icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-11 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
U kunt ons bellen op 0318 72 70 38

Wij zijn 24/7 open

Glaszetter Veenendaal


Maak snel en vrijblijvend een afspraak

Boek direct uw glaszetter op locatie

Voor glaszaken belt u Glaspunt Veenendaal

Glaspunt is het snelste glasbedrijf van Nederland en dat houden we graag zo. Als u belt gaat uw telefoontje naar de centrale waar u direct door wordt geschakeld naar een Glaspunt locatie bij u in de buurt. We hebben meer dan 200 wagens door heel Nederland, één van onze professionele glaszetters is dus altijd dichtbij. Hij zit na uw telefoontje soms al binnen 2 minuten in de auto. En niet alleen onze glaszetters zijn vliegensvlug, ook de glashandels in ons netwerk hanteren snelle levertijden om u zo snel mogelijk in uw glasbehoeftes te kunnen voorzien. Enkel glas is op voorraad en dubbel glas heeft u bijvoorbeeld al binnen slechts 1 werkdag. Kijk voor meer levertijden verder op onze website bij ‘Assortiment’ (ß linkje)  of neem contact op met één van onze glasmedewerkers.

Glaszetter in Veenendaal of Ede nodig?

Meer dan 25 jaar ervaring
Gegarandeerd de hoogste kwaliteit
15 jaar garantie op dubbel glas inclusief montage
24 uurs glasservice
Alle verzekeraars
Snelle levertijden
Scherpe prijzen

Meer weten over glas(herstel)? Neem contact met ons op:

Ook glas ter bevordering van uw privacy bestelt u natuurlijk bij Glaspunt

Inkijk in uw woning kan erg vervelend zijn. U voelt zich bekeken in uw eigen huis en kunt niet rustig verder met uw dagelijkse bezigheden. Gelukkig kunt u hier samen met Glaspunt iets aan doen. Ons assortiment bestaat ook gedeeltelijk uit soorten glas die bijzonder geschikt zijn om uw privacy te waarborgen. Deze soorten glas laten het daglicht gewoon door maar verminderen het zicht waardoor het voor passanten onmogelijk is om bij u naar binnen te kijken. Een voorbeeld van deze soorten glas zijn: mat glas, gekleurd glas, draadglas, spiegelend glas, en figuurglas met een motief.


Beoordelingen:

over Glaspunt Veenendaal

Soort werkzaamheden: extra sterk gelaagd glas vervangen van etalage juwelierszaak

Sterke punten website en service: "Zaterdag eind van de avond doorgegeven dat de etalageruit ingeslagen was, Op zondagmorgen heeft de glaszetter een vervangende ruit geplaatst en op maandagmiddag kwamen twee glaszetters met de nieuwe ruit. Fantastische service en supersnel. Dit maakt mij erg gelukkig!"

over Glaspunt Kesteren

Soort werkzaamheden: raam caravan

Sterke punten website en service: "service super"

over Glaspunt Veenendaal

Soort werkzaamheden: Volledig appartement van enkel naar dubbel glas vervangen

Sterke punten website en service: "Erg vriendelijk, kennis van zaken en welwillend de klant helpen. Erg goede service."


De glassoorten van Glaspunt

Glaspunt heeft een groot netwerk van glashandels die stuk voor stuk een groot assortiment aan glas hebben. U vindt de standaard soorten glas zoals enkel glas, dubbel glas en figuurglas maar ook glassoorten zoals brandwerend, zonwerend en inbraakwerend glas. Daarnaast verkopen de glashandels van Glaspunt ook spiegels, voorzetramen, ventilatieroosters en alle benodigdheden om glas te plaatsen. U kunt het plaatsen natuurlijk ook overlaten aan onze specialistische glaszetters, die door jaren ervaring uw glas moeiteloos en vlekkeloos monteren.

Gelukkige klanten

Grote ruit hersteld na vandalisme

Mevrouw van der Kleij uit Veenendaal

Vandalen hebben een steen tegen de ruit aangegooid van deze woning in Veenendaal. De glaszetter heeft direct een noodvoorziening getroffen. De grote HR++ ruit is uiteindelijk door twee ervaren glaszetters geplaatst. Door het zware gewicht van de ruit kon deze niet door één glaszetter geplaatst worden. Weer een tevreden klant met onze Glaspunt glascleaner. Deze mag ze uiteraard houden!

Zonwerend dubbel glas vervangen in lichtstraat

Cunera uit Rhenen

In opdracht van de Cunerakerk hebben we in samenwerking met TOP kraanverhuur een mooie klus uit mogen voeren aan de lichtstraat.
Zowel het verwijderen van de oude ruit als de montage van de nieuwe ruit konden we m.b.v. deze kraanwagen realiseren.
We hebben dubbelzijdig gelaagd glas met een Stopsol Classic zonwerende coating geplaatst.  

HR++ vervangen na lekslag

Meneer Van Dam uit Veenendaal

Isolatieglas bestaat uit 2 glasplaten, wanneer daar lucht en/of vocht tussen komt is een ruit lek. Dit kan niet herstelt worden, en moet dus vervangen worden. Wij komen altijd eerst de ruit inmeten, want iedere ruit wordt speciaal op maat gemaakt.

Meer tevreden klanten zien?

-->