icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-11 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
U kunt ons bellen op 075 711 9122

Wij zijn 24/7 open

Glaszetter Zaandam


Maak snel en vrijblijvend een afspraak

Boek direct uw glaszetter op locatie

Glaspunt Zaandam, voor glasschade herstel en hr++ glas.

Meer dan 25 jaar ervaring
Gegarandeerd de hoogste kwaliteit
15 jaar garantie op dubbel glas inclusief montage
24 uurs glasservice
Alle verzekeraars
Snelle levertijden
Scherpe prijzen

Wilt u glas ter decoratie? Beveiliging? Isolatie? Of voor uw privacy? Bel dan Glaspunt Zaandam. Glaspunt levert enkel glas, dubbel glas, inbraak werend glas, gelaagd glas, figuurglas, draadglas en allerlei mogelijke combinaties. Gezet door vakkundige glaszetters. Bel vrijblijvend voor de prijzen en advies op maat.

Wilt u meer privacy? Ook dan belt u Glaspunt Zaandam

Wanneer u langs een drukke weg woont of midden in het centrum kent u het vast wel: inkijk. Passerende voetgangers en fietsers kijken rechtstreeks uw woning in. Dit kan voor u erg vervelend zijn. Gelukkig kan Glaspunt u helpen ongewenste inkijk tegen te gaan. We hebben verschillende soorten glas die de inkijk verminderen. Zo hebben we bijvoorbeeld figuurglas, met een motief, bobbeltje, streepje of ander patroon. Of wilt u toch liever mat- of gekleurd glas? Neem voor meer informatie contact met ons op en wij adviseren u graag over de mogelijkheden

Glasschade of glas bestellen in Zaandam?
Bel 075 711 9122
 

Wist u dat?

  • Glaspunt duizenden keren per jaar wordt ingeschakeld om binnen een half uur een noodvoorziening te treffen?
  • Wij gecertificeerde woningbeveiliging leveren met het Politie Keurmerk Veilig Wonen 'PKVW'?
  • Glaspunt speciaal glas heeft waardoor het verkleuren van uw interieur door UV-licht kan worden voorkomen?
  • Wij meer dan 30 dessins figuurglas in het magazijn hebben?

Glaszetter in de buurt van Zaandam

Woont u niet in Zaandam maar wel in de omgeving van Zaandam? Geen probleem, ook dan komen wij bij u uw glasschade herstellen en zijn wij binnen een half uur bij u ter plaatse in geval van nood. Zo komen wij bijvoorbeeld ook in Zaandijk, Amsterdam(-Noord), Assendelft, Wormerveer, Purmerend, Landsmeer en Krommenie. 


Beoordelingen:

over Glaspunt Zaandam

Soort werkzaamheden: Noodreparatie

Sterke punten website en service: "Snel ter plaatse, goede oplossing voor situatie waarin je wilt dat het weer veilig wordt."

over Glaspunt Zaandijk

Soort werkzaamheden: glas van schuifpui vervangen

Sterke punten website en service: "snelle beantwoording voor vraag prijsopgave// glas plaatsers slordige werkers!!! moet een hr ruit niet rondom in tape gezet worden en kit???"

over Glaspunt Zaandam

Soort werkzaamheden: Van enkel glas naar dubbel glas voor boven ramen.

Sterke punten website en service: "Zeer vakkundig werk, goed personeel."


Gelukkige klanten

Renovatie met behulp van HR++ glas

Verhoef uit Zaandam

Mevrouw Verhoef vond het tijd worden om haar eerste verdieping te verduurzamen met behulp van hoog rendement glas, ook wel HR++ glas genoemd. Ook heeft ze boven in het raam een ventilatierooster. Dit rooster ventileert en vermindert daarmee vochtproblemen in huis. Onze glaszetters hebben vakkundig maar liefst 6 ruiten vervangen.

Het HEM

Cultuurcentrum uit Zaandam

Groot project voor Glaspunt bij Het HEM in Zaandam. Bij cultuurcentrum Het HEM heeft onze glaszetter Gunther in totaal 64 gelaagde ruiten gemonteerd. Dit heeft hij samen gedaan met de opdrachtgever en kunstenaar Koos Schaart. De gelaagde ruiten vormen samen een wand die de expositieruimte en het restaurant van elkaar scheiden. Door de hoogte en de grote van de ruimte was verwarmen een moeilijke opgave. De wand creëert een kleinere ruimte en is daarmee makkelijker te verwarmen. Wel zo fijn voor de restaurantbezoeker. Een prachtig resultaat en dat binnen twee dagen!

Isolatieglas hersteld op dak flatgebouw

Serviceflat uit Zaandam

Door een lek in 1 van de buizen is er hete lucht tegen de ruit geblazen, dit heeft geleid tot een thermische breuk. Onze glaszetters mochten het dak op, om de ruit te vervangen nadat de buizen weer hersteld waren.

Meer tevreden klanten zien?

-->