icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-11 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
U kunt ons bellen op 0578 723 277

Wij zijn 24/7 open

Glaszetter Vaassen


Maak snel en vrijblijvend een afspraak

Boek direct uw glaszetter op locatie

Net verhuisd of verbouwd? Bel Glaspunt Vaassen

De glaszetters van Glaspunt Vaassen helpen u ook graag bij het kiezen van glas na een verbouwing of verhuizing. Onze glaszetters hebben vakkennis, kunnen u informeren over onze soorten glas en wat het beste bij u en uw woning past. Daarnaast wordt het glas snel geleverd en professioneel gemonteerd volgens de modernste richtlijnen. Heel gewoon bij Glaspunt.

Meer dan 25 jaar ervaring
Gegarandeerd de hoogste kwaliteit
15 jaar garantie op dubbel glas inclusief montage
24 uurs glasservice
Alle verzekeraars
Snelle levertijden
Scherpe prijzen

Assortiment in onze glashandel

Glaspunt biedt u een uitgebreid assortiment aan glas. De soorten glas van Glaspunt kunnen u helpen bij geluidsoverlast, inbraak, privacy of het opleuken van uw woning bijvoorbeeld door decoratief glas te laten plaatsen. Waar kan Glaspunt u mee helpen? Neem voor meer informatie over ons assortiment contact met ons op via het contactformulier of bel ons op!

Glaspunt helpt u uit de brand

Glaspunt heeft verschillende soorten brandwerend isolatieglas in het assortiment. Dit een soort glas met opzwellende tussenlagen die bij een temperatuur van 120 graden uitzet en verandert in een brandmuur. Bijzonder geschikt voor panden zoals scholen, restaurants, ziekenhuizen, laboratoria et cetera.

Levertijden

Glaspunt heeft graag een streepje voor en hanteert snelle levertijden. Variërend van slechts 1 werkdag voor bijvoorbeeld enkel glas, tot 12 werkdagen voor dubbelglas HR++. Wilt u weten wat onze levertijd is voor het door u gewenste glas? Neem dan contact met ons op.


Beoordelingen:

over Glaspunt Vaassen

Sterke punten website en service: "Afspraken nakomen."

over Glaspunt Vaassen

Soort werkzaamheden: brandwerend glas

Sterke punten website en service: "Nadat ik in de krant las over een grote brand in een restaurant hebben ik en mijn man besloten te investeren brand isolerend glas voor ons eetcafé. We hebben nu enkel glas. Bij de brand waren 7 mensen omgekomen en raakten mensen gewond door het knappen van de ramen. Verschrikkelijk, dat gaat ons niet gebeuren. We hebben Glaspunt gebeld en die hebben het glas direct voor ons besteld. Over een week komen ze monteren."

over Glaspunt Vaassen

Soort werkzaamheden: dubbelglas

Sterke punten website en service: "Ik ben sinds kort verhuist naar een oudere woning met enkel glas. In de zomer was het geen probleem maar nu het buiten kouder wordt merkte ik dat het binnen ook sneller koud werd en er veel tocht van de ramen kwam. Via Glaspunt heb ik dubbel glas aangevraagd en binnen een week was het gemonteerd, mooi voor de winter aan. Ik merk nu al dat de warmte niet meer zo snel ontsnapt."


Gelukkige klanten

Ruit vervangen bij Basisschool Krugerstee

Basisschool Krugerstee uit Vaassen

Alle kinderen waren vrolijk en blij en daar hadden ze alle reden toe, mocht er een kind tegen aanlopen dan kunnen er nooit verwondingen ontstaan, wel zo'n fijn idee!
We kregen de opdracht om een ruit te vervangen bij Basisschool Krugerstee op de Westerenkweg 23.
We hebben letselveilig gelaagd glas geplaatst, de ruit netjes gewassen en een fles Glaspunt glascleaner afgegeven. 

Meer tevreden klanten zien?

-->