icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-11 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
U kunt ons bellen op 0575 72 19 18

Wij zijn 24/7 open

Glaszetter Voorst


Maak snel en vrijblijvend een afspraak

Boek direct uw glaszetter op locatie

Bel Glaspunt bij glasschade in Voorst

Ongelukje gehad? Geen probleem, Glaspunt staat voor u klaar. Met vestigingen in Apeldoorn, Deventer en Zutphen staan we altijd paraat om u te helpen. U hoeft alleen maar te bellen. Glaspunt heeft een 24uurs service met snelle levertijden en werkt alleen met ervaren en erkende glaszetters. Zo kunnen wij u verzekeren van de beste kwaliteit glas en jarenlang plezier.

Meer dan 25 jaar ervaring
Gegarandeerd de hoogste kwaliteit
15 jaar garantie op dubbel glas inclusief montage
24 uurs glasservice
Alle verzekeraars
Snelle levertijden
Scherpe prijzen

Glas gesneuveld in monumentaal pand?

Ook voor de reconstructie van glas voor monumentale panden kunt u bij Glaspunt terecht. Glaspunt heeft een breed assortiment in decoratief glas zoals bijvoorbeeld figuurglas en glas in lood. Onze glaszetters zijn vakkundig en hebben jarenlange ervaring. Speciaal verzoek? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Last van geluidsoverlast door de Rijksstraatweg?

Woont u aan de Rijksstraatweg en heeft u last van geluidsoverlast? Het geluidswerend isolatieglas van Glaspunt is dan geen overbodige luxe. Na het plaatsen van het glas blijft er slechts 20 tot 30 decibel aan geluid over. Dit staat gelijk aan het geruis van de wind door de bomen. Zo kunt u blijven wonen waar u woont maar bent u toch verzekerd van uw rust.


Beoordelingen:

over Glaspunt Voorst

Soort werkzaamheden: Glas vervangen

Sterke punten website en service: "Complimenten voor de glaszetters. Het grote raam is er mooi en netjes ingezet."

over Glaspunt Voorst

Soort werkzaamheden: decoratie glas

Sterke punten website en service: "Ik woon in een monumentaal pand met op sommige plekken decoratief glas. Toen er een ruit stuk ging was ik ook bang dat het niet vervangen kon worden en ik het huis tekort moest doen door gewoon glas te laten plaatsen. Gelukkig kwam Glaspunt met een idee voor de reconstructie. Het is prachtig geworden en als je het niet weet zie je het ook niet."

over Glaspunt Voorst

Soort werkzaamheden: Geluidsisolatie

Sterke punten website en service: "Ik woon langs een weg die de laatste jaren steeds drukker en drukker is geworden. Ik heb inmiddels al een aantal keren op het punt gestaan om te verhuizen maar ik ben wel erg gesteld op mijn huis. Via vrienden kwam ik bij Glaspunt terecht die me vertelden over de mogelijkheid van geluidsisolerend glas. Ik heb de stap genomen en ben enorm blij dat ik het heb gedaan. Het scheelt enorm en ik hoef niet te verhuizen."


-->