icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-11 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
U kunt ons bellen op 0412 71 12 75

Wij zijn 24/7 open

Glaszetter Oss


Maak snel en vrijblijvend een afspraak

Boek direct uw glaszetter op locatie

Glaspunt Oss helpt u aan alle gewenste soorten glas

Door het enorme netwerk aan glashandels heeft Glaspunt een uitgebreid glasassortiment, wat u kunt bekijken in ons glashandel assortiment. Veel soorten glas hebben we zelfs direct op voorraad, andere soorten kunnen verassend snelle geleverd worden. Onze glaszetters hebben veel ervaring met allerlei soorten glas in verschillende toepassingen, niets is ze teveel. Zo plaatsen zij onder andere isolerend HR++ dubbelglas, veiligheidsglas, geluidswerend glas en figuurglas. Glaspunt heeft vestigingen door heel Nederland en is altijd dicht bij u. Dus twijfel niet en neem bij glasschade of glaswensen contact op met Glaspunt.

Glas nodig in Oss?

Glasschade in het weekend of tijdens de feestdagen?

Gaat uw ruit stuk in het weekend, s' nachts of tijdens de feestdagen? Geen probleem, we zijn namelijk gewoon geopend. Glaspunt is 365 dagen per jaar bereikbaar, dag en nacht. Dus ook tijdens de feestdagen is er altijd wel een glaszetter die u kan komen verlossen van de glasschade. Glaspunt heeft zelfs een calamiteitenregeling, de glaszetter is in gevallen van nood altijd binnen een half uur bij u gearriveerd. 

Glaszetter in Oss nodig?

Meer dan 25 jaar ervaring
Gegarandeerd de hoogste kwaliteit
15 jaar garantie op dubbel glas inclusief montage
24 uurs glasservice
Alle verzekeraars
Snelle levertijden
Scherpe prijzen


Beoordelingen:

over Glaspunt Oss

Soort werkzaamheden: Vervangen glazen afscheiding balkons (draadglas). Netjes en snel gemaakt.

Sterke punten website en service: "Snelle service ondanks drukte en bouwvakvakantie. "

over Glaspunt Oss

Soort werkzaamheden: Vervangen isolatieglas

Sterke punten website en service: "Goede service tegen betaalbaar tarief"

over Glaspunt Oss

Soort werkzaamheden: Ruit vervangen i.v.m. schade!

Sterke punten website en service: "Snel, zorgvuldig en schoon werken."


Saftee shield glas

Elke dag gaat er wel ergens glas kapot. Meestal wordt het glas bij elkaar geveegd en zonder problemen weggegooid. Maar er zijn ook situaties waarbij gebroken glas verwondingen kan veroorzaken. Saftee shield glas van Glaspunt voorkomt splintervorming en houdt het glas bijeen. Glas is een kwetsbaar onderdeel  en vaak het eerste dat sneuvelt bij onvoorzichtigheid, baldadigheid of inbraak. Het kan erg gevaarlijk zijn en zelfs diepe, dodelijke wonden veroorzaken. Saftee shield heeft een harde toplaag die in staat is om mechanische invloeden te weerstaan. Het heeft een doorvalbeveiliging waardoor scherpe punten en scherven bijeen blijven en het is daardoor bijna onmogelijk om verwondingen op te lopen. Saftee Shield glas is daarom erg geschikt voor bijvoorbeeld peuterspeelzalen, scholen of huizen met kleine kinderen.

Regio Noord-Brabant

Glaspunt werkt vanuit verschillende locaties en heeft de hele provincie als werkgebied. Waar u ook woont in Noord-Brabant, bijv. in Den BoschUden, Rosmalen, Heesch, Wijchen of Nistelrode, onze glaszetters zijn binnen 30 minuten bij u in geval nood.

Gelukkige klanten

Isolerend HR glas vervangen chalet

De heer Brandsma uit Schaijk

In Schaijk was er glasschade aan de achtergevel van dit chalet. Dit is vervangen met nieuw isolerend HR glas. Dit glas zorgt ervoor dat u bespaart op uw energierekening en dat uw wooncomfort omhoog gaat. 

Barst in grote ruit

Share-Fit uit Nuland

Een grote ruit aan de voorkant van deze fitness zaak in Nuland is door onbekende oorzaak gebarsten. Een nieuwe, gelaagde inbraakvertragende ruit is teruggeplaatst. Deze was ruim 5 vierkante meter. Om deze flinke ruit te kunnen plaatsen is er gebruik gemaakt van een kraan. De oude, kapotte ruit is door de glaszetter meegenomen.

Voordeur HR++

Familie Theune uit Oss

Bij familie Theune is het raam in de voordeur vervangen nadat deze breuk was gegaan.

Meer tevreden klanten zien?

-->