icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-11 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
Logo feedbackcompany 8.5 / 10
U kunt ons bellen op 026 200 58 53

Wij zijn 24/7 open

Glaszetter Velp


Maak snel en vrijblijvend een afspraak

Boek direct uw glaszetter op locatie

Bel bij glasschade Glaspunt Velp (GLD)

Meer dan 25 jaar ervaring
Gegarandeerd de hoogste kwaliteit
15 jaar garantie op dubbel glas inclusief montage
24 uurs glasservice
Alle verzekeraars
Snelle levertijden
Scherpe prijzen

De glaszetters van Glaspunt staan altijd voor u klaar. Glaspunt is het grootste glasbedrijf van Gelderland. We kunnen u dan ook altijd snel van dienst zijn bij glasschade. Bij een spoedgeval is er binnen 30 minuten een glaszetter ter plekke. Hij neemt de schade op en plaatst eventueel een noodruit. De scherven kunt u het beste laten liggen, die ruimt onze glaszetter veilig voor u op.

Speciaal glas voor meer privacy

Glaspunt heeft verschillende soorten glas in het assortiment die ongewenste inkijk in uw woning tegen gaan. Denkt u bijvoorbeeld aan mat glas, gekleurd glas of gefigureerd glas met een motief. Er zijn honderden soorten figuurglas, de keuze is reuze. Het voordeel van deze soorten glas is dat het wel genoeg licht door laat maar de inkijk geheel tegengaat. Voor meer informatie kunt u bellen met één van onze glasspecialisten of vul het contactformulier in.

Glashandel van Glaspunt

Glaspunt beschikt over een groot netwerk van glashandels, er zit dus altijd wel een glashandel bij u in de buurt. U kunt alle glassoorten en typen beglazing voor in en rondom uw huis bij onze glashandels bestellen. Daarnaast kunt u ook alle materialen voor het bevestigen van het glas bij ons kopen. Geeft u de montage liever uit handen? Glaspunt heeft gecertificeerde glaszetters met veel ervaring die vlekkeloos en vakkundig uw glas voor u plaatsen. Gegarandeerd jarenlang plezier van uw aankoop.

Beoordelingen:

over Glaspunt Velp

Soort werkzaamheden: Glas voordeur vervangen

Sterke punten website en service: "Goede service"

over Glaspunt Velp

Soort werkzaamheden: Glas vervangen van dakraam

Sterke punten website en service: "Afspraken goed nagekomen."

over Glaspunt Velp

Soort werkzaamheden: Mat Glas

Sterke punten website en service: "Ik heb mijn kantoor aan huis, midden in het centrum. Vorige week heb ik mat glas laten plaatsen door Glaspunt. Ik had nogal last van inkijk en raakte daardoor snel afgeleid. Ik ben door het nieuwe glas van de inkijk verlost maar er komt nog wel genoeg daglicht naar binnen. Ik kan me nu een stuk beter focussen op mijn werk zonder het gevoel te hebben bekeken te worden."

over Glaspunt Velp

Soort werkzaamheden: Lek Glas

Sterke punten website en service: "Ik ben best handig maar glas plaatsen doe ik liever niet zelf. Als het niet goed gaat zit ik straks met een lek in het glas. De glaszetter van Glaspunt was een aardige vent en vertelde dat hij al 20 jaar voor Glaspunt werkte. Hij monteerde binnen no-time dubbel glas in onze slaapkamer, zo snel had ik het zelf niet gekund. Bovendien weet ik nu zeker dat het er helemaal goed in zit en heb ik garantie op de montage."


Gelukkige klanten

Grote HR++ gelaagde ruit geplaatst.

Restaurant Woodz uit Velp

Inbrekers hebben flinke schade achtergelaten bij Restaurant Woodz in Velp. De oude dubbel glas ruit was helemaal door dus heeft onze glaszetter een noodvoorziening moeten treffen. Na het inmeten heeft hij een gelaagde HR++ isolatieglas ruit besteld. Omdat de grote HR++ ruit een zwaar gewicht had, werd deze met behulp van een kraan geplaatst. Het uiteindelijke resultaat is een plaatje!

Renovatie woning met Hoog Rendement HR++ glas

Woning op de vierde etage uit Velp

Op de Heemskerklaan hebben we de gehele woning op de vierde etage voorzien van de nieuwe generatie hr++ glas. Veel oude ruiten waren lekgeslagen, dit was een mooie gelegenheid om de woning duurzamer te maken. Naast een goede prijs/kwaliteit verhouding was doorslaggevend, de 15 jaar garantie van Glaspunt op lekslag.

Letselveilig Hoog Rendementglas bij Basisschool Annie M.G. Schmidt

Basisschool Annie M.G. Schmidt uit Dieren

Het betreft hier dubbelzijdig letselveilig isolatieglas in Hoog Rendement ++ uitvoering.

Glas plaatsen met kraan binnendoor

Basisschool Daalhuizen uit Velp

Bij Basisschool Daalhuizen was een ruit op de binnenplaats gebroken. deze hebben wij hersteld door met een kraan binnendoor te gaan, de kraan ging via de andere kant naar binnen, en verplaatste de ruit over de breedte van de gang. Nadat de nieuwe ruit geplaatst was, kon de ruit aan de andere kant weer netjes op zijn plek teruggezet worden.

Herstellen stormschade

Mevrouw Van de Visch uit Velp

Tijdens een storm zijn hier meerdere ramen dichtgeslagen door de wind. 2 ruitjes hebben dit niet overleefd en moesten dus vervangen worden het ging hierbij om enkelglas, deze kon onze glaszetter snel en precies op locatie snijden. Isolatieglas dient altijd op maat besteld te worden bij de glasfabriek, vandaar dat deze niet meteen herstelt kunnen worden bij schade

Meer tevreden klanten zien?