icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-11 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
U kunt ons bellen op 026 200 58 53

Wij zijn 24/7 open

Glaszetter Velp


Maak snel en vrijblijvend een afspraak

Boek direct uw glaszetter op locatie

Bel bij glasschade Glaspunt Velp (GLD)

Meer dan 25 jaar ervaring
Gegarandeerd de hoogste kwaliteit
15 jaar garantie op dubbel glas inclusief montage
24 uurs glasservice
Alle verzekeraars
Snelle levertijden
Scherpe prijzen

De glaszetters van Glaspunt staan altijd voor u klaar. Glaspunt is het grootste glasbedrijf van Gelderland. We kunnen u dan ook altijd snel van dienst zijn bij glasschade. Bij een spoedgeval is er binnen 30 minuten een glaszetter ter plekke. Hij neemt de schade op en plaatst eventueel een noodruit. De scherven kunt u het beste laten liggen, die ruimt onze glaszetter veilig voor u op.

Speciaal glas voor meer privacy

Glaspunt heeft verschillende soorten glas in het assortiment die ongewenste inkijk in uw woning tegen gaan. Denkt u bijvoorbeeld aan mat glas, gekleurd glas of gefigureerd glas met een motief. Er zijn honderden soorten figuurglas, de keuze is reuze. Het voordeel van deze soorten glas is dat het wel genoeg licht door laat maar de inkijk geheel tegengaat. Voor meer informatie kunt u bellen met één van onze glasspecialisten of vul het contactformulier in.

Glashandel van Glaspunt

Glaspunt beschikt over een groot netwerk van glashandels, er zit dus altijd wel een glashandel bij u in de buurt. U kunt alle glassoorten en typen beglazing voor in en rondom uw huis bij onze glashandels bestellen. Daarnaast kunt u ook alle materialen voor het bevestigen van het glas bij ons kopen. Geeft u de montage liever uit handen? Glaspunt heeft gecertificeerde glaszetters met veel ervaring die vlekkeloos en vakkundig uw glas voor u plaatsen. Gegarandeerd jarenlang plezier van uw aankoop.

Beoordelingen:

over Glaspunt Velp

Soort werkzaamheden: Ruiten vervangen

Sterke punten website en service: "Vriendelijk telefonisch contact met medewerkster over mijn wensen en het eindresultaat is zoals ik had gehoopt. "

over Glaspunt Velp

Soort werkzaamheden: Glas voordeur vervangen

Sterke punten website en service: "Goede service"

over Glaspunt Velp

Soort werkzaamheden: Glas vervangen van dakraam

Sterke punten website en service: "Afspraken goed nagekomen."


Gelukkige klanten

Thermische breuk verholpen

ICT Visie uit Velp

Bij dit bedrijf in Velp was de ruit gebarsten door een temperatuurverschil. Dit wordt een thermische breuk genoemd. Dit is vervangen voor inbraakwerend glas. Inbraakwerend glas zorgt voor extra veiligheid, doordat het bij een breuk bijeenblijft. Ook is het pand meteen goed geïsoleerd met het HR++ isolatieglas.

Heeft u ook een plotselinge barst in uw ruit? Neem dan contact op met onze glasspecialisten om het te verhelpen!

Grote HR++ gelaagde ruit geplaatst.

Restaurant Woodz uit Velp

Inbrekers hebben flinke schade achtergelaten bij Restaurant Woodz in Velp. De oude dubbel glas ruit was helemaal door dus heeft onze glaszetter een noodvoorziening moeten treffen. Na het inmeten heeft hij een gelaagde HR++ isolatieglas ruit besteld. Omdat de grote HR++ ruit een zwaar gewicht had, werd deze met behulp van een kraan geplaatst. Het uiteindelijke resultaat is een plaatje!

Renovatie woning met Hoog Rendement HR++ glas

Woning op de vierde etage uit Velp

Op de Heemskerklaan hebben we de gehele woning op de vierde etage voorzien van de nieuwe generatie hr++ glas. Veel oude ruiten waren lekgeslagen, dit was een mooie gelegenheid om de woning duurzamer te maken. Naast een goede prijs/kwaliteit verhouding was doorslaggevend, de 15 jaar garantie van Glaspunt op lekslag.

Meer tevreden klanten zien?

-->