Auteur:

Glaspunt Oss helpt u aan alle gewenste soorten glas

Door het enorme netwerk aan glashandels heeft Glaspunt een uitgebreid glasassortiment. Veel soorten glas hebben we zelfs direct op voorraad, andere soorten kunnen verassend snelle geleverd worden. Onze glaszetters hebben veel ervaring met allerlei soorten glas in verschillende toepassingen, niets is ze teveel. Glaspunt heeft vestigingen door heel Nederland en is altijd dicht bij u. Dus twijfel niet en neem bij glasschade of glaswensen contact op met Glaspunt.

Glaszetter in Oss nodig?

Meer dan 25 jaar ervaring
Gegarandeerd de hoogste kwaliteit
15 jaar garantie op dubbel glas inclusief montage
24 uurs glasservice
Snelle levertijden
Scherpe prijzen

Glasschade tijdens de feestdagen?

Dit is bij Glaspunt helemaal geen probleem, we zijn namelijk gewoon geopend. Glaspunt is 365 dagen per jaar bereikbaar, dag en nacht. Dus ook tijdens de feestdagen is er altijd wel een glaszetter die u kan komen verlossen van de glasschade. Glaspunt heeft zelfs een calamiteitenregeling, de glaszetter is in gevallen van nood altijd binnen een half uur bij u gearriveerd.

Glas nodig in Oss?
 Bel 0412 71 12 75

 

Beoordelingen:

Ingrid van Tuijl over Glaspunt Oss:
Soort werkzaamheden: Ruit vervangen i.v.m. schade!
"Snel, zorgvuldig en schoon werken."

 

Saftee shield glas

Elke dag gaat er wel ergens glas kapot. Meestal wordt het glas bij elkaar geveegd en zonder problemen weggegooid. Maar er zijn ook situaties waarbij gebroken glas verwondingen kan veroorzaken. Saftee shield glas van Glaspunt voorkomt splintervorming en houdt het glas bijeen. Glas is een kwetsbaar onderdeel  en vaak het eerste dat sneuvelt bij onvoorzichtigheid, baldadigheid of inbraak. Het kan erg gevaarlijk zijn en zelfs diepe, dodelijke wonden veroorzaken. Saftee shield heeft een harde toplaag die in staat is om mechanische invloeden te weerstaan. Het heeft een doorvalbeveiliging waardoor scherpe punten en scherven bijeen blijven en het is daardoor bijna onmogelijk om verwondingen op te lopen. Saftee Shield glas is daarom erg geschikt voor bijvoorbeeld peuterspeelzalen, scholen of huizen met kleine kinderen.

Regio Noord-Brabant

Glaspunt werkt vanuit verschillende locaties en heeft de hele provincie als werkgebied. Waar u ook woont in Noord-Brabant, bijv. Uden, onze glaszetters zijn binnen 30 minuten bij u als er een noodgeval is.

Contactgegevens:

 Wij zijn open: u kunt ons bellennu open

Glaspunt Oss
Spaanderstraat 40
5348 LA OSS
Bel 0412 71 12 75
 Gratis Glaspunt Glascleaner

Contactgegevens:

 Wij zijn open: u kunt ons bellennu open

Glaspunt Oss
Spaanderstraat 40
5348 LA OSS
Bel 0412 71 12 75
 Gratis Glaspunt Glascleaner

Contactformulier

Wilt u glasschade melden of glas bestellen? Bel 0412 71 12 75 of vul het onderstaand formulier in. Bij ons regelt u het snel en gemakkelijk!


nu open

Glaspunt Oss
Spaanderstraat 40
5348 LA OSS
Bel 0412 71 12 75
 Gratis Glaspunt Glascleaner