icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-11 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
U kunt ons bellen op 0575 72 19 18

Wij zijn 24/7 open

Glaszetter Zutphen


Maak snel en vrijblijvend een afspraak

Boek direct uw glaszetter op locatie

Ruit stuk? Ook in Zutphen is Glaspunt er om u te helpen

Door de talloze locaties door heel Nederland kant Glaspunt u ook in Zutphen helpen bij glasschade. We streven ernaar u zo snel mogelijk uit de brand te helpen. In gevallen van nood is de glaszetter zelfs al binnen een half uur aanwezig om de schade op te nemen en u te verlossen van de schade. Voor vragen kunt u ook terecht bij onze glaszetters, ze helpen u graag verder.

Glaszetter in Zutphen nodig?

Meer dan 25 jaar ervaring
Gegarandeerd de hoogste kwaliteit
15 jaar garantie op dubbel glas inclusief montage
24 uurs glasservice
Alle verzekeraars
Snelle levertijden
Scherpe prijzen

Laat dubbel glas plaatsen door Glaspunt en tel uit uw winst!

Dubbel glas is de perfecte manier om tocht en kou in uw woning tegen te gaan maar is toch  het een hele investering. Glaspunt snapt dat en we leggen daarom graag uit waarom het aanschaffen van dubbel glas het toch waard is. Zoals we eerder zeiden, dubbel glas beschermt uw woning beter tegen vocht en kou van buitenaf. De tocht neemt af en de temperatuur in uw woning is beter te reguleren. Het gevolg hiervan is dat de kachel een stuk lager kan. Op jaarbasis kunt u voor een middelgrote woning al zo’n 460 euro besparen, met HR+ en HR++ glas van Glaspunt is dit zelfs nog meer. Wilt u weten wat u kunt besparen door dubbel glas te laten plaatsen? Neem dan contact op met Glaspunt en we maken vrijblijvend een berekening.

Dubbel glas of 24 uurs glasservice in Zutphen nodig?
 Bel 0575 72 19 18


Beoordelingen:

over Glaspunt Zutphen

Soort werkzaamheden: Glas vervangen

Sterke punten website en service: "Goede en snelle service "

over Glaspunt Warnsveld

Soort werkzaamheden: renovatie / vervanging glas gehele woonkamer.

Sterke punten website en service: "Super team uit Deventer, zeer professioneel en tevens heel sympathiek, goede afspraak, zeer goed uitgewerkt (snel, proper, efficiënt). Ik zou absoluut dit bedrijf aanbevelen!"

over Glaspunt Zutphen

Soort werkzaamheden: glas achterdeur vervangen

Sterke punten website en service: "snel vakkundig vriendelijk"


PVB-gelaagd glas, tegen verkleuring van uw interieur.

Het is toch zeker zonde dat uw meubels, schilderijen, foto’s of kunstobjecten verkleuren?  PVB-gelaagd glas is glas met polyvinylbutyral folies die tussen de glasplaten zijn geperst en het schadelijke ultraviolet licht van de zon tegenhouden. Uw eigendommen zijn veilig van verkleuringen en u kunt ze weer gerust in uw vensterbank plaatsen. 

Gelukkige klanten

Renovatieproject van enkel naar dubbel glas

Mevrouw Veenekamp uit Zutphen

In Zutphen vond een groot renovatieproject plaats. Bij mevrouw Veenekamp zijn in totaal 13 ruiten enkel glas ruiten vervangen voor HR++ glas. HR++ glas is isolatieglas met een edelgasvulling in de spouw. De energierekening van mevrouw zal hierdoor flink omlaag gaan. Ook kan ze genieten van een beter wooncomfort. Benieuwd wat u kan besparen met isolatieglas? Bereken het op onze site met onze handige rekentool.

Kapotte ruit kapperszaak vervangen

Hoessie De Barber Shop uit Zutphen

Deze kapperszaak in Zutphen is slachtoffer geworden van vandalisme. Helaas zien wij vaker dat dit een oorzaak is van glasschade. Gelukkig zijn onze glaszetters altijd snel ter plaatse om een noodvoorziening te treffen. Een nieuwe gelaagde letselveilige ruit is besteld en geplaatst. Onze glaszetter was geknipt voor dit klusje!

Twee kapotte ruiten hersteld

Meneer Middelkoop uit Zutphen

In de avond kreeg onze glaszetter een melding in Zutphen dat er twee ruiten breuk waren bij een woning. Eenmaal aangekomen zag de glaszetter dat de ruiten op de eerste verdieping direct vervangen moesten worden. Met behulp van een ladder en het juiste gereedschap heeft de glaszetter de schade direct hersteld.

Meer tevreden klanten zien?

-->