icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
Logo feedbackcompany 10 / 10

U kunt ons bellen op 051 53 34 802

Wij zijn 24/7 open

Glaszetter Sneek


Maak snel en vrijblijvend een afspraak

Boek direct uw glaszetter op locatie

Onze glaszetters zijn 24/7 beschikbaar in Sneek

Ongelukjes gebeuren soms op de meest vervelende momenten, zoals tijdens een feestdag of het weekend. Bij glaspunt snappen wij dat u ook dan snelle reparatie nodig heeft en daarom hebben wij een 24/7 glasservice. Dit betekent dat wij 7 dagen lang, elke dag 24 uur beschikbaar zijn. U hoeft maar één telefoontje naar glaspunt Sneek te plegen en een van onze glaszetters is zo snel mogelijk ter plaatse. Hij zal de schade opnemen en uw glas vervangen. Indien u dit wenst, kunt u bij glaspunt ook terecht voor dubbel glas. Wij vervangen jaarlijks tienduizenden ruiten van enkel glas met HR++ dubbelglas!

Meer dan 25 jaar ervaring 
Gegarandeerd de hoogste kwaliteit
15 jaar garantie op dubbel glas inclusief montage 
24 uurs glasservice
Snelle levertijden 
 Scherpe prijzen

Dubbel glas nodig of glasschade laten herstellen in Sneek?

  • Bel 051 53 34 802
  • Vul het contactformulier in
  • Of plan hierboven een gratis afspraak aan huis
 

Beoordelingen:

over Glaspunt Sneek

Soort werkzaamheden: Dubbel glas vervangen van de schuifpui

Sterke punten website en service: "Goed werk afgeleverd"


Service in combinatie met kwaliteit

De glaszetters van Glaspunt vinden het belangrijk om zo snel mogelijk ter plekke te kunnen zijn met onze vakmensen. Elke dag gaan er ruiten kapot en voor onze klanten is het van cruciaal belang dat de schade zo snel mogelijk verholpen wordt. Om die reden hebben we dan ook onze 24-uurs service zodat we u direct van dienst kunnen zijn. Met een kleine investering hebt u zo weer een veilig en prettige woning.