icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-11 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
U kunt ons bellen op 0299 79 60 44

Wij zijn 24/7 open

Glaszetter Volendam


Maak snel en vrijblijvend een afspraak

Boek direct uw glaszetter op locatie

Snelle, professionele glaszetter in Volendam nodig? Bel dan Glaspunt.

Glaspunt plaatst snel en professioneel al uw glas. Met meer dan 25 jaar ervaring zijn behoren we tot één van de beste glashandels van Nederland. We hebben scherpe prijzen en hanteren snelle levertijden. Daarnaast bieden we een uitgebreid assortiment aan glas zodat Glaspunt u in al uw behoeften in glas kan voorzien.

Meer dan 25 jaar ervaring
Gegarandeerd de hoogste kwaliteit
15 jaar garantie op dubbel glas inclusief montage
24 uurs glasservice
Alle verzekeraars
Snelle levertijden
Scherpe prijzen

Bescherm uzelf tegen inbraak met Glaspunt

Inbraak heeft een grote impact op uw gevoel van veiligheid. Glaspunt helpt u daarom graag bij het voorkomen van inbraak in uw woning of pand.  Het is van groot belang het een inbreker zo lastig mogelijk te maken. Dit kunt u doen middels goede sloten op uw ramen en deuren, maar ook het inbraak werend glas van Glaspunt kan hierbij helpen. Hoe moeilijker u het een inbreker maakt, hoe sneller ze aan uw huis voorbij zullen gaan. Meer informatie? Bel ons gerust. Glaspunt® voldoet aan het PKVW (Politie Keurmerk Veilig Wonen) keurmerk en kan u adviseren over wat voor u de beste oplossing is voor het plaatsen van inbraak werend glas.

Toch ingebroken? Glaspunt is 24 uur per dag bereikbaar

Een inbraak is ontzettend vervelend en als uw raam stuk is gegooid wilt u natuurlijk dat er zo snel mogelijk vervanging komt. Glaspunt is dag en nacht bereikbaar en in noodgevallen zelfs binnen 30 minuten bij u thuis. Dit komt doordat we meer dan 200 wagens door heel Nederland hebben. Dus ook onze glaszetters in Volendam staan na een inbraak snel voor u klaar.

Altijd een glaszetter bij u in de buurt

Glaspunt heeft altijd een glaszetter in de buurt. Woont u bijvoorbeeld in Edam, Monnickendam, Purmerend, Kwadijk, Warder, Broek in Waterland of omstreken? Ook dan zijn wij binnen een half uur bij u op locatie om u van uw glasschade af te helpen.


Beoordelingen:

over Glaspunt Volendam

Soort werkzaamheden: decoratie glas

Sterke punten website en service: "Ik heb Glaspunt al een aantal keren benaderd voor informatie over glas in mijn woning. Tijdens de verbouwing vier maanden geleden wou ik graag apart decoratie glas in mijn bijkeuken. Glaspunt kon dit voor me bestellen en binnen een week was het geplaatst. Vriendelijke glaszetters en snelle service. Ook deze keer weer was alles weer perfect in orde."

over Glaspunt Volendam

Soort werkzaamheden: anti-diefstal

Sterke punten website en service: "Ter preventie heb ik via Glaspunt Volendam inbraak werend glas in mijn winkel laten installeren. Ik vond de informatie op de website van Glaspunt en heb het direct besteld. Er is al eerder ingebroken en de inbrekers hebben toen een flinke buit gemaakt. Dat gaat me niet nog eens gebeuren. Glaspunt heeft het glas snel en professioneel gemonteerd. Het geeft me een veiliger gevoel nu ik weet dat ik het inbrekers een stukje lastiger heb gemaakt."


Gelukkige klanten

Voordeur Isolatieglas

Mevrouw Derks uit Volendam

Van de vier ruiten was er 1 gesneuveld, na opmeten zat het glas er binnen een week in! Nu kan mevrouw weer rustig de verwarming aanzetten zonder dat de warmte verloren gaat.

Meer tevreden klanten zien?

-->