wij u snel helpen. Lek glas is te herkennen aan een waas of condens tussen de twee glasbladen. Hierdoor is de ruit zijn isolerende werking verloren en zal hij dus snel vervangen moeten worden. Laat u uw glas vervangen door Glaspunt, dan krijgt u 15 jaar garantie op dubbel glas en montage. Zo bent u jarenlang verzekerd van kwaliteit geplaatste ruiten.

Neem vandaag nog contact op:

Beter isoleren? Kies voor dubbel glas met hoog isolerende werking (HR++ glas)

Zet u vaak de kachel io een hoge stand of voelt u veel tocht in huis? Dan is uw huis niet goed geïsoleerd. Glas is een belangrijk element wanneer u uw woning beter wilt isoleren. U kunt kiezen voor HR++ glas. Dit is het meest toegepaste isolatieglas van dit moment, omdat het in bijna elk kozijn past en een zeer hoge isolerende werking heeft. We verzekeren u dat uw kachel lager kan, en uw energierekening lager uitvalt. We kunnen ons voorstellen dat u nog vragen heeft over HR++ isolatieglas. Bijvoorbeeld wat het kost, mogelijke subsidies of wat het oplevert. Bel snel met Glaspunt en onze medewerkers beantwoorden graag al uw vragen.

De voordelen van Glaspunt:

Meer dan 25 jaar ervaring
altijd 15 jaar garantie op dubbel glas inclusief montage
24 uur, 7 dagen in de week bereikbaar
Aangesloten bij alle verzekeraars
Snel bij u, snel geleverd
Scherpe prijzen


Beoordelingen:

over Glaspunt Sint-Oedenrode

Soort werkzaamheden: Lek glas glas zolderkamer

Sterke punten website en service: "Velux dakraam was lek. Netjes vervangen, goed geholpen door de medewerkster aan de telefoon."


Veiligheidsglas is doorvalveilig en inbraakwerend

Niemand zit te wachten op ongewenst bezoek van inbrekers. Helaas is dit wel een van de meest voorkomende oorzaken van glas. Soms blijft het bij een schade, maar vaak genoeg komen inbrekers wel binnen en graaien ze uw waardevolle goederen mee. In de donkere maanden is het aantal inbraken nog veel groter. De grootste piek is zelfs te zien tijdens en rondom de feestdagen. Wilt u zich weren tegen inbraken? Kies dan voor gelaagd veiligheidsglas. Doordat er tussen twee glasbladen een plakkende folie zit, valt het glas bij breuk niet op de grond maar blijft het glas aan de folie kleven. Dit maakt het glas tevens doorvalveilig. De gelegenheidsinbreker bedenkt zich wel een tweede keer voordat die bij u binnenkomt.

Met onze landelijke dekking is er altijd een glaszetter bij u in de buurt. Daardoor kunnen wij u altijd snel helpen. Zo komen onze glaszetters ook in: Son en Breugel, Schijndel, Veghel, Liempde, Woensel, Best en Nijnsel.

 

Gelukkige klanten

HR++ glas gehele woning

Familie Meuleman uit Sint Oedenrode

In Hasselt wilde Familie Meuleman uit Sint-Oedenrode hun nieuwe huis flink opknappen. Dit jaren 30 huis bestond nog volledig uit enkel glas. Niet meer van deze tijd en zeker niet duurzaam. Daarom besloten zij de woning volledig van HR++ glas te voorzien. Dit  glas heeft een veel betere isolatiewaarde doordat het dubbel glas is met een edelgas in de spouw. In totaal koste dit de glaszetters 1,5 dag werk en is de woning klaar voor de toekomst.

Meer tevreden klanten zien?

-->