icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter

U kunt ons bellen op 026 443 25 43

Wij zijn open

Glaszetter Velp


Maak snel en vrijblijvend een afspraak

Boek direct uw glaszetter op locatie

Bel bij glasschade Glaspunt Velp (GLD)

De glaszetters van Glaspunt staan altijd voor u klaar. Glaspunt is het grootste glasbedrijf van Gelderland. We kunnen u dan ook altijd snel van dienst zijn bij glasschade. Bij een spoedgeval is er binnen 30 minuten een glaszetter ter plekke. Hij neemt de schade op en plaatst eventueel een noodruit. De scherven kunt u het beste laten liggen, die ruimt onze glaszetter veilig voor u op.

Speciaal glas voor meer privacy

Glaspunt heeft verschillende soorten glas in het assortiment die ongewenste inkijk in uw woning tegen gaan. Denkt u bijvoorbeeld aan mat glas, gekleurd glas of gefigureerd glas met een motief. Er zijn honderden soorten figuurglas, de keuze is reuze. Het voordeel van deze soorten glas is dat het wel genoeg licht door laat maar de inkijk geheel tegengaat. Voor meer informatie kunt u bellen met één van onze glasspecialisten of vul het contactformulier in.

Glashandel van Glaspunt

Glaspunt beschikt over een groot netwerk van glashandels, er zit dus altijd wel een glashandel bij u in de buurt. U kunt alle glassoorten en typen beglazing voor in en rondom uw huis bij onze glashandels bestellen. Daarnaast kunt u ook alle materialen voor het bevestigen van het glas bij ons kopen. Geeft u de montage liever uit handen? Glaspunt heeft gecertificeerde glaszetters met veel ervaring die vlekkeloos en vakkundig uw glas voor u plaatsen. Gegarandeerd jarenlang plezier van uw aankoop.

Beoordelingen:

over Glaspunt Velp

Soort werkzaamheden: Mat Glas

Sterke punten website en service: "Ik heb mijn kantoor aan huis, midden in het centrum. Vorige week heb ik mat glas laten plaatsen door Glaspunt. Ik had nogal last van inkijk en raakte daardoor snel afgeleid. Ik ben door het nieuwe glas van de inkijk verlost maar er komt nog wel genoeg daglicht naar binnen. Ik kan me nu een stuk beter focussen op mijn werk zonder het gevoel te hebben bekeken te worden."

over Glaspunt Velp

Soort werkzaamheden: Lek Glas

Sterke punten website en service: "Ik ben best handig maar glas plaatsen doe ik liever niet zelf. Als het niet goed gaat zit ik straks met een lek in het glas. De glaszetter van Glaspunt was een aardige vent en vertelde dat hij al 20 jaar voor Glaspunt werkte. Hij monteerde binnen no-time dubbel glas in onze slaapkamer, zo snel had ik het zelf niet gekund. Bovendien weet ik nu zeker dat het er helemaal goed in zit en heb ik garantie op de montage."