icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-11 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
U kunt ons bellen op 072 20 20 072

Wij zijn 24/7 open

Glaszetter Alkmaar


Maak snel en vrijblijvend een afspraak

Boek direct uw glaszetter op locatie

Glasschade in Alkmaar? Glaspunt helpt u graag

Woont u in Alkmaar en heeft u glasschade? Geen probleem, Glaspunt kan u hierbij helpen! Onze glaszetters herstellen naast gesneuvelde ruiten ook andere soorten glasschade zoals tafels met glazen platen, vitrinekasten, koelkast platen, glazen stellingen et cetera. We zijn 24 uur per dag bereikbaar, elke dag van het jaar. Zelfs met de feestdagen!

Glaszetter in Alkmaar nodig?

Meer dan 25 jaar ervaring
Gegarandeerd de hoogste kwaliteit
15 jaar garantie op dubbel glas inclusief montage
24 uurs glasservice
Alle verzekeraars
Snelle levertijden
Scherpe prijzen

De glashandel van Glaspunt

Glaspunt biedt u graag een ruime keuze in glas om de juiste keuze te maken voor uw woning of pand. Daarom heeft Glaspunt een netwerk van ruim 40 glashandels door heel Nederland. Er zit dus altijd één bij u in de buurt, in Alkmaar maar ook in Heerhugowaard of Hoorn! Onze glashandels kunnen u voorzien van het gewenste glas én de materialen voor de montage. Plaatst u het glas liever niet zelf? Ook geen punt, de glaszetters van Glaspunt doen dit graag voor u! Door jarenlange ervaring en veel vakkennis plaatsen de glaszetters uw glas snel en vakkundig in uw woning of pand.

Heeft u glasschade of wilt u glas bestellen in Alkmaar? 
 Bel 072 20 20 072

 
 

Beoordelingen:

over Glaspunt Alkmaar

Soort werkzaamheden: Glas vervangen

Sterke punten website en service: "De glaszetters kwamen op afgesproken moment. Zij werkten netjes en hebben alles schoon gemaakt. Ik moest even wachten op het glas, maar het resultaat mag er zijn. Ben erg tevreden over Glaspunt en de kwaliteit."

over Glaspunt Alkmaar

Soort werkzaamheden: Glasschade verholpen

Sterke punten website en service: "Nadat we onze glasschade gemeld hadden kwam Glaspunt dezelfde dag nog langs om een noodvoorziening te treffen. De ruit is toen besteld en is vorige week bij ons geplaatst. Nette jongens die goed werk geleverd hebben."

over Glaspunt Alkmaar

Soort werkzaamheden: Dubbel glas vervangen met HR++ glas

Sterke punten website en service: "Goed advies gekregen, de ruiten zijn netjes geplaatst."


Is uw dubbel glas lek?

Dat is zeer spijtig. Een lek is niet te herstellen en het glas zal vervangen moeten worden. De condens, het vocht en het vuil gaat tussen de glasplaten zitten en wanneer dit opdroogt blijft er een wazige kalklaag op uw raam achter. Een flinke tegenvaller. De glaszetters van Glaspunt vervangen het glas graag voor u. Vakkundig en snel plaatsen zij het nieuwe dubbel glas. U krijgt bij Glaspunt 15 jaar garantie op het glas én de montage. U maakt zelfs kans op een verlaagd btw tarief van 6% op de montage! Bel gratis met één van onze glasspecialisten en vraag naar de voorwaarden.

Wilt u ook een keer extra op vakantie?

Laat dan dubbel glas of HR++ plaatsen door Glaspunt! Met deze soorten glas bespaart u namelijk flink op uw energierekening. Enkel glas laat veel tocht door waardoor uw woning of pand sneller warmte verliest. De kachel moet omhoog en uw energierekening doet hetzelfde.  Dubbel glas en HR++ glas is tot vijf keer meer isolerend dan enkel glas en daarnaast ook nog eens een stuk steviger. Inbrekers gaan daarom ook liever een deurtje verder. Wilt u meer weten over besparen op uw energierekening door glas? Bel dan met één van onze medewerkers of vul het contactformulier in! 

Wij werken volgens de SUS-factor

Service

  - Ontzorgen van a tot Z
  - Afwikkeling verzekering

 

Uitstraling

  - Nette glaszetters
  - Modern materiaal

 

Snelheid

  - 30 minuten spoedservice
  - Snelle levering glas

 

 

 

 

 


Gelukkige klanten

Zijdeur enkelglas restaurant

Grand cafe uit Alkmaar

Wanneer je in een restaurant zit, is er niks zo vervelend als een kapotte ruit dat tocht veroorzaakt. Binnen een half uur was onze glaszetter ter plekke, en heeft een nieuwe ruit van enkelglas op maat gesneden en geplaatst.

Isolatieglas raam achterzijde woning

Meneer Weijers uit Alkmaar

Doordat wij iedere dag geopend zijn, konden we deze ruit op zondag herstellen. Meneer zat doordeweeks met andere bezigheden, dus was erg blij dat wij op zondag langs konden komen.

Meer tevreden klanten zien?

-->