Auteur:

Glaszetter Volendam

Gegarandeerd de hoogste kwaliteit
15 jaar garantie op dubbel glas inclusief montage
24 uurs glasservice
Snelle levertijden
Scherpe prijzen

Snelle, professionele glaszetter in Volendam nodig? Bel dan Glaspunt Volendam

Glaspunt plaatst snel en professioneel al uw glas. Met meer dan 25 jaar ervaring zijn behoren we tot één van de beste glashandels van Nederland. We hebben scherpe prijzen en hanteren snelle levertijden. Daarnaast bieden we een uitgebreid assortiment aan glas zodat Glaspunt u in al uw behoeften in glas kan voorzien.

Bescherm uzelf tegen inbraak met Glaspunt

Inbraak heeft een grote impact op uw gevoel van veiligheid. Glaspunt helpt u daarom graag bij het voorkomen van inbraak in uw woning of pand.  Het is van groot belang het een inbreker zo lastig mogelijk te maken. Dit kunt u doen middels goede sloten op uw ramen en deuren, maar ook het inbraak werend glas van Glaspunt kan hierbij helpen. Hoe moeilijker u het een inbreker maakt, hoe sneller ze aan uw huis voorbij zullen gaan. Meer informatie? Bel ons gerust. Glaspunt® voldoet aan het PKVW (Politie Keurmerk Veilig Wonen) keurmerk en kan u adviseren over wat voor u de beste oplossing is voor het plaatsen van inbraak werend glas.

Toch ingebroken? Glaspunt Volendam is 24 uur per dag bereikbaar

Een inbraak is ontzettend vervelend en als uw raam stuk is gegooid wilt u natuurlijk dat er zo snel mogelijk vervanging komt. Glaspunt is dag en nacht bereikbaar en in noodgevallen zelfs binnen 30 minuten bij u thuis. Dit komt doordat we meer dan 200 wagens door heel Nederland hebben. Dus ook onze glaszetters in Volendam staan na een inbraak snel voor u klaar.

 

Beoordelingen:

Berna de Vries over Glaspunt Volendam:
Soort werkzaamheden: decoratie glas
"Ik heb Glaspunt al een aantal keren benaderd voor informatie over glas in mijn woning. Tijdens de verbouwing vier maanden geleden wou ik graag apart decoratie glas in mijn bijkeuken. Glaspunt kon dit voor me bestellen en binnen een week was het geplaatst. Vriendelijke glaszetters en snelle service. Ook deze keer weer was alles weer perfect in orde."

 

Heico Treffens over Glaspunt Volendam:
Soort werkzaamheden: anti-diefstal
"Ter preventie heb ik via Glaspunt Volendam inbraak werend glas in mijn winkel laten installeren. Ik vond de informatie op de website van Glaspunt en heb het direct besteld. Er is al eerder ingebroken en de inbrekers hebben toen een flinke buit gemaakt. Dat gaat me niet nog eens gebeuren. Glaspunt heeft het glas snel en professioneel gemonteerd. Het geeft me een veiliger gevoel nu ik weet dat ik het inbrekers een stukje lastiger heb gemaakt."

 

Contactgegevens:

 Wij zijn open: u kunt ons bellennu open

Glaspunt Volendam
Bel 0299 79 60 44

Gratis Glaspunt Glascleaner

Contactgegevens:

 Wij zijn open: u kunt ons bellennu open

Glaspunt Volendam
Bel 0299 79 60 44

Gratis Glaspunt Glascleaner

Contactformulier

Wilt u glasschade melden of glas bestellen? Bel 0299 79 60 44 of vul het onderstaand formulier in. Bij ons regelt u het snel en gemakkelijk!